billesholmbor.

Billesholm - min nya bostad.
Efter mycket om och men så bor jag numera i Billesholm. Ska till mycket innan man inser sitt eget bästa.
Hos käre morbror, hans fru och barn. ♥
Så i stort sätt har mitt sommarlov redan börjat. (hihi), fast ska ner nästa torsdag på "avslutningen". Sen jobb direkt den 13 juni - 1 juli. Gott med pengar.
Jag har förjävla gulligt rum för tillfället måste jag tillägga. Rosa rum med tingeling! Bratz lampa i taket och på väggen ovanför sängen. Men snart blir det om målat. Kaffebrunt och vitt. Kan bli fint. rättaresagt, kommer bli awsome! redan hängt upp mina tärningar, snart dags för wonderbaumsen oxå. YÄY!

& längtar tills första veckan i juli. ja bara så ni vet.
( nyfiken på vilken skola de blir efter sommaren )

Ne nu ska jag gå o dricka te med mormor.
puss.♥


hhheeem

Gomorgon!
eller ja, gomiddag för min del. Legat vaken sedan 06.30 eftersom två mobiler låg och ringde med väckarklocka & ingen stängde av dom.
Jennie & Felicia gick inte upp fören runt 10.30, och dåvar jag stort sett redan pigg&Vaken.
Undertiden de gick för att äta passa jag på att packa Jennies väska, städa undan på rummet & bädda sängarna. Sen varit med Jennie på läxhjälp. Suck.
O söta Jennie hade mat med ti mig. Bacon & Kebab lasange. m u m s
Om drygt en timme kommer mamma o hämtar oss. Sen hem till Staffanstorp igen. Inga planer inför helgen, några förslag kanske?

nä nu rögepaus!
puss♥


skit bra rubrik? :)

Nej något vettigt?

Inte direkt faktiskt. Jennie & Felicia har lagt sig. och nu sitter jag här med datorn i knät och tankarna bara flödar runder utan något vidare resulltat.
Egentligen skulle jag inte stannat i Skutup idag. D e t  b a r a  b l e v  s å ;) 
Meningen var att mamma skulle på möte, medans jag och Alex följde med, mest för sällskapets skull. Men det blev att mamma och Alex lörde hem utan mig. Inget mig emot. Borta från S T A F F A N S T O R P. Jatack.

Som sagt. Tankarna flödar runder helt utan resultat. Bland annat om attjag är här just nu. Det känns inte rätt till 100 % med tanke på omständigheterna mellan mig och någon annan som oxå råkar gå här. Befinner mig i en väldigt obekväm situation.  Med tanke på hur det varit mellan oss tidigare fram och tillbaka, gör saken inte mycket bättre. neeeeeeej fyyyyyy inte ödsla tankar på honom.


Mamma hämtar mig och Jennie runt 14.00 tiden i morgon. & då är det fredag i blodet igen. Eller ja, det är fredag nu med iof, klockan är en bra bit över 00.00.
På lördag går tydligen jorden under? FRÄCKT. skulle den gjort för ett par år sedan oxå, men oooopsii. Jorden är kvar där den alltid har varit. So fuck u som kom på att jorden går under på lördag. Bara en sak för skrivandets skull när det gäller tidningar osv.

just nu fördriver jag tiden här inne, & på facebook. Båda snarkar på vars en sida om mig. Börjar sälv bli lite sugen på att slänga huvudet på kudden och dra täcket över huvudet. Men innan det;
Det kommer säkert ta tid innan bloggen uppdateras igen, och under tiden hinner jag säkert att tänka ut något skit att skriva om. Men fantasin börjar ta slut. & utan något att skriva om är det lia bra att lägga ner bloggandet.
 E L L E R ?  Annars kom med förslag! Jag tvingar er. Haha (:
& Gonatt.

MISSA EN SAK. INOM KORT KOMMER BLOGGEN HA NY DESIGN. FUNGERAR INTE MED EN BILD PÅ MIG NÄR JAG ÄR BLOND. NI SOM INTE SETT VILKEN FÄRG, BLIR DET EN ÖVERRASKNING TILL.


oj oj oj!

Wow! uppdatering!
Internet där hemma finns inte. Inte än jallafall. Beställt Comviq-surf, som kommer om ca 2veckor. just nu lånar jag Felicias data. ( är i skurup & Stannar tills i morgon).


Kort sammanfattning.
Skola;
Inte lång tid alls kvar. Jobbat klart de flesta ämen. Ett ämne kvar ( geografi).
Slutar om drygt tre veckor. Men där är massa lov-dagar inräknat. Sen temadagar osv. så inte lång tid kvar. Sökningarna om gymnasie är inskickat och klart.Väntar bara på besked om intag som kommer första veckan i Juli.
Familj; Som ni flesta redan läst har vi haft mycket familjeproblem. Men även det är löst. Allt går framåt. POSITIV tid framför mig.
Kärlek; Like u know hade jag förhållande ett tag. Eller om man ens kan kalla det "förhållande" vet jag inte. Kortvarigt blev det. och nog med det för den delen. Inte min starka sida har jag märkt. and don´t give a fuck.


Väntar just nu på att Jennie & Felicia ska komma tillbaka ti rummet. Just nu är dom och äter, & hoppas att Jennie har mat med sig till mig ;$ magen ropar efter maaaaat.

bla bla bla. ska inte tråka ut er direkt ni börjar läsa igen. hihi.


.BDW! Grattis på födelsedagen käre storebror. Loveu


RSS 2.0