kom tillbaka.

Jag vet inte vad jag ska tro. Du har sjunkit i mina ögon.
Enda sedan jag var liten, ja så gott som jag kan minnas så har jag hört orden "fly aldrig dina problem, ta tag i dom istället" och det har jag levt upp till. Så gott som jag kan åtminstone. Visst att ungdommar och barn flyr problem. Man orkar liksom inte ta tag i allt med en gång. Ibland blir det bara för mycket. Rätta mig om jag har fel.
Men en vuxen människa. En vuxen människa i mina ögon ska kunna ta tjuren vid hornen. Inte låta allt flyta iväg. Inte lämna sin telefon hemma, skita i att höra av sig, inte svara någon och låta alla gå med oro. Värst av allt, inte kunna ta konsikvenserna efter att ha gjort fel och stå för det!
Men det värsta är nog, från min synvinkel, att klanka ner på andra människor. Berätta vilka dåliga människor det finns som lämnar sina barn, låter DEM gå med oro och inte veta varken ut eller in. När du gör exakt samma sak själv.
Jag har fått ta hand om mig själv, redan som barn. I väldigt tidig ålder fick jag vara hemma ensam, natt som dag. Fick laga mat till mig, tvätta mina kläder osv. Inget jag idag tycker är en big deal, tvärtom. Något jag uppskattar. Jag kan ta hand om mig själv, på ett bra sätt så att jag mår bra. Jag har ordentligt folk vid min sida som backar upp mig. OM det nu skulle behövas. Vilket inte händer ofta. Eftersom jag står för vad jag gjort inte lyssnar på andra hitan och ditan.
Att du som vuxen, tar parti är oxå fel. I mina ögon jallafall. Att låta en som inte ens är vårat kött och blod komma emellan, ta före och så vidare. Snälla, hur tänker du? Berätta så blir det lättare att förstå.
& dessutom gå och plocka pengar ifrån mitt konto!? FRÅN MINA EGNA PENGAR SOM JAG SKA HA!? what the fuck!
Jag trodde att det var du som påstod att ärlighet vara längst. Men även det var tomma ord. Hur mycket har varit sanning som kommit ur din mun egentligen? Jag känner inte igen denna sida av dig? Kom tillbaka, bli dig själv. Jag saknar dig. Detta är inte du, och det har aldrig varit du.

ejgbweijånfoduijfjodsfaseojg

Det är så mycket jag vill berätta för dig. Jag skulle kunna ställa mig högst uppe på ett berg och bara skrika rätt ut.
Du är underbar. Till att börja med. Du får mig att må bra helt enkelt. Visst vi har haft bråk. Det har gått en tid då vi inte hade någon kontakt över huvud taget. Jag ville skicka sms, men våga helt enkelt inte. Det kändes fel för stunden. Jag kunde sitta med texten skriven, ha fingret på "skicka iväg" men sluta med att smset suddades ut, jag la ifrån mig telefonen och glömde sedan bort det.
Varje gång vi ses, går jag med lycka inom mig. Tanken på att jag går mot människan jag tycker så mycket om. Det är galet. Inte en stund jag varit osäker i ditt sällskap. Snarare tvärt om.
Varje gång min mobil låter, om det ringer eller är sms, hoppas jag stort att det ska stå ditt namn på displayen.
Kommer du ihåg när vi stog vid vägkanten,du mot bilen och jag mot dig? Jag dog en stund inom mig själv då. Jag trivdes, som fisken i vattnet.
äääääsch nog om detta.
Sitter just nu i mitt rum för mig själv efter en kväll i lägenhet2, och en stund på cylindern. Snart ska vi ha lite mystid och fira Alex födelsedag :love:Grattis i förskott nörd:) :love:


