..

Blivit lite uppdatering i ihelgen, enbart för att jag inte haft något att skriva om. Menar, vad händer i Billesholm egentligen?
Just nu sitter jag jallafall i köket, med en macka och glas oboy o uppdaterar denna blogg. Mormor kollar på tv och mamma har gått och lagt sig. Vilken rolig lördag va? Vad har jag då gjort under dagen? Absolut ingenting. Inte ens varit utanför dörren tänkte jag säga, men det har hon visst. & har även läst på provet inför nästa vecka. Jag hoppas över allt annat att jag slipper en sån här jävla lördag en gång till. Missade till och med motormässan. Inte besviken endå för folk som varit där värka inte så extremt roade.
nä nu ska jag göra lite nytta. Gå och borsta bissingarna sen lägga mig och sakna ihäl mig efter min fina påg. ♥


Mja.

Gymmat så att jag skakar. bokstavligen talat. Sitter och skrattar åt mig själv när mitt lillfinger darrar värre än et asplöv! Ser grymt kul ut. Blev två timmar idag, och jag är nöjd efter dagens insats.
& när jag endå är igång så ska jag beklaga mig lite smått. & erkänner att jag börjar små ångra att jag valde ett internatliv. Eller inte internatlivet, utan just denna skola. Varför?
För att här är skitsnackarnas paradis. Berättar man en sak för en, vet alla andra om det senare. Eller så är det nog stort sett på de flesta ställena, men här är det överdrivet! Just nu, denna sekund önskar jag att jag var liten, liten unge som kunde krypa upp i mammas famn om något gick fel.
Förresten! Har jag nämnt att det är min mammas födelsedag idag? Iallafall så fyller hon 55 idag. Stort grattis till henne. För 55 år sedan föddes den finaste varelse gud skapat. Min mamma, hon som bar runt mig i nio månader. Hon som gav mig ett liv. Hon som hjälpt mig i svåra stunder, stått ut med mitt hemska humör men endå stannat kvar. Jag älskar dig mor, och hoppas du fått en kanon dag. Önskar dock att jag hade varit i Billesholm idag och inte i Skurup. Lite smådåligt samvete över det. Men jag ska gottgöra dig.. Någon dag :] ♥
Nej nu ska jag, göra något vettigt. Eller inte.
men endå! :*

Idioter.

Jag hade en sån där fruktansvärt bra dag. Jag var extremt lycklig. Ni vet när man har vårkänslor, när man gjort något man aldrig brukar, när man klarar av något man inte klarat tidigare. Ja allt det där kände jag idag. Jag var riktigt glad. Jag kände mig lycklig och stolt över mig själv. Fint väder, klarade av ett idrottspass för första gången, förutom att stå i mitten och få bollar på mig. Såg fram emot helgen osv. Men så klart finns det ju den gategorin av människor som ska trycka ner en, hitta små saker att kommentera så hela dagen blir förstörd. TACK SÅ JÄVLA MYCKET. idioter. Hade även sett fram emot att stanna ytterligare en helg på skolan för att åka på motormässan i Malmö nu till helgen. Men även det sket sig. Ibland undrar jag vad man ska ha syskon till. såklart får min syster för sig att hon ska stanna på skolan. Och hon har fått för sig att hon kan sätta regler över när jag får vara här och inte? Så jag ska tydligen hem till helgen. Eller inte, vilket hem liksom?  (för er som inte förstår vad jag mena med den meningen så orkar jag inte dra hela historien nu, utan den kommer KANSKE vid ett senare tillfälle).

Nej nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv när ingen kan vara glad för min skull. 'Tröstar mig med att Ice road truckers börjar om en halvtimme.

Proud to be me.

För första gången på länge är jag faktiskt väldigt stolt över mig själv.
Gjorde mitt bästa på gymmet, och känner verkligen av det i kroppen nu. Skön känsla... Väldigt skön känsla. Det går åtminstone åt rätt håll !



