bra morgon!



Don´t stop, believen.

Såja. & så har jag klarat av en halvtimme på läxhjälpen ocoh gått undan engelskan. Skulle dock gett mig på matten oxå, men har två veckor på mig. Eller är det en vecka?
Jallafall. Denna dagen har varit bra. Riktigt bra faktiskt. Underbar morgon, och hoppas på ett bra slut oxå. Vaknar av att solen skiner rätt in i rummet. Och då var det dags att klä på sig, göra sig i ordning och ge sig iväg på lektion. Bra morgonkänsla. älskar verkligen att bo på internat. Bortsett från hemlängtan då och då. Men det har nog dom flesta? Eller det är bara jag som är hemmakär, eller saknar-älskling-syndrom?
Kan få från ingenstans en extrem saknad efter han. Han är bäst, och världens vackraste med för den delen! ;-*
Pratade precis med han i telefon, och hade just en uppgift i engelskan som handla om .... någonting med turbo. Och han skulle förklara. Men förklaringen var way to long för mig att skriva, och dessutom på engelska.
Fick räcka med två ord eller någonting i stil med "turbon kyls"

sylten !

Och så var det kväll igen.
Hunnit med att duscha, göra mig i ordning, städat, stökat till det och städat igen. Hunnit med att vara social, och uppdatera bloggen ennu en gång. Inväntar min fina vän nu så vi kan åka till donken sen. Börjar bli smått hungrig faktiskt. Inte ätit sedan igår. Sitter just nu och lyssnar på Håkan Hellström och fantiserar om att han ska bli min man om 45 år eller något.


wild one.


Hey I heard you were a wild one.

På internatet igen. Fast jag och Jennie kom hit redan igår. (i lördads).
Fanns mindre att göra i Staffanstorp, så för att pappa skulle slippa att köra idag, körde mamma ner oss igår innan hon åkte hem. Denna helgen har varit bäst. Shoppade en massa kläder i fredags, och en massa andra småsaker igår. Spenderade även fredagskvällen hemma hos älskling med han och nån andra med film och en åktur i en tvåfyrtio ;)
Så denna helgen går inte att klaga på. Den har varit helt kanon!

looovelie.

Tidigt slut på denna skoldag. Åter igen på grund av sjuka lärare. Men den lektion vi hade idag, verkstad var jag riktigt redig. Redig tös detta kan jag tala om med glädje.
Vår klass, FT11 har varit väldigt slarviga.  Eller dom flesta. Legat back i kurserna och bara fjantat bort stor del av tiden, men så fick vi ett ulltimatum. Om vi jobbade 15 kapitel på en månad, skulle vi börja med att övningsköra redan i ettan. & vad tror ni jag gjorde idag? Gjorde klart mitt 15:de kapitel, och är nu inne på mitt 16:de. Så jag är nöjd, och lärarna nöjda. & så vitt jag vet så är jag den enda som är färdig. Ska man känna sig stolt eller vad?
Precis haft lunch, och nu sitter jag åter igen på rummet. Fast mitt NYA rum. Bytade nämligen igår, från nedervåningen till ovanvåningen, + egen toalett på rummet. & det uppskattas ska ni veta ;D
Musiken är på, böckerna är framme tänkte jag skriva, men inte än och tvn är igång. Allt är i sin ordning med andra ord :)



Glömde ju nästan! Var nere med Steen i byn igår, för att handla det som var tvunget. Pengarna kom ju in igår på kontot så min lista på nödvändigheter blev :
Tandkräm. Men fick för mig att jag var tvungen att köpa en hårfärg för min utväxt börja bli extrem så blev en sådan oxå. Men Sssh! Det talar vi tyst om annars blir mammsen sur :love:

Rast.

Startat Happy Hour och sitter just nu och småsjunger i min ensamhet och väntar på att Alex ska komma tillbaka när han bajsat klart! ^^
Första lektionen varade endast i 25 minuter, och har haft rast i över en timme, eller hela rasen varar i över en timme. Nästa är Svenska som vi ska ha med vår verkstadsledare i verkstaden? Hur fan ska detta gå? ;D
Fördriva tiden med mindre vettiga saker nu, kanske städa?... Gick ni på den själva? Jag städa i onödan ..