Sluta röka kurs - check

Såja!
Nu har jag fått mitt retoriktal överstökat. Läste upp det för min mentor, och hon mena på att det blev godkänt. Glad marinah. Gick bättre än förväntat. Men dock gick det lite för snabbt i mitt talande. Hwo gives a fuck?! Vem är inte nervös inför sitt livs första retoriktal?
Har även varit hos kuratorn, för ett sånt där slutaröka möte. Vet inte om det är speciellt lovande, men jag ska ge det ett försök, och faktiskt, så tror jag att jag kommer att klara det. Denna gången. Har satt upp mitt datum, och ska nu börja bryta vanorna, som att gå ut och röka med mobilen med mig, med en kopp kaffe osv. I CAN DO IT! Kan alla andra som slutat, ja då kan fan ta mig jag oxå det :)
Har insett att det finns inget positivt med rökning över huvud taget. Och det måste ni endå hålla med om? Bortsett från att en cigg lugnar om man är på det humöret.
Väntar på att resten av klassen ska komma tillbaka från idrotten, känner mig lite smått ensam här på mitt rum. Eller inte. så jävla skönt med private time medans alla andra får ha lektion ;)

Imorgon hämtar jag ut mina byxor! Guuuh vad jag längtar :love:


Godnatt.

Nä isch.
Så sleden efter denna dag. Nyss kommit ur duschen, och fått på myskläderna. Nu kryper jag ner under täcket med ett marabuchoklad.
Gonatt :love:

Vc - läkare - röntgen

Morgonen började med att Jennifer kom ner och så gick vi o åt frukost. Måste påpeka att detta är första gången denna svensk ätit frukost sedan vi började gymnasiet!
Klädde mig efter frukost och sedan var det bara till att promenera ner till vårdcentralen med mitt finger eftersom svullnaden och blåmärkena över knogen inte lagt sig ordentligt. Fick gå in till en "syster" och hon skicka mig vidare till läkaren. En ny tid kl 14.10 så det var promenad upp till skolan igen. Åt lunch la mig och vila sen ner till vårdcentralen enu en gång för ett besök hos den här läkaren. & han i sin tur skicka mig till röntgen i Ystad. Med detta måste jag påpeka att läkaren var skum. Riktigt ordentligt konstig. Han kan inte ha haft alla pållarna i stallet. Jag kommer dit med en knoge som inte är som den ska, och han börjar studera och prata om mina nagelband?! Men h allå, det var inte därför jag kom dit? :o
Så min älskade pappa kom, hämtade upp mig och Jennifer på skolan, ner till Ystad sen tillbaka till skolan. Och när vi endå pratar om pappa, vill jag berätta för hela världen att jag älskar och uppskattar min far nått så in i helvetes mycket.
Så denna dagen har gått ut på att fara fram och tillbaka, hit och dit. Om jag har fått gå en massa idag!

Nu kryper jag ner i sängen, trött som en jude. gonatt. :love:

Jag kan om jag vill ;)

Satt för någon timme sedan på cylindern med Jennifer och åt toast. Helt plötsligt känner jag hur mitt finger börjar verka, helt utan någon anledning. Tittar på min knoge som svullnat upp. Ordentligt, och helt blålila. Så imorgon när jag vaknar blir det en promenad direkt ner till vårdcentralen, kan ju medge att jag inte kan röra fingret som jag ska heller. Rädd Marinah!
Letade efter bandaget, tänkte linda in handen. Men naturligtvis hittar jag det inte. Desutom hittade jag min efterlängtade kamera. Min älskade, kära, fina digitalkamera. Oooh som jag saknat dig :)
Tittade igenom bilderna som blivit tagna, och måste bara lägga upp dom.
Ser ni någon skillnad? :D

Före;Efter ;


 
Skllnad?
Före ;Efter;


Var bara tvungen att lägga upp dom.

Precis kommit ur en varm dusch. Nu ska jag föna håret, sen krypa ner i sängen och försöka sova. om inte knogen sprängs av allt dunkande vill säga.
Gonatt :love:


jodå.

& så var man tillbaka på skolan.
Denna helgen har kunnat dragit åt helvete och inte existerat.
Gårdagen var rätt lugn för min del jallafall. Träffade mina små hjärtan en stund, sen bestog kvällen av film och sömn.
Så finns inte så mycket att förklara om den gångna helgen.