Precis kommit ifrån lägenheten, efter att ha duschat och tagit en kopp kaffe på cylindern med tjejerna. Slagit mig ner i sängen på rummet och alldeles strax läggdax. WTF!? Vad jag har börjat sköta mig med att lägga mig tidigt osv? På bättringsväg med livet ♥ På bättringsväg med det mesta faktiskt känns det som. Allt börjar ordna upp sig på ett eller annat sätt. Eller det mesta jallafall. Tar en dag i taget, en sak i taget.
Nej nu ska jag borsta bissingrna och somna till något kasst program på tvn. Eller något annat i den stilen.

工 レo√乇 ㄚ◯∪


M to the ys.

Dax för en uppdatering kanske, eller vad tycker ni?;)
Först och främst vill jag gratulera mig och min fina pojkvän för två månader idag, kanske inte att hurra för tycker ni, men för mig är det dom två finaste månaderna jag varit med om, och fler står på tur. & för det andra så vill jag säga att jag är jävligt trött, och väldigt irriterad. & varför är jag det? Jo för att :
Jag förstår mig inte på vissa tjejer. (drar inte alla tjejer över en kant nu, men dom flesta). Om en tjej är ovän med någon, varför ska alla hennes kompisar i sin tur behöva vända ryggen mot personen då? För att vänner ska ställa upp? & där har jag en åsikt. Är TVÅ personer ovänner, ska det stanna mellan dom TVÅ, och inte blanda in folk som är utomstående. & vad vinner man på att överdriva? Varför göra en höna av en fjäder? Vinna andras uppmärksamhet? Åååååwh vad jag irriterar mig på sånt här, som har hänt ikväll.
Sitter jallafall ensam på rummet nu. Eller rättare sagt lagt mig ner i sängen, ett dåligt val för just nu orkar jag inte att resa mig upp för att släcka lampan. HA! Har pluggat en hel del körkortsteori idag, och umgåtts med syster&Jennifer istort sett hela kvällen. M to the ys! Funderar skarpt på att krypa ner och sova, känner att jag inte fått tillräckligt med sömn denna helgen tänkte jag skriva, men kom på mig själv med att jag nästan stort sett har sovit bort helgen. Spenderat fler timmar i sängen än utanför. Duktigt för många timmar.
Men innan det är sovdax ska jag ringa mamma och mormor och höra hur dom mår. ♥
På tal om dom två filurerna, vad jag saknar dom. Känner att det är dax att ta och åka till Billesholm och spendera helgen där.

工 レo√乇 ㄚ◯∪

KÄÄÄÄÄRLEK

Medans Jennifer fortfarande vilar middag så passar jag på att slänga in en liten uppdatering om idag och gårdagen.
Fast när man pratar om trollen så kommer dom. Nu är även hon vaken.
denna lördag har gått ut på att sova, äta middag och sova. Stort sett det enda vi hunnit med idag. Finns inte mycket att göra på ett internat under helgen utan alkohol ;)
Går dagen var lite mer givande, då min fina pojkvän kom hit och var är ett par timmar. & usch på tal om det, så har jag så fruktansvärt dåligt samvete. Jag måste ändra mig och bli en bättre flickvän med tanke på småtjafs som uppstod igår. Han är värd det bästa, och jag vill vara hans bästa. Så up to me. Men även det är löst. Men jag och mitt dåliga samvete..



Har jag någonsin sagt att jag älskar dej?
Du lyser upp min värld som en sol. Du har fått mig till en bättre människa. Sen du kom in i mitt liv älskling, har jag börjat tänka i bättre banor. Inte lätt alltid, men jag försöker göra mitt bästa för att vara tillräcklig för dig. Det kan gå perioder då vi inte träffas så ofta, och dom perioderna saknar jag dig som mest. Inte alltid lätt att vara tillsammans med en liten kändis (: Men kommer aldrig på fråga att lämna dig för det. Aldrig någonsin.
Jag saknar dig just nu, jag saknar din jätte dåliga humor framför allt! åååååwh vad jag tycker om dig min prins. ♥ Skulle kunna springa jorden runt 45 gånger för att visa hur mycket du vetyder, synd bara att jag har så dålig kondis :(