Buggeliterna!

& så närmar denna dagen sig sitt slut. Eller ja, om några timmar så.
Dagen har varit helt okej, bra början och bra slut. Fått undan en massa uppdrag i verkstan, fått gjort ett par tester och varit med på idrotten. När det gäller verkstan så kom jag på att lyssna på Bandit Rock samtidigt som man gör tester är nog det bästa jag vatt med om. Under verkstads timmarna jallafall. Och idrotten .. HAHA AS roligt faktiskt. Bugg lektion, och jag hade världens sämsta danspartner! ;') Tillsammans var vi en katastrof, men vi kom inte sist i tävlingen, utan näst sist! Vi borde kommit först med våra inproveseringar ^^.
Snygg pose efter en idrotts lektion ;D



Kvällen har oxå varit hyffsad. Varit informations möte om skolan för blivande 1 ringare. & vi elever som är så trevliga och välkommnande var INTE VÄLKOMMNA! Kan jag inte förstå? HAHA. Men vi fick åtminstone smaka den goa fikan som jag och Jennifer jaga som idioter.
Även fått utanplockan på rummet, och nu sitter jag och jennifer och tittar på Simpsons. men överväger att gå ut o röka en cigg, men dock inte bestämt mig än :)


Looooovelie.

Sitter på rummet och lyssnar på Happy hour och mår så jävla bra.
Precis slutat skolan, egentligen återstod två lektioner men dom blev inställda på grund av sjuk lärare. Kan det bli bättre start på en vecka? ;)

Hahahahaha dagens fail ! Skickade iväg detta sms till en tjejkompis utan att tänka mig för ; Kostnaden av detta sms kunde givit mat åt en irakier för en hel dag, skicka vidare detta sms vidare till 7 av dina vänner så svälter vi den JÄVLEN i en hel vecka.
Och fick till svar; Min flickvän är irakier.
Tror ni jag skämdes? HAHA HMM!


Längtan

Känner en stor längtan om att denna helgen ska gå snabbt. Så att det kan bli fredag.
För om allt går som planerat, så kommer mamma ner till Staffanstorp. Och jag saknar henne så otroligt obeskrivligt mycket. Min fina mamma ♥ På fredag blir det en liten shoppingrunda har jag bestämt. Eftersom pengarna rullar in på både onsdag och fredag. Så jag har bestämt att det blir en runda till Malmö och eftersom Jennie inte har lust att följa med så drar jag med min fina mamma. Eftersom denna affär nu tyvärr har 18 års gräns så måste ju någon köpa till mig. Och kan ni gissa vad? ;) Haha. Men längtar som mest att få träffa mamma. Blir inte så ofta nu när hon bor där uppe och vi här nere, och telefon kontakt bedövar inte saknaden. Bättre när hon bodde här nere hos oss i Staffanstorp :/

Spenderat kvällen med Emelie, och nu när hon begav sig till byn beger jag mig ner i sängen. Denna natt ska jag sova HELA natten och vakna 5 minuter innan morgondagens första lektion börjar. Jag bara älskar att bo på internat :)

Helgen i kort.

