bra slut.

Fick avsluta tidigare inlägg kanske så hastigt eftersom kiki ringde och sa att hon stod på parkeringen. & så lullade jag ut där i mina fina rosa fluffiga morgontofflor.
Körde ner till byn för att jag behövde cigg och snus, sedan vidare mot Staffanstorp, men innan det en runda inom Bara, hem till Kikis mormor för att ta en fika. Sikken söt tanta! & innan vi stack till hennes kusin för att kolla igenom bilen innan besiktningen stannade vi på City Gross. & gissa vad jag handla? HAHA ENU TVÅ BLEKNINGSFÄRGER! Fuck jag kommer tappa mitt hår om jag inte lägger av att färga det som jag gör. På hemvägen blev det snabbmat eftersom jag missa middagen på skolan. Donken, snabbt, gott och enkelt. & en latte på det. Den stora latten var verkligen pricken över i:et, gjorde helt enkelt min dag :)

Nu har kiki precis kört hem. Och för en gångs skull lägger jag mig hyfsat tidigt. Hoppas bara på att somna snabbt oxå för den delen.

Jahaja .

Ball. Skönt. Aaaah! :)
denna dagen är en bra dag. Allt känns fantastiskt. P-staven sattes som sagt in igår, och med det fick jag inte övernstränga armen och det utnyttjar jag nu när det är idrott. HAHA så jag sitter på mitt rum & lyssnar på Drängarna - jag är en riktig raggare, och snusar nikotinfritt snus som smaka hänka, detta är så jävla gott !



Ska jag stå naken och dansa berusad på en motorhuv.
Sitter även och småsjunger för mig själv. Ovanligt? ;)

& såhär jävla snygg är jag just nu ! :



& ja, håret har blivit LITe, ytterst lite ljusare, men bler en färg till i helgen. Eller slingor som jag och Jennifer kom överrens om ;D

puuusss

p-stav insatt.

Såja. Idag fick jag p-staven insatt. Den enda skillanden denna gången än sist är att jag fick ta emlaplåster som bedövning. Förmodar att jag satte dom för sent, för att helt bedövad va dock inte den platsen på armen där staven fördes in. Ont gjorde det, och obehagligt var bara förnamnet.
Även fått gymmat lite på det "nya" gymmet här på internatet. & det är verkligen ingenting att hänga i granen, så just nu sitter jag istället med blondering i håret och hoppas på lite förbättring än sist. Funkar inte det rakar jag av håret... Eller inte, får köpa enu en färg fast inte förren till helgen då jag ska stanna på skolan med Jennifer :love:

blähä

Äntligen tillbaka hemma i Skurup!
Alldeles för långt lov för min del, men har haft det väldigt trevligt. Dock har jag varit utan min fina älskling för länge nu känner jag. Spenderat för övrigt tid med väldigt fina vänner som uppskattas otroligt mycket.
Har även gått och dragt på mig världens förkyldning. & nu orkar jag inte skriva mer.
haaaaaj.


wetrudf'¨sfj

ääääntligen färdig.
Vaknade redan vid 10 tiden av att bror ringde. Behövde en tjänst och jag klädde på mig och stack iväg. Slutade med en kopp kaffe hemma hos M.
Kom hem igen runt 11 och började städa direkt. Ser ut som en svinstia när syster oxå är hemma. Ååååh gris.
Dammsugit köket, torkat/rengjort diskbänken samt vask, tvättat spisen/torkat av spisen, dammsugit av badrummet samt torka&tvättat både vasken och tvättmaskin och toalett. Tvättat en maskin samt hängt upp, dammsugit vardagsrum, hall och sovrum. Torkat av det mesta men nu skiter jag i allt som har med städa att göra och tar det lugnt här en stund. Klappar mig själv på axlen för att jag är så redig ;)
Vad har denna fredag att erbjuda? Skulle velat hitta på något, typ sticka över till DK eller något, hade planer på det igår men det sket sig. Man skulle haft åldern inne för att gå på puben, men 7 månader kvar. Varför blev jag inte 93:a eller äldre? Skulle mamma tvunget klämma ut mig så sent ;o

Åter igen.