Naaaattti

Jodå, slänger in ett inlägg till innan jag går och lägger mig!
Gjorde världens tabbe innan idag. Jag och äckel Itunes går inte ihopa. Skulle radera ett fotoalbum genom itunes, men råka kopiera 200 bilder x 2 istället. & fick sedan inte bort den mappen iheller. Så jag återställde hela alltet till fabriks inställningar och där med försvann alla nummer, bilder, videon, musik och appar osv. Tror ni jag blev irriterad? En aning jallafall.
Krypit ner under täcket nu och har datan framför mig. Håller just nu på att ladda ner nya låtar som jag kan slänga in på min iphone så jag har något att lyssna på imorgon under de få verkstadstimmar vi har imorgon under morgonens gång. Fredag imorgon och jag stannar kvar på skolan. eller rättare sagt på internatet tillsammans med Jennifer. Tur man slipper vara på detta spökliknande stället själv ;)

mjaaau

Tog en ledig dag från skolan idag. Kände att jag behöver vila upp mig från migränen. (fått väldigt lite sömn dom senaste dagarna). Fick sova en timme längre. BARA. Såklart kan man inte sova ut länge när man väl har chansen, så typiskt.
Gick upp redan 03.30, tog mig en morgoncigg sen in i duschen en låååååång stund. En varm dusch med hårinpackningen i några extra långa minuter. Sånt är myspys. Spenderat resten av dagen som gått inne i Alex rum med han. Med musik och lite småplugg. Eller böckerna låg uppslagna framför oss men blev inte så mycket läsande. Mest wordfeud spelande och Facebook. Ligger åter igen i sängen nu för att vila fram till middag.
Kommer kanske ett inlägg sen.. Eller? ;)

Vårkänslor <3

Tro fan inte min huvudvärk har släppt än! Fast denna kväll blev lite senare än igår då jag gick till sängs redan 20.00.
Men tänkte att jag slänger in en snabb uppdatering om kvällen innan stängningsdax av denna data.

Efter någon timme i lägenheten, eller rättare sagt i soffan ute i solen med töserna och Alex var det middag. Mums, nudelwook och kyckling. Tog en kubbrunda efter middagen oxå och en del pilkastning. & massa prat och bra sällskap. Denna kvällen har rent av varit kanon (om man räknar bort huvudvärken). Har varit en massa prat om sommarlovet och om vännerna osv. & jag börjar längta. Riktigt ordentligt. Efter sommaren, och alla aktiviteter som väntas, om sena kvällar med fina vänner, längtar efter grillning, bad, fest, ja allt som tillhör en sommar. Låt det gå undan nu ♥
Något positivt är att det ordentliga vårkänslor i kroppen. & hur mysigt är inte det?!




Sprägning på G.

USCH!
just nu ligger jag inne med världens huvudverk. Gårdagen var hemsk. Kunde inte ens titta på mobilen utan att det känndes som om huvudet skulle explodera på mig. & så klart har det suttit i till idag. Vad förväntar man sig liksom? ;')
Så jag gick till rummet redan efter lunch. För att vara med på någon jävla idrott med ett huvud som känns som 651867 kg tänker jag då inte vara. Hade jag inte tänkt vara i vilket fall som helst så det kvittar. Men nu fick jag åtminstone en anledning till att slippa undan. Ni förstår... IDrott är verkligen inte mitt starka ämne. MEN, jag var faktiskt med igår. Den lilla idrottslektion vi fick innan min lille vän fick åka med ambulansen in till akuten efter att fått knäskålen ur led tre cm. Stackars E ♥
Nä nu ska jag inte plåga mig själv här framför längre. Dax att vila. Eller städa. Nej vila står högst upp på listan.

Får vara nog.

Usch, känner mig ordentligt trött, så jag slänger in ett snabbt och enkelt inlägg innan jag stänger ner datalocket.

Har egentligen inte så mycket att skriva om idag. Mer än att det blev en tatuering till idag. En liten stjärna gjord av Mauritz. Kanske dax att lugna ner sig lite med det där nu? Måste jallafall fylla i mitt hemmagjorda hjärta sen får det vara nog med hemmagjort ;) Eller?