Tillbaka till internatet. PRecis kommit innanför dörren och packat upp det viktigaste : Data, data laddare och mobil laddaren. Kopplat in datan, och högtalarna, så musiken är igång och jag är på något sådär bra humör faktiskt.
Middag hemma hos pappa innan vi åkte. Köttbullar,potatis och brunsås. Gick ner åtminstone. Denna morgon har jag varit duktig! Gick och hämta cigg hos bästa Fia. Och sedan gav jag mig ut på en promenad i 30 minuter. Ute i snövädret. Så mysigt. Hade som tur sällskap i telefonen, så jag slapp gå själv. Man har väl bra vänner ; ) Om jag bara kunde vara så duktig varje morgon ^^. 
Lagom sleden dag idag. Lagom sömn den gångna natten. Stog framför speglen i badrummet, skulle borsta tänderna. Öppnar skåpet, står och tittar in för att hitta tandkrämen, fick tag på pappas idomin salva, och fick det på tandborsten. Trött? Eeh ja. Får skylla på att tuberna ser ju nästan lika dana ut. Gick jallafall och la mig efter det. och klockan var nog inte mer än 20.30 när jag kom i säng. Somna som ett litet barn och vaknar av att älskling ringer runt 02. och vaknar igen denna morgon vid 10 av att pappa kommer hem. Den människan har ju inte fått lära sig att vara tystlåten när folk sover -.-'
Men för övrigt har denna helg varit en kanon helg! Fredagskväll spendera jag med bill, Lina och Jennie. Mys och pizza framför tvn. Och sedan senare på natten spendera jag med Matte och andra. & natten hemma hos finaste. Så jag ska inte klaga. För jag har det bra. ♥


Lycklig?

Det är bara förnamnet! Allt är perfekt. Allt rullar på som det ska. Skolan går bra, familjelivet går bra, väner och kärlek. Allt är perfekt! Det var längesedan jag kände så här, och denna känslan får jätte gärna stanna läääänge! Gårdagen var oxå helt kanon! (fredagen).
 Börja med en helt vanlig fredagskväll hemma hos syster med Bill och Lina. Mys framför tvn och pizza på det. Efter att dom stack hem, gick vi och la oss. Jag och Jennie. Men eftersom det var fredag hade jag ingen lust att bara vara inne. Så tog mig tid att träffa annat trevligt folk som Melcher, alex, Markus och så kusinerna Emil&Emelie. Gick hem en runda med Melcher till en av hans vänner där det blev öldrickande. Eller ja, jag drack dock inte. Men resten av befolkningen gjorde. & så inatt, eller igårnatt rättare sagt kom min fina älskling och hämta upp mig, så denna gångna natt tillbringa jag i Dalby bredvid världens vackraste människa :love: Massa pussar och massa mys. GUUUUUD vad jag tycker om dig älskling!
& att vakna upp bredvid han, är nog det bästa som finns. Att titta på han när han sover ... Jag är kär!
en kopp kaffe blev det oxå föresten med hans kära mor :)
& så i morse körde han hem mig igen. Eller i förmiddags, eller eftermiddags? Äsch håller inte koll på vilket som är när men klockan var närmare halv två kanske?

Gick hem till syster, lämnade hennes nycklar som jag fick med mig, tog mina kläder, skulle egentligen direkt hem för att tvätta och ta en dusch, men tog vägarna förbi kusinerna. Så fastade jag där någon timme men äntligen kommit hem nu. Precis ätit lite "frukost" och ska alleles strax sätta igång en maskin tvätt och hoppa in i duschen på det. Denna dagen, eller helgen är en riktig mystid. mysväder och allt. Som sagt, just nu är allt perfekt.
& jag kan inget annat än att bara njuta av tiden. Jag älskar det!



D E T  V A C K R A S T E  M I N A
Ö G O N  N Å G O N S I N   S K Å D A T .


gsdh5rtf

"Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby"


Såja. Denna torsdags skoldag avklarad. And gues what?! Det snöar ute! Snyft snyft. Alla som sa att det förmodligen inte blir snö detta året, men tji fick dom. Fast hur länge lär det ligga egentligen? Tills i morgon? SEn är det bara blask och skit ute. som vanligt liksom när det gäller vår svenska vinter :)
Sitter just nu på rummet, med musik igång och tänkte sätta igång och plugga lite till. MEn vet inte om jag väntar med det till senare för att hitta något annat ovettigt att göra.

prov

Precis krupit ner i sängen, och intagit sovläge med tvn igång och datan bredvid mig.
Klockan är 22.58 och det är tidigt att lägga sig för att vara Marinah, men ikväll känner jag mig extremt sliten och trött efter att ha  läst på till provet som vi ska ha på fredag. Någonting om vridmoment, arbetstakt, olika motorsorter osv. Och just nu känner jag att jag skulle behövt någon vecka extra till att läsa på, men en dag till imorgon och jag ska göra mitt yttersta!
Ligger just nu och kollar på Discovery, men funderar på att stänga ner både datan ocg tvn o försöka sova. & det lät som en prefekt idé. så gonatt alla läsare :-*


Iiiisch!