"hemma" i Staffanstorp igen. Tack Steen för att du tog dig tid att hämta mig
Inte hunnit göra något direkt vettigt sedan jag kom hem. Det enda jag fått gjort är att få undan en maskin tvätt, men två maskiner återstår men just nu bara ORKAR jag verkligen inte. Sitter i soffan framför tv med datan i knät. Funderar på varför jag inte stannade uppe i Billesholm ett tag till, nu när mamma väl är ledig. Kanske åka upp igen? Nää klockan är rent för mycket för att jag ska orka resa 1.5 h ikväll.
Varit ute en runda med Jasse för att komma på bättre vägar igen. & det hjälpte så klart, man har väl som sagt dom bästa vännerna? Har även pratat med älskling en stund, vilket oxå behövdes. För föjfan vad jag saknar honom. Har även kommit fram till det att han är en person jag uppskattar otroligt mycket & är världens bästa pojkvän.
Inte ätit något direkt idag, så funderar på om jag ska ta coh göra något, men vet inte vad, eftersom jag nog är världens sämsta på att laga mat. Eller tar mig ett knäckebröd. Snabbt och lätt :)

Glömde nästan skriva det viktigaste! Lagt två intresseanmälan på två olika lägenheter idag här i Staffanstorp. Så nu återstår det att hoppas på det bästa och hålla tummarna!

Hemlängtan?

Det brukar alltid, eller oftast vara hyfsat med uppdateringen här på bloggen när jag är i Billesholm, eftersom det är ett perfekt tidsfördriv. Men denna gången känner jag att det är tvärt om. Känns nästan mer som jag tar avstånd från att gå in här och skriva, & det beror väl på att jag har så mycket just nu, att jag inte ska skriva för mycket här, eller avslöja ett och annat. Men lite uppdatering för omväxlings skull skadar inte.
Mamma har precis nästan åkt till jobb, kvar hemma är jag och mormor. & vad hittar vi på? Samma som vanligt. Kollar på tv och spenderar några sekunder här inne. Fast just nu är hon ute med hunden, kanske lite därför jag tog mig frihet här inne? Får ju trots allt inte glömma att vara social med henne nu när jag väl är i Billesholm.
Känner en viss hemlängtan. Men hemlängtan efter vad? Inte hem till åkershus i Staffanstorp. Tror det är något med internatet/skolan som jag längtar efter. Längtar efter vardagarna, internattiden, folket, mitt rum, min egna tv, min egna data. Börjar bli enformigt här uppe nu ( i Billesholm ). Dagarna ser för det mesta lika dana ut. Vill ha lite veriation.
Just nu vill jag till Staffanstorp. Jag vill spendera tid med mina vänner, kusinerna och syster. Pratade precis med syster i telefon. Och dom verka ha kul uppe hos kusinen med att titta på film. Lät en massa skratt i bakgrunden. JAG VILL MED SKRATTA! JAG VILL MED HA SÄLLSKAP! Någon som vill rädda mig? Hämta mig och köra mig dit? Nä tänkte väl det.

Nu ska jag koka mig lite te.
Puss.


1'

Snyggast är min pojkvän.
Men andraplatsens snyggaste karr är :



Peter Setterman!
Sitter och kollar på så ska det låta med mormor och mamma. Precis även spelat Bongolotto. & gissa vem som vann? ;D
Inte var det någon av oss jallafall!

Idag har jag och hjärtat 1 månad. Det kanske inte är så mycket att jubla över, men för mig är det något stort. Jag älskar dig, och det kommer jag göra för lång tid framåt. När allt är som värst, lyser du upp tillvaron. Att ligga bredvid dig, och titta på dig när du sover, att höra dina andetag, är det finaste jag varit med om. Du är perfekt i mina ögon. Ingen annan kommer någonsin komma upp till din nivå.♥


Kvalité tid.