Haha. När jag satt på tåget i Lund kommer ett tåg på perongen bredvid. In går två poiser, och kommer ut med två killar. Duktigt berusade. Kan slå vad om att dom varit i Danmark och handlat, för tåget kom ifrån Danmark. Hahahah ena killen gick på en av poliserna, så står den andra sidan om helt full och vinglar och försöker ta tag i sin kompis utan resultat. Satt och småskratta för mig själv. Jävla lirare!

Isch och fy.

Denna helgen har varit hemsk. Just denna helg skulle inte få funnits. Jag har dock fått mig en tankeställare. Ta inte livet för givet.
Uppskatta allt positivt som händer, förträng det negativa, eller gör det till en erfarenhet rikare.
Gör sånt som du tycker om, och mår bra utav, är det något du ogillar, så ändra det !
Umgås och ta vara på alla äkta vänner, låt dom andra passera. Hitta på roliga saker med rätt folk, och skapa fina minnen. För det är på minnena vi en gång i tiden kommer att tänka tillbaka till. Låt ingen styra dig, gå din egen väg.
Jag skulle så hemskt gärna få denna helg ogjord, och bytat ut personer vid fel ögonblick , på fel ställe. Denna olycka som hände var du inte förtjänt av Linus. Du skulle överlevt. Lilla ängel !
Just nu önska jag att jag var en liten bebis, ligga ihopkrupen i mammas eller pappas famn, slippa tänka. Slippa bekymmer utan bara få vara.

Nä med detta säger jag godnatt.
Puss /marina


Vila i frid <3

Ennu en gång har Gud tagit tillbaka en ängel.
Du var alldeles för ung för att gå bort. Du hade hela livet framför dig Linus.
Jag kände dig inte speciellt väl, men tillräckligt för att känna en viss saknad. Jag kommer ihåg första gången vi träffades. Det var med andra kompisar oxå. Vi satt under sjulet på gården. Det pissregnade. Du fråga efter mitt nummer, och du fick det . Jag tänkte att det är alltid kul att lära känna nya människor. Och jag ångrar det inte en sekund.
Vi fick bättre kontakt hela tiden. Vi bestämde att vi skulle fixa en dag där vi skulle träffas. Bara umgås och ha kul ihopa. Vi snacka för någon dag sen på Facebook.
Och imorse fick jag detta hemska besked. Jag försökte placera någon annan i ditt namn , men det var bara till att inse att Gud tagit dig ifrån oss.
Jag hoppas att du har det bra nu, och får lugn och ro. Vi här nere kommer aldrig att glömma dig gubben. Du lever kvar inom oss.
Vila i frid Linus Wohlin <3


Retoriken - check

Precis placerat mig i sängen, under täcket framför tv;n med datan i knät.
Denna dag har jag varit flitig, om jag nu får säga så om mig själv. Var som sagt ledig från skolan idag efter en natt med migrän och utan sömn. Låg kvar i sängen till 10.00 sen blev jag trött på det. Satte igång lite bra musik, letade fram kläder fram och på med sminket. Gick och käka framåt lunchtid sen spenderat dagen från det fram tills kvälltid med syster, natta och Jennifer.
Var inom någon timme på läxhjälpen i eftermiddags med Jennie och Natta. Dom plugga sin teori och jag skrev klart mitt retoriktal. För en gångs skull känns det bra efter ett arbete. Kvar återstår det jobbigaste. Att läsa upp talet, kunna det utantill på 2 minuter. FUCKING SHIT! Sätt sträck på mig redan nu känns det som.
Vilken positiv inställning. HAH!

Fredag imorgon. Vilket betyder hem till Staffanstorp. Denna gången var jag smarttänkt. Packade redan idag, så jag inte står med allt sista dagen.. IGEN.
Återstår bara att städa av lite, sen hemfärd så tidigt som möjligt imorgon. Och Jennifer ska med Jennie hem. Känner på mig att denna helgen kommer bli bra. Hoppas jaaau :)

Nu är det nannedax. Eller snart nock jallafall.
Puss

Mina drömbyxor-beställda.