Mjaaaaaa tillbaka här en runda :)
Satt inne på mitt rum med en av tjejerna som oxå går/bor här på lantan. Och hon visade ett videoinlägg från en annan bloggerska som rent av klassa ner svenska killar. Och hittade sedan en video på en tjej som prata om att fula människor inte borde få finnas? Men hallå?!
När det gäller att nerverdera någon annan, eller rättare sagt en grupp människor är inte okej. Inte över huvud taget! Och det är inte okej att påstå att någon annan är ful, osv utan att personerna sen i fråga inte kan försvara sig. Och det alldra pinsamaste är att tjejen som gjort den här videon inte är sepciellt snygg själv. Tycker hon då illa om sig själv? Eller är hennes självförtroende så starkt att hon inte ser sina egna dåliga sidor? Satt och reta mig på detta i flera timmar efteråt och var tvungen att skriva om detta.  Jag tycker inte att det är okej att klassa ner andra, och helst när man inte är perfekt själv? Eller, har jag fel?


Done för idag.

Player är för amatörer.
Kärlek är för proffs. :love:



Såja. Skolan avklarad idag. & guess what?! Ennu en gång var jag med på idrotten. Men denna gång HELA lektionen. Är faktiskt lite småstolt över mig själv.
Precis ätit middag, korv med bröd ;) & en kopp kaffe på det med underbart sällskap.
Nu ska jag sakna älskling lite. Och sedan hitta på något annat att göra.

Bra måndag

Gud vad jag älskar livet på internatet.
Tänker ibland på hur det hade varit om jag valde en annan skola, utan internat? Hur hade mitt liv sett ut då?
Ångrar inte mitt val för 5 öre. Vännerna, omgivningen, allt. Fast, pricken över i:et hade endå om älskling oxå hade varit här. Fast vafan. En dag ska jag kidnappa han i lång lång tid :) :love:
Från det ena till det andra. Så är jag nöjd med min dag ;) Vaknade tidigt, för att ringa till tandläkaren här i Skurup. Smidig som jag var i gårkväll bet jag av en del utav kindtanden, och det gjorde för jävla ont kan jag meddela. Jävla tungpiercing. Inget jag rekomenderar att göra. I jallafall så ringde jag tandläkaren imorse redan 08.15 och fick tid direkt 08.40 och fick tanden lagad. Och så var det bara att pinna ner till tandläkaren. Och jag får ju medge att jag fick världens trevligaste sådan oxå! Nog för att jag fick ligga med munnen öppen utan att prata så satt han endå och snacka med mig. Tror ni jag kände mig dum där jag låg coh bara nicka och skaka på huvudet?! Han satt till och med o sjöng till låtarna på radion, och det var inte en nådig ton iheller. Utan för fulla muggar. Jag digga honom starkt ;)
Snabbt tillbaka till skolan för att starta dagen med första lektion. Vilket gick bra, slutade även tidigt där. Resten av dagen behöver jag inte skriva om. För den är hemlighetsstämplad!
'På tal om lektion. Nu måste jag fortsätta mitt arbete så att jag blir klar någon gång.

jodå såatte

Pendlar mellan dubstep (stavning?) och Johnny Cosy, medans facebook är i full gång med världens löjliogaste konversation. Alldeles strax börja packa, och sedan gå och hämta busskortet hos syster. Sen bär det av mot skolan. Mh och det uppskattas. Har inte gjort någon nytta över huvud taget denna helg, förutom i fredags då jag träffa älskling. Det enda positiva som hänt :)
Jo föresten. Jag har skaffat mig Garaget? Till vilken nytta vet jag faktiskt inte alls. Förstår mig inte på det heller :( Men man lär sig. HA!
Nä .. hajjjj :) :love:

Härliga söndag.