& så har lovet börjat tänkte jag skriva. Men det börjar ju faktiskt inte förren på måndag ! : )
Denna kväll/eftermiddag har jag tillbringat tillsammans med syster några timmar här hemma, och när hon begav sig till Bill&Lina begav jag mig till mina kära släktingar, kusinerna, faster och farbror. & såklart mitt fina kusinbarn var där oxå ♥


Har ni sett så gullig? Så otroligt fin liten människa. Hon skulle bara förstå hur lycklig hon gör sin omgivning. En riktig liten glädjespridare är hon. Så det blev massa mys med denna änglalika sak i knät denna kväll. Mys kan man verkligen inte få nog av!
Fick även höra detta idag: "tänk när det är din tur att skaffa en liten bebis som kallar just dig för mamma Marinah. Vilken bra mamma du skulle vara, & vilket sött litet barn du skulle fått" Ja tänk när den dagen kommer. (om jag över huvud taget kommer skaffa barn?) Fan vad mysigt. Att ha en liten att bara skänka kärlek till, att höra ett så litet liv springa runder och kalla mig för mamma. Så sött.
Precis hamnat i sängen, med lugn musik på och varvar ner för denna kväll. Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa mannen i mitt liv (A) Min fina pojkvän. Han är oxå en sån människa som bara sprider glädje. Så många gånger jag tittar på honom i smyg, för att förstå att just jag är den lyckliga som har han.Han skulle bara inse hur mycket jag tycker om honom, hur fin han är, & mycket mer. VAFAN, vad jag är kärleks full idag? Inte helt fel.
Men nu får det vara bra för idag. Gonatt alla små muppar.

Helg.

Äntligen, klockan är nu 11.43 & vi har slutat för dagen.
Endast verkstad har lektionerna bestått av. Inväntar nu att klockan ska bli 12 så jag kan röra mig mot läxhjälpen och få undan det sista. Sen är jag ikapp i alla ämnen igen. Hemfärden blir sen idag, pappa kommer inte förren 16-17 tiden, men jag får några timmar att sova jallafall. Så jag klagar gärna inte.

HAHA DETTA GJORDE MIN DAG! :



Kommer in på Alex & Marcus rum och får se detta! Simon och Marcus ska stänga EN väska. alltså, TVÅ män på EN väska! Så jävla gulliga. HAH ^^

Känns skönt att veta att en veckas lova väntar. Men blandade känslor inför det. Som jag skrev igårdagens inlägg. Well well, vi får se hur det går. Blir det för mycket åker jag till mammsen istället. ♥

Lov - igen.

Usch ja. Klockan är 22.46 & jag är verkligen slut körd! Är så trött att ögonen knappt orkar hålla sig öppna. Men ska tvinga mig till att skriva ett inlägg innan läggdax. Efter en hel dfags tjat har jag äntligen fått tag i den förbannade tvättnycklen till tvättstugan. Ett helt boende och en tvättstuga att dela på. Inte okej... inte okej.
Torsdag idag. Fredag om någon timme. & sedan en veckas lov på det. Kan inte sägga att det är något jag hurrar över eller direkt ser fram emot. Jag vill inte ens hem!
Inte okej att känna så här. Fast just nu känns ingenting okej. Vill bara dra täcket över huvudet och somna om och vakna när allt är löst. Eller just nu skulle jag behövt en dos av älskling, för det är en människa som vet hur han får mig att le. Nä men om jah skulle ta coh säda av rummet. Så jag slipper det i morgon. (har dock om tid innan pappa kommer och hämtar mig men för att kunna sova några extratimmar imorgon kan jag lika bra städa nu. Latmasken här!)
Ingenting planerat under lovet. Så funderar på att be mamma hämta mig i veckan, så jag kan tillbringa lite tid i Billesholm. Saknar dom, ALLIHOPA där uppe faktiskt. Saknar min lilla prins så otroligt mycket oxå. Gör ont att tänka på att det inte är som förr. FUCK att det skulle bli såhär. Menmen..
Ska jallafall sova hos älskling i helgen. Längtar som ett litet barn tills jag får attackera han med pussar! ♥

Ne nu ska jag ta och asa mig ner i källaren igen. Slänga in tvätten i torktummlaren sen direkt upp och lägga mig. Sova, åååååh sova :D

Alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag igår även min kära farbrors födelsedag!Grattis Nisse. (14/2), började som vilken dag som helst. Vanlig skoldag, vanlig eftermiddag. Men underbart slut! Eftermiddagen spendera jag med Jennie och resten av folket i lägenheten. Fick ringa några ärenden till syster, bla till polisen eftersom Jennie var så duktig och gjorde av med busskrt, legitimation, och bankkort. Hon misstänkte att hon tappat det på bussen, och jag FRÅGADE henne om hon inte RÅKAT lägga av sig det i lägenheten men sedan glömt bort det, frågade om han letat ordentligt och det hade hon. Så jag fick ringa och anmäla det försvunnet osv. & får sms sen igen av henne, att hon hittat det. & som jag sa, i lägenheten. SMARTASS!
& sen kom min, min bara min fina älskade underbara pojkvän. & gissa vad han hade med sig till mig?
En bukett rosor och alladin chokladask. Om jag inte skrivit det tidigare så skriver jag det nu; Jag älskar dej Andreas ♥ Du gjorde denna alla hjärtans dag alldeles speciell. loveloveloveu.



Så otroligt fin pojkvän jag har!

& ni kan tro att jag har skuldkänslor. Rent fattig för tillfället, så kunde inte ge något tillbaka. Men ska ge något lite senare =) Blev jallafall massa mys, massa pussar och massa kramar med hjärtat. & så skulle han hem sen. snyft! Efter att jag sa hejdå till hjärtat, gick jag upp på rummet igen. & en stund efter får jag enu en alla hjärtans dag present! En chokladask med små hjärtan av min fina vän på skolan. Fan vad jag känner mig uppskattad :') (tack så mycket Steen♥)
& så åter till denna dag igen. Denna vanliga orginella onsdag. Precis slutat dagens sista lektion som var idrott. Inte mitt starka ämne, inte för att jag tycker om själva idrott, men vissa äckliga jävlar i klassen som tror dom är så mycket bättre än alla andra O.o'
Städkontroll idag, så jag tror jag får sätta igång att städa så jag inte blir underkänd (:

looovelie helg.

Söndag igen.
Nästan nyss hemkommen efter en mycket trevlig kväll/natt hos min finaLina ♥
Helgen har varit fantastisk. Fredagen tillbringa jag hemma hos farbror Nisse tillsammans med Kusinerna och faster. Massa trevligt prat och toppensällskap. & så erbjöd Farbror mig att komma på middag på lördagen (alltså igår), och ja, en mycket god smörgåstårta. Jag har världens trevligaste släkt! Eftersom han fyller år på alla hjärtans dag så hade han lite kalas igår. & det var uppskattat, åtminstone från min sida.
Efter middagen och trevligt sällskap mötte Lina upp mig vid Ica, och jag inhandlade mig en HÅRFÄRG! Så nu är jag inte rödhårig längre, anledning? kan vi gå in på en annan dag.
Resten av kvällen tillbringa jag som sagt hemma hos Lina. Jag slängde i min hårfärg, och Lina bjöd på kaffe. Kan inget annat än att älska den bruden!
Sen kom enu mer sällskap. Bill dök upp, Sam & så Steen. Småprat och mys och monopol spel. & så var klockan plötsligt 2 och sovdags. FUCK vad tiden ska gå fort när man har det som bäst. Vaknade imorse och kollar ut. MASSA SNÖ! Mindre uppskattat när man ska gå igenom hela Staffanstorp nyvaken på morgonen.
Men nu är jag äntligen hemma. Fått i mig lite frukost, och ska alldeles strax in i duschen. Förmodligen träffa hjärtat mitt idag ocå. (hoppas hoppas hoppas) sen vidare till skolan. Känner inte den minsta lust för det faktiskt. Tanken på att jag har så mycket att ta igen vill jag bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet O.o

Nej nu ska jag få lite gjort innan det är för sent.


mystid hemma.