Nu säger en trött Marinah godnatt.♥


Hemmagjorta tatueringar? ;)

Denna söndag skriver jag med glädje : ÄNTLIGEN TILLBAKA PÅ SKOLAN.
Men då menar jag inte att hela helgen har varit bortkastad. Inte min fredag, för den tillbringa jag med min finfina pojkvän hemma hos honom. ♥
Lördags, igår, vad gjorde jag då? Jo just det. Tillbringade kvällen tillsammans med underbara vänner och syster.
Min syster fick för sig för ett tag sen att beställa hem en tatueringsmaskin med tillbehör. Och den fick vi nytta av igår. Jasse fick sig en tatuering, och jag fick mig två. Har dock ingen bild på Jasses, men såhär blev mina :

Jennie fick skriva sitt namn på fri hand. & nu har jag med ett minne utav henne livet ut.
Som jag älskar min storasyster obeskrivligt.


& ett härta made by my self. Med ett litet A under om ni inte la märke till det.
Gissa vad det kan stå för? :')


Dock är ingen av dom två tatueringarna världs snygga, eftersom varken jag eller Jennie egentligen kan tatuera. Men wtf gör det? Man ska väl börja någonstans. Någongång måste vara den första. Det är väl så man brukar säga?;) Inte för att jag direkt har planer på att börja med sånt här över huvud taget men endå !Haters gonna hate. Alltid någon som kommer att reta sig på detta.
Idag. Söndag, har jag enbart agerat flytthjälp till min kusin som flytta några lägenheter ifrån där hon redan bodde. Vissa kan inte slita sig från Åkershus. HAH! ironi. För att hinna hjälpa klart med flytt&städhjälpen hann jag inte ta tåget med dom andra. Så fick skjuss av en vän istället (tack så mycket S) och kom därför till skolan så sent. Men bättre än aldrig. Precis fått mina saker upp packade, så nu ska jag slänga mig i sängen och titta på Big Brother i mobilen tills jag somnar. Vilken bra idé det lät som.

Pluggeliplugg.

Shulu!
Aj aj aj. Vilken träningsverk jag ligger inne med nu efter en timme på gymmet med två av världens underbaraste människor. Idag har jag varit duktig, gjort några nya övningar, och det har satt sina spår kan jag tala om!
Men denna kväll, eller dom två senaste timmarna har jag spenderat i sängen, med verkstads-böckerna och datan framför mig för att plugga på dethära :




Och Detta här :



som vi har prov på redan på fredag. Kan jag något? Mja hyfsat faktiskt. Börjar arta sig jallafall :)

Allt du rör blir till moln.

Navid Modiri och Gudarna - Kung Midas

" Allt du rör blir till moln, men om du ramlar, kommer jag att ramla åt samma håll. Spelar ingen roll vad du gör."

Denna underbart sköna låt spelas just nu. & jag sitter i sängen och bara kopplar av efter två timmars träning på gymmet och efter en varm dusch.
För övrigt har dagen varit sig lik precis som alla andra dagar här på Lantan. 200 minuters verkstad på morgonen och idrott. Sedan middag och gymmet. Får säga att jag är rätt stolt över mig själv som äntligen har tagit tag i det här med träning. Sagt många gånger till mig själv att jag ska börja med det igen, men det har aldrig blivit av förren nu. 3 eller 4 gånger har jag varit där redan, och så ska det förbli. 3-4 dagar i veckan.

nu är älskling på väg hit. myyyys!


Manlighet.

Söndag idag. I detta inlägg kan jag inte skriva att jag åter igen är på skolan, för denna helg har jag faktiskt spenderat på internatet tillsammans med Jennifer. & jag har nog inte haft en så manlig helg som denna. Jag vet, vi är konstiga. Varför? Joför denna helg har gått åt att diskutera bajs, och pillat navlen. Bokstavligt talat. Både jag och Jennifer hade en utflippad lördag förmiddag. Jag sitter och bajsar med öppen dörr medans hon sitter utanför och sjunger. Båda ligger sedan i soffan och pillar i navlen i hopp om att hitta skatter, men inget funnet. Även varit på Street race uppe i Helsingborg med Jennifer och fler. & glömde nästan grillningen. Ja som sagt, denna helgen har varit kanon. & idag har varit en typiskt städardag. En massa tvätt och städ både i mitt rum och i lägenheten. Damn jag är en redig tös.
Inväntar just nu att Wallander ska börja, och sedan ta tvätten. Sen hoppar jag ner i sängen och ska sova sova sova.
Hajj :)

RSS 2.0