God morgon härliga söndag!
Vad skönt det känns att vara uppe något sådär tidigt idag faktiskt. Fick sova ut ordentligt, kom i säng redan runt 22.30 igår, men låg dock vaken till 03.00 ? Något sånt.
Precis kommit ur duschen, ska sätta igång en kanna kaffe nu och lyssna på underbara Johnny Cosy :love:
Sen packa, bädda sängen, försöka fjäska till mig någon som kan handla cigg till mig, sen iväg till skolan.
Nu väntar kaffekokaren. :)

mjaau

Intagit soffläge en stund efter lite hemmaträning. Fan vad jag är duktig! :D
Sitter just nu och kollar lite snabbt på Discovery och lyssnar på Johnny Cosy.
Fan vad jag älskar den gubben, hade han varit några år yngre hade jag friat till han :)
Funderar på att hoppa in i duschen, eller det ska jag i vilket fall som helst, men kolla runder vad som händer. För idag har jag ingen lust att bara sitta hemma. Tror jag ska låna Melcher ikväll, ifall den muppen vill hitta på något. HA. Snäll jag är som tvingar mina vänner att underhålla mig :)




snyft

God morgon? Eller god eftermiddag kanske. Själv har jag bara varit uppe en timme. Blev rätt sent igår.
Sovit hemma hos syster, och vi hade Bill och Lina på besök. Sedan ringde mitt hjärta, och så kom han oxå. Gissa vem som var lyckligast?!
Det blev en runda till donken med hjärtat och Bill. Handlade även hem till Jennie och Lina som inte följde med.
Sen blev det en massa mys, prat och skratt, som alltid med dom bästa :love:
Och nu ska hjärtat ut på turné, i en hel dum vecka. Inget att tycka om. För jag kommer att sakna han mer än något annat!

Nej nu ska jag börja fixa mat, till mig och syster. Kommer kanske in ett inlägg senare.
puss

maaaaud

Äntligen hemma igen.
Eller ja. var hemma redan runt 13 tiden, men gick direkt och la mig, och vaknar upp nu, 18:38. Rätt skönt kan jag säga.
Nu står maten på spisen, och jag sitter vid köksbordet och väntar på att det ska bli klart. Makaroner och korv. Och lite ost på det sen. mmmmmh gott! Känns dock konstigt att sitta med datan hemma. Har inte haft med den tidigare eftersom vi inte har internet. Men så kom jag på att jag faktiskt kan dela internet från min ajfån. Ibland älskar jag den efterblivna telefonen endå :)
Just nu sitter jag och sjunger till världens nördigaste låtar. Och på listan är Håkan Hellström med me låten Kom igen Lena. Underhållande :D


kärlek.

Allt känns så underbart!
Skolan går bättre, familjelivet har ordnat sig, och jag har världens finaste pojke!:love:
Jag kan inte bli lyckligare än ad jag är nu.



Att vara i din närhet gör mig knäs vag. Du har allt man kan be om. Du är underbar och att få vara i din närhet gör mig knäsvag. Jah tycker om dig så älskling!

Verkstad (Y)

180 minuters verkstad avklarat. Nu återstår en matte kektion och en engelska. Sen slutar vi för dagen.
Verkstaden idag gick ovanligt bra. För en gångs skull förstår jag och även hänger med. Jag lyckades hålla mig pigg och vaken oxå hela 180 minuter. Gjorde även en för jävla snygg ritning ;)
Någon som ser vad det föreställer? :D



Precis ätit lunch. Potatis&purjelöks soppa. Ingen HIT kan kan meddela. Men efterrätten.. mmmmmmh. Chockladpudding med grädde.