Såja. Denna torsdag landade jag hemma i Staffanstorp igen.
Sjuk, snuvig, förkyld, hostar och pendlar mellan frysning och svettas. Inte alls kul, och istället för att ligga på rummet och kolla film eller bara glo i taket medans alla andra är på lektioner osv så bestämde jag mig för att åka hem. ( men får medge att jag har dåligt samvete över att jag åkte hem, eller rättare sagt över att jag blev sjuk. För vi har två rätt stora uppgifter i matte & Svenska som jag nu ligger back med, vilket jag inte hade hoppats på, så jag har att ta igen nästa vecka. USCH säger jag bara) Så redan vid 11.35 tog jag bussen ifrån skolan. & faktiskt skönt för en gångs skull att vara hemma ensam. Brukar känna en viss saknad av sällskap annars. Men nu är det bara så skönt, göra vad jag vill (inom vissa gränser), spela vad jag vill utan att far ska klaga på min underbara musiksmak osv ^^
Har precis tagit en varm dusch efter att varit ute och träffat kära Tk en stund. Handla med mig lite gott, så nu sitter jag i soffan under täcket och bara myser framför datan och med tvn igång och skön musik.
Fick ett sms innan utav en på skolan. & har äntligen fått en tid hos skolsyster angående ett litet ärende. Ni som läst tidgare inlägg know what det handlar om :') Så den 16/2 är det andra mötet, så kvar är det största och mest efterlängtade. Både nervös och orolig men endå lycklig. Håller tummarna och hoppas på det bästa.

Fick sms av älskling där han skrev att han var på väg hem nu. ÄNTLIGEN ♥ Jag har en konstig saknad till honom. Nog för att jag saknar han när han inte är i närheten, men är han långt ifrån, tillexempel Stockholm eller något liknande, är saknaden ovanligt stor. Men nu vet jag att hjärtat är på väg hem, och det känns underbart. Usch vad jag saknar han, och längtar som ett litet barn över att få träffa han nästa gång  och attackera han med pussar och kramar.


sjukling.

Gårdagens kväll blev bra. Natten mellan igår och idag blev mindre bra, och denna morgon/dag är skit.
Började som jag skrev i gårdagens inlägg att det blev filmtittande med Emelie och Kruse. Senare på kvällen hörde Kiki av sig, och så spendera jag resten av kvällen med henne och två kompisar i henne. Helt plötsligt satt vi i Malmö hos en av hennes killkompisar, (eller ska vi säga pojkvän?;) ) och drack kaffe och bara snacka skit. Klockan blev runt 23 när jag var tillbaka på skolan, och gjorde mig i ordning inför natten. Satte igång en film ihopp om att somna, men tji fick jag. Låg vaken stort sett hela natten, vände och fred på mig, nös och hosta, svettades och frös. Fick till sist två timmars sömn innan klockan ringde och det var dags att gå upp. Men ringde min underbara mamma som fick sjukanmäla mig, för idag är jag TRÖTT och vet inte var jag ska ta vägen. Vaknade igen runt 11, något mer utvilad, men kunde gott ha fått sova ett par timmar till tycker jag.
Har tagit mig en varm dusch, städat undan lite på rummet och väntar på att torktummlaren ska bli klar, men under tiden är det jag som kryper under täcket för att kolla klart på filmen som inte blev färdig tittad inatt. Någon Wallander som jag fick låna av en på skolan. Man har väl de bästa vännerna :) :love:

lsdhjweuoäån

En & annan öl ikväll med fint sällskap. Det är aldrig fel.
Ikväll blev det en halv film med Emelie & Kruse, sen fick jag för mig, eller blev så akut godissugen så att Kiki körde ner mig till byn, så nu sitter jag själv på rummet och myser med en öl, godis och så bloggen :)
Väntar på att Kiki och hennes kompis ska komma tillbaka efter att ha tankat så att jag inte sitter själv. För jävla bra vänner jag ligger inne med :')
puuussssss

möte 1 av tre.