Äntligen fick jag till det med bloggen. Raden ovanför där man skriver text försvann. Och dum nog tänkte jag inte på att trycka på "ändra redigerare". Suck.
Jallafall. Satt inne i verkstaden och kolla runder på arbetskläder för någon dag sedan, och hittade dessa byxorna!


Blev kär vid första ögonkastet så gick direkt in på hemsidan www.billigaarbetsklader.se och beställde ett par.
Var dock tvungen att vara 18 år för att beställa, så fick skriva i syrrans uppgifter. Hon är endå bra att ha ibland! ;)
Så nu väntar jag bara på ett sms så att jag kan hämta ut mina ROSA BYXOR !
Inte så farligt dyra heller för den delen. 859 kronor, lätt värt pengarna.

Hittat två låtar jag fastnat för bdw !

Den första är seriöst fett jävla bra ! Björnes magasin i hardstyle ;)
&dödshot av en snigel ! Hahahahahhaha. Första gången jag hörde den satt jag och skratta för mig själv. Jävla ball låt. Måste höras.
Sjukling

Ligger nerkrupen i sängen igen med världens huvudverk och småtittar lite på tv. Va uppe en runda på väg till lektion men insåg att mitt huvud skulle sprängas i klassrummet eller något liknande så fick den fina tanken att stanna i sängen.
Ligger och bläddrar runder på tv:n, men bara en massa ovettigt så tror jag stänger av den så fort jag är klar med detta inlägg.
Ladda ner ett nyss spel igår till min ajfån , move it! Beroendeframkallande delux! Typ en röd kloss du ska få ut ur olika hinder, något pussel liknande.

Ne nu ska jag vila. Först ut o ta ett bloss.
Pusspuss


Tidsfördriv

Sitter just nu inne på Åkes och Emils rum och bara snackar skit.
Blev för långtråkigt att bara sitta på rummet och vänta in att tvätten skulle bli klar.
Här händer häller inte för mycket dock, men trevligare med sällskap :)

Fick för mig att hå ner till byn, så får tvinga med mig dom små mupparna :)

Saknar min älskling :-*

/ marina


Lugg ?!För första gången sen jag klippte lugg visar jag det ofentligt. Eller ijallafall på bloggen & på Facebook! ;)

Slängt in andra maskinen i torktummlaren med tvätt nu. Varit och ätit middag, och nu funderingar på vad jag ska fördriva tiden vidare med? Kanske gå en runda till Axet och se vad dom andra knastarna gör. hihi ! :)


kdfjbgsdipfbwe

rhjtrgjfisdoyughweiuhweiof
gosduhbgfwei purhfwepofuvh erögteråoirh43d
dfgösdjöbfldfhgvblsdbkjfdfïoghs'fxdfdf
dfgsdrigbvriouyecopfjer
sefdfcg.jefhuoe ¨tf
Pilla inte i näsan!

Ligger i en nyrenbäddad säng och kollar på svärföräldrarna från helvetet.
Lite lagom trött är jag, eller jävligt trött och orkar knappt hålla ögonen öppna.
Denna dag har inte varit mer givande än alla andra. Den enda händelse idag som är värd att notera är dock att jag har fått upp ögonen för vissa IDIOTER. Lagom patetiska och allmänt äckliga. ISCH!

Även varit på vårdcentralen today. Glömde nästan det. Satt i väntrummet med Jennie & Jennifer, och studerar en liten kille som sitter och leker, medans pappan (antar att det var pappa till ungen ) utbrister:
Pilla inte i näsan. Det är äckligt!
Så satt ungen med fingret halvt uppe i hjärnan och rota :D
& jag kan ju inte hålla mig för skratt. Eller det kunde ingen av oss tre.
Dagens kommentar. Haha!

Nej nu ska jag lägga mig, och sörja för att jag sover utan hjärtat.
Ska ligga och sjunga Lonely med Akon inatt. Haha :(

Back !