Svar på kommentar:



I gårdagens inlägg så var det DEN HÄR låtens text jag la ut :)
(svar på en kommentar)

Sitter just nu och väntar på att klockan ska slå 08.30 så vi kan få verkstadstimmarna överstökade. Lagom trött, och precis varit och ätit frukost med Alex. Sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på :love:

<3

Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting

I'm through with doubt
There's nothing left for me to figure out
I've paid a price
And I'll keep paying

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is you think I should

I know you said
Can't you just get over it
It turned my whole world around
And I kind of like it

I made my bed and I sleep like a baby
With no regrets and I don't mind sayin'
It's a sad sad story when a mother will teach her
Daughter that she ought to hate a perfect stranger
And how in the world can the words that I said
Send somebody so over the edge
That they'd write me a letter
Sayin' that I better shut up and sing
Or my life will be over

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is you think I should

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is you think I should

Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting


Förslag?:)

Enu ett blogginlägg denna dag. Och förhoppningsvis sista oxå. För ikväll är jag otroligt trött, och ska lägga mig så snart som möjligt.
Inte för mycket som har hänt idag. Följde med en kompis till en annan kompis, för att han skulle fixa något på en moped, (som dock inte fungerade) och sedan ta en titt på sin bil.
Just nu sitter jag och försöker hitta någon bra musik att ladda ner. Känner att jag behöver uppdatera mig lite på den fronten :) Har ni förslag så kommentera för fan! :D


rubrik?

Som jag skrev i gårdagens inlägg så skulle jag ut och gå varje morgon. Ställde klockan på 05.30 men vaknade inte av alarmet, så får ta den rundan ikväll istället. Men hann åtminstone äta frukost. & jag har varit med på ett idrotspass! WTF.
Sitter och inväntar dagens sista lektion som är religion. ISCH.



Såja. Hann inte skriva klart inlägget innan, så fortsätter nu.
Ingen höjdare till lektion. En massa genomgång om någon religin, hörde inte hälften förren jag somnade. Vakna igen av att handen var blöt. 'Mindre mysigt. MEn dock inte ensam om att somna. För alex nickade oxå till ett par gånger ;)
Tänkte sätta igång med städningen, eftersom det är städkontroll idag. Men väntar nog någon timme med det. HAr varken lust eller ork. Så nu ska jag starta tvn, lägga mig och äta popcorn och vänta på middag :)

eioögfsdilghfeilh

Äntligen.. Äntligen en data. Åååh vad jag har saknat denna underbara uppfinning :love:
Tillbaka till skolan efter nästan tre veckors lov. Skönt att komma in i rutinerna igen faktiskt. Blir småtråkigt i längden att gå hema. Eller bara jag som tycker det? ;)
Idag jallafall.. HAr jag inte gjort för mycket som sticker ut ifrån min vanliga vardag. Eller jo. 1 sak. Jag och Jennifer har beslutit oss för att börja promenera en runda på morgonen. Vi testade rundan ikväll, och tar ca 50 minuter att gå. Och det ska hållas varje morgon. får dock se hur länge det håller. Men tror faktiskt att det kommer att hålla ett tag. Denna helg har varit hopplös. Jag har suttit och tittat på tjockisprogram hela helgen. Och jag vill inte bli tjockare än vad jag redan är -.-' Fick för mig att jag skulle ut och jogga oxå, ( i helgen då ), men eftersom jag HATAR att vara ute och motionera själv så sket jag i det eftersom ingen av mina lata vänner ville följa med. HA!
& Vi fick ut något papper idag. Från CSN med högre krav på oss elever. Om man får för hög frånvaro nu, är det inte bara studiebidrag som åker. Även bostadsbidrag och underhåll kan dras in. WTF! Om jag måste börja sköta idrotten nu :) Men det löser vi. Den dagen, den sorgen. Inte så man brukar säga? Men kanske inte mer än rätt att dom ställer högre krav? Äsch jag vet inte, är inte så insatt i det där. Har inte blivit av med studiebidraget tidigare, och hade inte tänkt att bli av med det nu iheller. Fan vad egoistiskt det lät ^^.
Ja skit samma. Gonatt alla lapplänningar! :love:



Tillbaka till skolan

Sitter i soffan framför tv och kollar på Discovery , och bara njuter av de få timmar som är kvar på detta lov.
Skolan igen imorgon. Men tillbaka till internatet ikväll. Väntar bara på att min taxi ska höra av sig så vi kan åka till Skurup :)
Gjort lite mat som jag fått i mig, lite kaffe, packar väskan och duschat. Allt är i ordning och jag är på G.
Längtar efter alla finfina vänner !