Blev inget inlägg igår (eller någon av dom andra senare dagar). För det första så var jag på möte, och sedan på kvällen fanns det inte tid, för då var min fina pojkvän här en stund eftersom vi inte träffas på ett tag nu. (älskling hoppas du får en jätte tråkig spelning för jag kommer sakna dig mega mycket!)
Nu börjar saker och ting klarna upp. Var som sagt på ett "möte" igår här på skolan. eller det var mer ett samtals liknande grej. & jag baa älskar samtalen, för där bjuds på varm oboy! HAH.
 Jag berätta det ena efter det andra, & så mycket mer därtill och människan jag samtalade med tyckte att vi ska beställa en tid i Staffanstorp hos *** för att föra vidare detta mötet till något större. Så 1/3 möten är avklarade. Hoppas så innerligt att denna önskan ska gå i uppfyllelse. Gör den det så löser ett och annat sig på egen hand. & blir det så blir jag världens lyckligaste. & Jag vet en till som kommer uppskatta det ;)
Jag slår vad om att den som läser detta nu är rätt nyfiken. Men detta förblir en hemlighet mellan mig (och dom som vet) tills jag får besked. Gissa leken - Vad tror DU det handlar om? :')
Ytterligare ett av mötena inväntar jag fortfarande en tid hos vårdcentralen. Eller rättare sagt hos läkaren. Måste få dessa problem ur världen. Men wtf. Ingen här i livet är väl felfri eller såkallat perfekt. Eller har jag fel?

Åter till denna dagen. Dagen har än så länge bara bestått av verkstad i 5 h. Mindre kul kan denna människa tala om. Precis slutat och tagit mig en dusch. Inväntar nu Emelie för nu händer det saker!♥


lsdjogbfoweb

Suck.
Vilken tråkig lördag. Efter prommenaden har jag inte gjort någon nytta mer än att ligga på soffan och bläddra bland kanalerna. Finns ju inte så mycket att göra direkt. Så funderar på att slänga in tvätt i maskinen, tao ch tvätta den och sova en timme under tiden tills maskinen blir klar. Om ingen annan har förslag på vad man kan göra? Vilket jag inte förväntar mig iheller eftersom ni är AS DÅLIGA på att kommentera.

Äckelskola...

Sitter och retar mig så enormt. Har gjort det länge, men den äckliga skolan måste öppna ögonen.
Vilken skola? Jo Centralskolan i Staffanstorp. Mobbingens paradis.
Lärare, och rektor blundar för mobbing. Dom låter det ske utan att göra något åt det. & så har det varit under många år på den skit skolan. Även under min tid. Dock har inte jag blivit mobbad, men jag har "kompisar" som har blivit det. & nu när jag får veta att mitt eget kött och blod, min egen kusin är med om detta får det fan ta mig vara nog. Jag ska ta en ledig dag, åka ner till skolan och aaaaaah! JAG VET INTE VAD. Funderar på om jag ska slå ihjäl varenda unge som håller på, eller om jag ska ta lärarna, eller skit samma jag tar både delarna. Eller tar ut kusinen och låter resten av packet sprängas. Nä men seriöst. Hur fungerar lärarna. Skolan har fått så mycket kritik, men ingenting händer? Varför blundar dom för sånt? Det är fan ta mig inte rättvist. Inte bara mobbing, dom har inte rätt resurser till undervisning. Även blundar dom för att andra behöver mer hjälp och har rätt till en viss hjälp än vad andra har. Det däremot vad jag med om. Har haft svårt att konsentrera mig i stora grupper, dom diskutera i över 1 år om jag ska vara i mindre grupp, blir satt i en i SLUTET av nian! Därav fick jag gå ett extra år för att läsa upp det SKITNA ämnet jag inte blev godkänd i, för att dom inte fick tummarna ur röven att sätta mig i mindre grupp tidigare.
Vi ses Central ;)

puss

Bra morgon. Underbar morgon!
Nog för att jag blev väckt 10 utav pappa och Eva, så är det en underbar lördag. Gick upp och koka kaffe åt oss tre, även jag kan vara en bra dotter! Lite prat och fyllt i papper innan dom åkte igen. Klädde på mig, prata med Bengt och varit ute och promenerat i 30 minuter i detta skönsköna väder! Träffade på kusinerna på vägen hem, men följde med dom ner till byn en runda. Jag är duktig när jag väl vill. men nu har jag intagit soffläge, med Johnny Cosy på radion, och håller på att tina upp :')
Gårdagen var oxå bäst! Tillbringa en del av kvällen tillsammans med Emelie, Veronica och Uffe. & jag blev ögonvittne till en förlovning. Grattis till Veronica och Uffe ♥
Sen kom min fina pojkvän och hämtade upp mig, så resten av kvällen tillbringa jag i Dalby. & jag fick pussa en massa på älskling så jag är nöjd. Jätte nöjd :-*

får se vad denna kväll har att erbjuda. Alltid händer det något .