Tillbaka till skolan, efter en helg i mitt nya hem. Hemma hos pappa :love:
sitter inne på rummet med världens huvudverk. Vet inte om jag ska lägga mig, det låter för ansträngande just nu faktiskt.
Som sagt. Flyttat hem till pappa igen. Så enu en gång är jag Staffanstorpsbo på nytt.
En natt i lägenheten, en natt hos hjärtat. ( världens lyckligaste är jag ) .
Kulturnatten var i Staffanstorp i fredags. För er som inte vet, så är kulturnatten typ, som det låter. Utställning på tavlor sent på kvällen, musikkörer som sjunger osv. Spendera fredagskvällen tillsammans med kusin Emelie, Kusin Emil, Syster Jennie och en massa andra trevligt folk. & mitt fina kusinbarn var med så klart. Får inte glömma den lilla :)
Lördagen var hemmakväll för mig. I stort sätt. Sov först och främst bort hela för/eftermiddagen. Vaknade, gick en trappa upp till Kusin Emelie där Bill var med sin son Leo, och Jennie. Vidare till Jennies lägenhet, vidare till storebror sen tillbaka till Jennie. Sen hämtade hjärtat mig och jag spendera natten mellan lördag och söndag med han. Något saknat och uppskattat.
Pappa körde oss till skolan runt fem, och här har jag varit sedan dess. Precis gjort mat hos Jennie och Natta men nu tillbaka på rummet, och äntligen bestämt mig för att slänga på myskläderna och bara ta det lugnt resten av kvällen. Det behövs.
soooooova

ligger i sängen och här kommer jag att ligga tills middag :)


jodå såatte

Sitter på sängkanten och velar om jag ska gå ner i källaren och tömma torktummlaren nu, eller om jag ska låta det ligga tills i morgon? Äsch vi får se om jag får orken lite senare.
Har precis plockat undan lite smått på rummet, och hängt upp en wonderbaum bredvid sängen. Hur najs är det inte att somna/vakna till doften av en go wonderbaum?!

Var precis nere och tog upp ett par sturmur torktummlaren, resten får vara kvar tills i morgon helt enkelt. För nu kryper jag ner o tittar nån min på tv innan jag somnar. :)

Min påg e tillbaka. och här sitter just nu en glad Marina :love:


lsdhtjghsdklfgdp

Bra morgon!
Redan uppe, varit ute två runder, och nu tillbaka i sängen.
Börjar inte fören 13.00 och jag hade funderingar på att somna om. Men alldeles för pigg. :)
Tänkte slänga in detta onödiga inlägg så ni har lite att fördriva tiden med.
Pussiluss.Helgen i kort.

Varit i Staffanstorp i helgen. En natt i Jennies nya lägenhet, en natt hos pappa. & som det ser ut nu, spenderar jag helgerna framöver i Staffanstorp hos pappa, dit jag ska flytta igen.
Som jag skrivit tidigare har mammas lägenhet på åkershus varit uthyrd i andrahand till två tjejer H & E, men även min syster har bott kvar där. Nu när mamma sa upp lägenheten, lämna H och E kvar skit. Och då menar jag skiten. Allt var tömt. Även saker som var mammas var totalt borta. Allt utom flera veckors sopor, damm och skit efter djuren. SVIN! Här har mamma ställt upp med lägenhet och ni lämnar smutsen kvar. Dom sjunker så lågt, att dom sätter igång värmeelement på full speed (ett element som drar 1500kr/månaden), tömmer brandsläckaren, och låter uterummet stå olåst och öppet. Dragit ut boxarna ur frysen och låtit frysen isa igen. Tömt alla torrvaror. Jag menar.. Vad är det för stil?!
Bortsett från dessa IDIOTER, så har helgen varit toppen. Träffa min underbara vän i fredags, spendera stort sett halva kvällen med honom :love: Var på puben en runda med en massa trevligt folk och träffa vännerna. Lördagen var myskväll i systers lägenhet med gott att dricka och pizza. Spendera som sagt natten hos pappa och Eva lördag till söndag. (idag). Blev bjuden på mat hos pappa och Eva fredags och idag. Riktigt mysig helg.
Även flyttat möbler från mammas lägenhet till Jennie, och haft en massa småplock och städande.
Mamma var även nere i Staffanstorp, men bara från Fredag till Lördag. Kunde stannat hela helgen, men inte det inte :) Kommer fler tillfällen. Kommer ju inte bli så mycket träffande av henne framöver vilket jag tycker är lite synd. Min fina mamma. & min fina pappa . kärlek.