Pencilinkur .

Ni anar inte hur trött och utmattad jag känner mig trots att jag vaknade 15.00 idag. Eller ja, jag vaknade första gången 07.30 av fruktansvärd smärta i örat. Jävla inflammation säger jag bara!
Eftersom vårdcentralen ar stängd i Staffanstorp igår (röd dag ) fick pappa köra in mig till akuten så att jag kunde få utskrivet pencilin. Fick någon konstig örondroppar på köpet oxå efter att läkaren våldtog mitt öra!
Gårdagens kväll blev lyckad till sist. Fick massa besök hem till Jennie, två rymder till donken och mycket skratt.
Men denna lördag blir lugn. Jennie ligger och sover eller något och jag har tagit för mig plats i soffan och tittar på Polis skolan. Ska ta mig ut till köket och göra lite mat. Börjar bli rätt hungrig nu :)


Gnäll

Intagit soffläge nu istället.
Vaknade av en fruktansvärd smärta i örat. Aldrig varit med om liknande. Så för att slippa väcka syster med mitt vridande och vändande la jag mig i soffan och kollar nu barnprogram ^^
Vet inte mom det är inflammation jag har fått i örat, no idea. Men ont gör det :/


Jsndiwbseidkwilrbsiqn

Har så mycket som rör sig i huvudet på en och samma gång. Har svårt att prata
om mitt liv, eller rättare sagt om mina problem med andra, så jag skriver av mig här, en del av det.
Att lämna ett förhållande är jobbigt ( ett förhållande för tre år sedan ) och spåren sitter kvar. Inte det att jag saknar honom, för killen är long gone, ute ut mitt liv, men sveken han gjorde är kvar. Att han var otrogen, har fått mig till att inte lita på andra. Mellan idag, och det förhållandet har jag haft småförhållande emellan, men nu ( för någon månad sen ) fick jag tillbaka kontakten med en gammal vän, som lett till mer. Jag menar inte att jag inte litar på han. För det gör jag, eller åtminstone försöker. För han är FUCKIG UNDERBAR. Men tanken ligger och gror i bakhuvudet på mig. Om otrohet. Men försöker intala mig att den förra bara var ett bevis på att det inte finns någon som kan sjunka så lågt som han gjorde. Vilket det finns. Men inte den hära.
Alla måste ha hört talesättet " för bra för att vara sant"? Är detta det? Varför har jag den turen att träffa denna kille? Jag av alla tjejer. För med han, är jag världens lyckligaste. Vad har jag som
dom andra inte har?
Jag har klantat mig många gånger. Och efter det mitt x gjorde ledde till svartsjuka. Vilket jag inte behöver med han jag har nu.
Ju närmare jag tänker på min nuvarande blir jag lyckligast. Jag är kär i den finaste pojken i världen.


Blaha

Ligger i soffan hemma hos Jennie och kollar på film. Fick precis upp bloggen i huvudet, och kom på att jag har ju faktiskt appen Blogg.se i min ajfån !
Så jag slänger in ett litet inlägg om tiden som jag missat uppdatera. Vi kan börja med nyår. Men finns dock inget att skriva mer än att tolvslaget satt jag i en bil på väg till Eslöv för att lämna en kompis. Woho. Eller inte. En nyår som jag snart och lätt förtränger :)
Har spenderat ett par underbara timmar med hjärtat hemma hos han och hans familj. Men dock inte denna dag. massa film, fika och mys. GUD VAD JAG TYCKER OM HAN ! Bara så ni andra vet .
Nä bajs på detta. Hajdå


RSS 2.0