- Älskling. Du är hela min värld, & så mycket mer. Jag tycker om dig oändligt mycket!
Nu & för lång tid framöver.

Frågor&svar

133 tonårsfrågor.

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - nä ♥
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja
hur många har du varit kär i? - inte så många? ;D
är du kär just nu? - Ja


- Tio frågor om dig själv

namn? - Anna Mariinah yannickie Arvidsson
när fyller du år? - 30 september
några piercingar? - öronen, naveln, tungan, näsan,2 iläppen & bröstvårtan
vad har du på dig just nu? - strumpor, mjukis, linne, tjokctröja!
vilken årstid är bäst? - sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna upp bredvid hjärtat..
vad tycker du mest om hos dig själv? - jadu,
vad är du bra på? - det var en jävligt bra fråga
vem älskar du mest på denna jorden - mamma, pappa, & syskonen & hjärtat.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tsm med någon

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Jennie&Alex?
vem är den roligaste av dina vänner? - hm, måste nock vara Alex
vem är snyggast av dina vänner? - Aaaaandy!
vem är mest partyprisse? - Alex & Emil
vem är den du helst har filmkväll med? - inte en aning :D
vem av dina vänner är mest "evil"? - Vetifan

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Kan jag inte påstå.
vem är farligast i din familj? - hm, ingen, jag isf! xD
vem ser roligast ut i din familj? - haha?
vem är coolast? - jag såklart
har ni något husdjur? - hos mamma har vi en kise, men inte hos pappa ^^
vem har du mest gemensamt med? - alla ?
vem står för underhållningen? - pappa & Jennie
vem sover du oftast med? - mig själv
roligaste kvällen med familjemedlem? - Jennie



- 10 frågor om idag

vad har du gjort idag? - sovit, en lektion,sovit,ätit,vänner & älskling.
har du varit glad idag? - både ja & nej
har du varit ledsen idag? - Naje
har du gjort något bra idag? - inte än
vad ska du göra nu? - i dont know.
har du gjort något dåligt idag? - nej
vad har du ätit idag? - pyttipanna :D
har du duschat idag? - nope, inte än
är du trött nu? - jja.
vad ska du göra imorgon? - sooova & träffa aaandy ;D
går du i skolan? - ja tyvär
har du varit i skolan idag? - en lektion.

- ANNAT
Hur mår du just nu? - fkn awsome!
Har du piercat dig? - öronen & läppen själv.
Är du hungrig nu? - inte speciellt
Vad är klockan nu just nu? - 23.21
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bloggen, facebook,

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Andy ♥
Vem ringde du senast? - Jennie
Vem sms:a till dig senast? - Andy
Vem sms:a du till senast? - Andy

- FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - lördags :(((
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - eeeh, två veckor sen?

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - hell no
Har du sminkat dig idag? - jja

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - naj
Vilket är ditt favoritband? - ingen aning.



- KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - always
Använder du wax? - nej
Använder du ögonskugga? - ibland,men inte ofta
Använder du kajal? - oohja
Använder du hårspray? - ja
Använder du volymspray? - nej
Andänder du mousse?  - nej
Använder du deodorant? - nä.. öööh jo klart!
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - nej
Använder du brunkräm? - ibland
Använder du rouge? - ja,
Uppsatt hår eller hängande? - olika
Plattar/lockar du håret varje dag? - plattar.
Duschar du varje dag? - ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej

KÄRLEK
Är du kär just nu? - men ja
Har du kysst någon idag? - OM HON HAR!
Har du ett förhållande? - Jaau ^^
Är du romantisk? - kan va väl
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - ett ragg.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - jadu..
Hur länge höll det? - jadu
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Vem sov du senast bredvid? - Andy ;$
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? -  Inga namn.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? jja
När fick du din första kyss? - venne
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - inte en aning..
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - ragg?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - ja dagen innan jag dog ;p