Nu är jag tillbaka i Skurup igen. Tog bussen tillsammans med Alex in till Lund där vi mötte upp Jennifer.
Tänkte vara extra snäll o möta upp henne på samma perong som hennes tåg kom in på. Så vi gick och satte oss på perong 4. men ja men visst var det fel. Tåget hon kom med kom från Göteborg, och perongen vi satt på avgick tåget mot Göteborg. Fick inte riktigt ihop detta, och såg sedan att hon kom på perong 1. Så går det när jag ska vara sådär lite extra snäll. Haha. Tror jag måste kolla upp saker lite närmre innan jag gör mina små planeringar ;)
Nu har jag placerat mig i sängen, efter en lång promenad från tågstationen till skolan tillsammans med Alex och Jennifer. Allihopa hade tung packning, så vi tog oss en kundvagn, och så här snyggt såg det ut när Jennifer körde ;

Haha, riktig Söte-Göte.
Har även fått undanplockat nått sådär på rummet. och nu är det dags att hänga upp sista wonderbaumen med.

& såhär snygg var jag i min, eller rättare sagt Bills rånarluva;Mer lik ett hukle/burka-fall än rånare dock ;)

Imorgon gäller det. Börjar enu en gång på diet, och dax för sluta röka. Eller ett försök till av alla andra 457856486 försök. Men förr eller senare lyckas jag. Right?
Nu ska jag krypa ner, och titta en stund på tv. Innan jag slocknar totalt.
Go´natt fuckers.


Såhär går det till på Nilsholgersson.

http://www.ystadsallehanda.se/skurup/article1555443/Brak-pa-gymnasieskola.html

så går det till på vår skola ;


Skurup.
På tisdagskvällen fick polisen ett larm om ett bråk på en skola i Skurup. Ett vitte hade sett hur flera personer slagit på en person som låg på marken.
– Inringaren såg en kille som såg blodig ut. Hon ringde polisen, vilket man ska göra i ett sånt läge, säger Helena Ralmark som är informatör på polisens ledningscentral.
Både polis och ambulans budades till platsen men när de kom fram visade det sig att vittnet blivit vilseledd. Bråket var bara på låtsas och det som såg ut som blod var bara ketchup.
Låtsasbråket utspelade sig på en skolgård på en gymnasieskola i Skurup. Personerna fick en tillsägelse av polispatrullen


Men... Det sjuka är, två timmar efter händelsen kommer polis och ambulans. Om detta nu skulle varit på allvar, borde hjälpen inte ha kommit tidigare? :omin reaktion när jag ser mig själv i spegeln .

Höll ju på med ett tag dag för dag inlägg. Satt och bläddra igenom bloggen och kom på mig själv att jag faktiskt helt och hållet har glömt av den men så hittade jag min reaktion när jag ser mig själv i spegeln som en av dagarnas inlägg skulle handlat om. Och tänkte att den kan kanske passa nu som lite fördriv innan jag stänger ner.
Det är ju dock ingen positiv känsla att se min egen spegelbild. Det kunde varit så mycket att ändra på för att jag skulle bli nöjd. Min reaktion är typ SLÅ SÖNDER SPEGELJÄVLEN! Som så många tjejer säkert varit med om, man står framför spegeln, fixar sig, ta lite smink, platta håret, för att just känna sig lite sötare än vanligt. Kommer ut bland annat folk och tänker sedan att tiden framför spegeln inte var till något resultat. Man känner att man inte duger, vill bara springa och gömma sig på första bästa ställe. Man tycker att man ser något sådär bra ut när man står där framför spegeln i sin ensamhet. Tänker att det här får duga. Men gämnför sig sedan med de andra tjejerna i ens närhet. Eller kanske bara jag som känner så? Eller har jag fel?