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - båda
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - andystyle. :D


loooooooovelie


Ord räcker inte till för att beskriva hur enormt mycket jag tycker om han ♥


Ångestattack

Ja hej och välkommen tillbaka. Jag som trodde att det hade försvunnit med tiden. Att den försvann efter medicineringen. Men jag hade fel.
För något år sedan hande fruktansvärt mycket i mitt liv. Det var bråk hit, problem dit, min bror försvann i tre år, min morfar gick bort, olika familjer som jag bodde hos och så vidare. Tillslut blev jag inlagd på BUP. (barn och ungdoms psykriatri. Stavning?!) och den tiden där är den bästa och dyrbaraste tid jag varit med om. Jag fick hjälp. Jag fick hjälp med mina problem, jag fick råd och tips om mitt humör, hur jag skulle hantera saker på nya sätt. Jag fick även diagnosen att jag led av deprisionsångest, och fick därav medicin för det. Med tiden när jag kom hem blev allt bättre. Jag åt min medicin som jag skulle, och när det var dax att sluta med den var jag som en ny människa. Jag trodde den hade försvunnit för alltid. Men det fick jag bevisat idag att den inte alls hade.
Det går en gräns dit jag kan kontrollera vad jag gör, men är den gränsen överstigen, blir det black out.
Satt på lektion innan i morse. Hade genomgång om bromsarna, när jag helt plötsligt känner hur jag börjar kallsvettas och rummet börjar snurra runt mig. Jag tänkte på allt utom det jag skulle tänka. Såg hur alla prata men hörde inga ljud, eftersom jag befann mig i min egen lilla värld. Tar mig bort till skolsyster, men självklart sitter hon i möte. Så var inget mer än att ringa till mamma, ta mig till rummet och lägga mig. Har nu sovit bort 3 timmar, vaknar och mår något sådär bättre.
Vill inget annat än att min ångestattack ska försvinna. För alltid. Detta är jobbigt, och  detta är nog första gången jag delar med mig av det här ofentligt.  Känns som ett jävla äckligt handikapp som blockerar så mycket. Inget som sysnd utanpå. Men inuti är det hemskt.
Nä usch. Nu är jag värd en cigg.

puss på  nosen!

Dubbelmoral

Ja fyfan vad jag hatar det. Dubbelmoral, säger en sak men gör en helt annan. påstår en sak som tillexempel "fyfan vad fult, du kommer inte passa i det" sedan få för sig att göra det själv. Bara jag som retar mig på sådana småsaker eller det är fler?
Jallafall. Kollat klart på filmen nu, jag som hoppades på att somna under filmens gång, men tji fick jag. Fortfarande vaken, småtrött men inte så extremt längre. Tagit nattacigg, kollat sista rundan på facebook och borstat bissingarna. Så jag tror att jag startar nästa film och hoppas på att somna till den istället. Eller vad säger ni?

& en sak till. Ni vet om att man inte dör av att kommentera va? :)

Film-mys.

En trött Marinah skriver ett snabbt och kort inlägg innan filmen fortsätter.

Varit en relativt skön och lugn dag. Enu en dag med idrotten instäälld, så redan 12.30 söutade mitt skolpass. Hann plocka undan lite på rummet innan jag och Jennifer gav oss ner till byn för att göra ett ärende på poteket. Hon skulle hämta ut sitt, och då passa jag på att hämta ut en p-stav som jag fick recept utskrivet på igår när jag var nere på UM. Fick pratat med sköterskan igår samtidigt när jag endå var igång och eftersom jag slarvar något så fruktansvärt mycket med p-piller så tyckte hon att p-staven skulle vara lämpligast för mig. Och jag håller med till 100%. fick även lite gott handlat med mig ifrån Netto, så nu har jag intagit sängläge, med godispåsen bredvid mig och kollar på skräckfilm. HELT SJÄLV. För första gången i mitt liv.
& just nu känner jag att jag lider av "jag-saknar-min-pojkvän-så-fruktansvärt-mycket syndrom".
Nej åter igen till filmen.
Puss :love:


RSS 2.0