"Du är inte trasig, du behöver inte fixas
Låt dom inte lura dig att tro din klocka tickar
Nej dom vill få ditt självförtroende att svikta
Så du ska ge dom pengar för att klippa och klistra
Vägen till lycka kommer aldrig vara sicksack
Man hittar mera fel och börjar sjunka som en kvicksand
Så när dom säger vi ska titta
och härma våra förebilder svarar jag dom vilka
Jag ser inga på TV och jag ser inga i riksdan'
Dom säljer livet så det är inte dit vi siktar
Så vi slutar aldrig bränna upp deras artiklar
Med människan ska man aldrig mixtra"
 

<3

& så var andra och sista idrottspasset för denna veckan. & det var sista gången jag var med på en bollsport.
En handboll rätt i hoed! & ja, det gjorde ont .
Sängen nu. (som vanligt) Orecis sett en svensk dokumentär om folk som inte kan få egna bebisar. Sånt e endå hemsktm att inte kunna få en egen bebis naturligt :( . Nu har jag gått över till att titta på Csi, och sen ska Marinah sova. O de e gitt!Äre lugnt om jag kallar dig baby?
För alla dessa namn gör mig crazey,
om du har nått emot de så säg de. :love:


givande, eller inte.

Back to bed again.
Precis tvättat av sminket, borstat tänderna och krypit ner i sängen, som alla andra kvällar :)
Ligger just nu och tittar på en soldatfilm på 6:an. Lite småkul, stod tidigare ikväll vid Jennie & Nattas lägenhet och prata om just soldater , millitärer , lumpen och allt vad det heter.
Har funderingar på att gå millitär utbildningen på 3 månader efter att gått klart mina 3 år på detta gymnasie. Vad tycker ni om det?

Dagen har inte varit speciellt givande till skillnad från alla andra dagar. Skolan (inräknad lektioner), varit med på idrotten, och fick sluta dagen tidigare. Varit nere i byn med kära syster och Natta. Haft en allmän bra kväll med andra ord.är det lugnt om jag kallar dig baby? :$ 
Idrottspass.

Slutat skolan för dagen nu. Precis varit inne och duschat efter idrottspasset. & Ja, jag var med en hel lektion, ! Iof hade vi bara badminton/pingis. Men vafan Visst är jag duktig ?! Så in i helvete ; )
På med tvn, sminkning, sen fördriva tiden fram till lunch. Låter som en god idé.


Starkare

Jag känner att jag har blivit en starkare människa. Tack vare dig. Den tiden jag spendera tillsammans med dig, fick du mig att inse ett par saker. Du fick mig att lära mig öppna mig, prata om problem, reda ut saker istället för att hålla det inne. Du fick mig även att inse att du var dålig för mig. När du försvann ur bilden blev jag starkare och mer självständig. Och jag tackar dig endå IDIOT för de positiva egenskaper du gav mig. Jag trodde ett tag att jag skulle gå under helt. Men insåg snabbt att du inte var värd varken tårarna eller smärtan. & jag har aldrig mått så här bra ensam. Och detta ska fortsätta. Du ska inte en enda gång till få riva murarna jag byggt upp.
Du fick mig med att inse att livet går vidare, och att det finns fler. Människor som är så mycket bättre än vad du är. För i mina ögon är du något så litet som man inte ens lägger märke till. Egentligen är du inte ens värd detta inlägg. Men eftersom jag blivit så mycket mer harmonisk nu, så känner jag att jag bara måste dela med mig av detta till alla bloggläsare.
I mitt intre slår jag dig blodig, och spottar på dig. Berättar vilken idiot du är och vilket misstag jag gjort i stort sett ett år. Sedan går jag därifrån, nöjd över vad jag åstakommit :)
Go your own way.

Som jag skrivit tidigare så har jag brist på fantasi. Vet inte längre vad jag ska skriva om. Eftersom dagarna på skolan ser i stort sätt lika dana ut. Mer eller mindre.. Man vaknar på morgonen, klär på sig, gör ve sig. Några timmars lektion, lunch, vila eller gör något annat ovettigt, middag, kväll, sängen. Vaknar, klär på sig, gör ve sig, några timmars lektion... Ja ni förstår nog vad jag menar. Varit i stort sett en repris av dagarna i ca 5 veckor nu. Bortsett från de små turer man gjort ner till Malmö med olika folk. Annars är allt som en spegelbild.
känns nästan som jag kastar in inlägg bara för att. Ren tidsfördriv de stunder man inte har något annat vettigt att göra. Men som tur e har jag ju äntligen fått upp min tv som mamma tog med sig på öppet hus som vi hade här på skolan i lördags. Så även några timmar om dagen spenderas framför den.
Något spec ni vill läsa om? Vad som.. Bara skriv, eller rättare sagt kommentera. Öppen för förslag ;)

kjgfsd

Ett tidsfördrivande inlägg utan syfte eller vettigt innehåll.
Skicka en kommentar om vad ni vill veta? Brist på fantasi. Igen.
smile!

Bra dag. Än så länge :)
Ligger i sängen just nu i sängen och tittar på simpsons med datan på bugen.
Precis slängt in en tvätt i maskinen som är klar om ca 40 min.
Dagen har bestått av en engelska-lektion och resten av dagen 5 h verkstad.
Fick ett sms av underbara, där det stog att jag skulle gå ut på parkeringen. & yäääy! Där stog Andy & Holke. Kan man bli gladare? :love:
Fick även frågan utav min verkstadslärare om jag hade damp?
Kan det vara för jag hade extrem överskotts energi och var allmänt rastlös? Fick även frågan om jag röka på?
& enu en gång, kan det vara för att man skratar åt minsta lilla när man är extremt trött? Kan vara en lämplig förklaring och alltså mina svar på frågorna oxå.

& så var simpsons slut. Top model next.
Vila en timme.. Eller två?;)
Lät som en fin idé.

Shopping :)

Nu har jag kommit i säng. Äntligen.
Denna dagen har varit intressant. Eller, den har inte skiljt sig så mycket från alla andra dagar, men idag har jag varit med bästa Jennifer i Malmö och shoppat. & här är min inköpslista :
 Alltså, en ny vinterjacka, två fundation, en mascara & en svart halsduk som jag dock inte hitta bild på.
& som pricken över i:et åt vi kinamat efteråt på China Box efter en runda inne på Trianglen. En kanon dag för min del :) Kom tillbaka från Malmö hjälpte vi, eller jag Jennie och Natta att byta lägenhet. In och ut med möbler. Haha!
Har även fått för mig att jag ska fortsätta på min bantning. & detta ska hållas. Köpt ett par drickyogurtar, så dom står i Nattas lånade kylskåp på rummet.
Har även fått ett städryck. Så rummet är nystädat, till och med dammsugit. Damn I´m good ;)

This is your life.
Do what you love,
And do it often.
If you don´t like
something, change it.
If you don´t like your work
QUIT. If you don´t have enough
time, stop watching tv. If you are
looking for the love of your life, STOP;
They will be waiting for you when you
start doing things you love.
Stop over analyzing, all emotions are
beautiful. Life is simple. Every last bite.
Poen your mind, arms and heart to new things
And people, we are united in our differences.
Ask the next person you see what their passion
is, and share your inspiring dream whit them.
Travel often; getting lost will help you find yourself.
Some opportunities only come once, seize them. 
Life is about the people you meet,
and the things you create whit them.
So go out and start creating.
Life is short.
Live your dream and wear your passion.
:love:

Min min min!

God morgon läsare. Eller God middag kanske?
Klockan är 14.18, och jag har precis satt mig i sängen igen. Efter en städning på rummet. Vilket behövdes. Varit ute och slängt sopor och tagit ett par morgoncigg :)
Mamma, mormor Pappa och lille stoffe kom på öppet hus igår. Och mamma tog äntligen ner min tv och arbetsbyxor. Så tvn är på plats, och jag har bosatt mig framför den nu.
Jennifer sitter på golvet, även framför datan. Vadå datanördar? :DDenna skönhet var på utställning på skolan. Kunde varit min :(Jennie, Natta, Steen & Dino.

Bortsett från helgen, har denna veckan varit händelserik över huvudtaget. Massa drama och polispådrag. Di e najs. Att det händer lite.  ;)


RSS 2.0