jodå!

Go'morgon allesammans!
Sitter i köket, med datan framför mig och mitt morgonkaffe bredvid. Satte på kaffet när jag vakna, och insåg när jag öppna kylen att mjölken knappt räckte. Fick klä på mig och pinna ner till Ica, och köpte en liter mjölk. Så nu är morgonen hel igen. Sitter och lyssnar på Stiftelsen och funderar på vad denna dag har att erbjuda. Nästa grej på listan är åtminstone duschen, och där efter inte en susning.
Gårdagen var uppskattad. Igårkväll mötte jag min underbaring på buss stationen här i Staffanstorp och fick spendera ett par timmar med henne. Mycket snack och skratt. Så det ska vara och sånt som uppskattas och blir högt värdesatt. min fina vän.
Har försökt kortfattat skriva om lovet (de dagar som gått av lovet) genom mobilt blogg.se, men misslyckats. Tror jag(!?). Vissa har sett inläggen andra inte. Så tänkte se om det funkar bättre emd uppdateringen genom data. Som jag bland annat skrivit så var jag på det nya köpcentret Emporia med kusinerna. Det där nyöppnade i Malmö. Verkar väldigt bra, men en sak är säker, att jag åker ju inte dit en gång till lönehelg. Smockat med folk och köer över allt. Men får ge mig själv en klapp på axlen för det där klara jag bra endå. Inga utbrott utan mindre slag av panik. Ovanligt för att vara mig i trånga situationer. Fick jallafall köpt en vinterjacka, en lång Everest, en spets-tröja (tror jag det heter) och underkläder. Och ett rosa skal/skydd till mobilen. Hur jävla snyggt som helst. Stolt över mina köp. Ibland allt folk och allt stress, träffa jag och min kusin på Tiffany Persson ifrån Hipp hipp. Eller Morgan pålsson, vilket som för rollerna spelas av samma människa. Lite häftigt endå. Haha eller bara jag som tycker det? :)
 
Nej nu ska jag in i duschen. pussåkram!

livet är bra!

sitter på balkongen i ett härligt höstväder med en stor vanilj latte. En riktigt bra start på dagen ! Livet är så jävla bra just nu!
Vad dagen har att erbjuda får vi se. Men har bokat in fika med min finaLina och att natten ska spenderas hos extramamma.
gårdagen gick åt ett par timmar inne på det nya köpcentret Emporia tillsammans med Berlinarna. fick köpt bland annat vinterjacka underkläder och en tröja. En sak är säker.. Att gå där inne lönehelg gör jag aldrig om!

finbesök.

Svartsjuka är inte alltid negativt. Ibland kan det vara lite sött ändå. Det kom jag fram till idag.
Jag är svartsjuk av mig. Men inte på ett överdrivet sätt. En fjälls skrev i min pojkväns logg på Facebook, och jag reagera. Först blev jag sur, näst intill irriterad. Men det försvann lika snabbt igen. Frågade hjärtat sedan vem den här tösen är och fick frågan tillbaka "är du lite svartSjuk?". Jag neka d, men kom fram t sist att lite agg hade jag mot det. Och hjärtat mena på, att det visar bara att jag tycker om honom, fast rättare sagt älskar honom. Men poängen är, att jag vill inte dela med mig av honom. Vill ha han själv. Eller ja, hans familj kan med få tillgång till honom :)
Han kom på besök ikväll med för den delen. Och det blev massa mys, pussar och kramar! Vilken kärlek jag har till han.
Han åkte för en stund sedan och jag ligger ner krypen i sängen. Väntar på att älskling ska höra av sig så att jag vet att han kommit hem hel. <3

puss å hej sålänge

promenad -check

Det blev inget gymande. Istället tog vi en promenad på 1 timme. Vilket nästan var bättre. Både jag och K fick prata ut lite om Allgon möjligt, vilket behövs emellanåt. Efter promenaden fick jag ett snabb besök av M. tog en cigg och snacka lite snabbt innan han körde hem igen. Alltid lika uppskattat att få oväntad besök (:
Nu är alarmet satt och jag ska alldeles strax försöka sova. Imorgon väntas en dag med körning. och det ser jag fram emot. Lite omväxling är inte fel efter en heldag teori.
puss å hej sålänge :-*

<3<3<3

Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg från datan. & för en gångs skull så stod datarummet tomt och jag passa på att slinka in ett inlägg.
Om ett par minuter väntar gymmet på mig och en annan. Men sitter och funderar på om jag ska hoppa det denna gången, eller inte. Fast ne! Jag ska gymma. Jag ska vara duktig flicka. Hur jobbigt det än är, så har jag så jävla bra samvete efter ett träningspass. HAHA!
För övrigt idag har inte för mycket hänt. Varit i skolan, och hela dagen har bestått utav teori på et eller annat sätt. Börja med att lära oss lägga upp rutter. Fuck no vad tråkigt! Där efter kör&vilotider, något annat som inte är min starka sida. Men det ska göras och det ska sitta. Just go for it. (Där slog tanken mig att jag måste plugga på det ikväll). Och till sist hade vi körkortsteori. Och jag är på dom där repetionerna. Dryga som fan, svåra som bara den. Känns som jag fastnat där och förblir där.
 
Gårdagen var underbar. Den var bäst! Eller ja. Kvällen var åtminstonde. Jag fick besök. Av världens bästa, finaste, underbaraste,snällaste,snyggaste pojkvän i hela världen! Och det besöket behövde jag efter en sån hemsk helg/förmiddag. Han är bäst. lovelovelove.
 

djevdjwbudland

usch och fy! Denna dagen har verkligen inte varit menad för mig. Från morgonen till nu. Skiter i skolan nu. Alltså denna dag. stänger in mig några timmar i lägenheten och fokuserar på mig själv.
tack å hej

uuusch

uuuuh. Vad är det som händer med mig? Från det att jag vakna och fram till nu har jag mått illa. Magen är körigt, frusit ovanligt mycket och knappt haft ork till någonting alls. Hoppas innerligt att det är bättre imorgon, annars lär det inte bli någon hit på tåget när jag ska tillbaka till Skurup.
Stort sätt hela dagen har jag legat pall i soffan hemma hos min kusin. Medans dom åker in till Lund ikväll för att festa ännu en kväll så här jag myskväll i min ensamhet. Gårdagen blev för mycket. Dock inte att jag var full, utan det stod andra för. Men blev en kväll på Två Kockar och jag fukkin DANSA!
Inte ofta det händer. men men.
Bäddat ner mig och ligger och kollar på Masken. Så längesedan jag såg den filmen. Lika spännande nu som då.

restaurang, gilla läget!

oj oj oj! Idag har jag verkligen gjort nytta!
För första gången på länge så besökte jag gymmet en timme. O med det så kan jag tala om att jag redan har träningsvärk! Ligger just nu i sängen och försöker samla krafter till att gå upp och borsta bissingarna för att sedan göra ett svanhopp ner i bingen. Idag har jag fått lite gjort. Tvättat en del och plockat undan. Givetvis tränat.

Nu är praktiken slut för denna period. Det blev en bra sista dag. Natten till igår tillbringa jag i Dalby hos min prins, och som den ängel han är så körde han mig till praktiken med. Han är underbar minst sagt. Åkte med en trevlig karr och vi var i bland annat i Halmstad och Ullared och lossa. Höll lunch i Halmstad och han bjöd på restaurang. Jag gilla läget helt klart. Vem hade inte gjort det liksom?;)
nä nu är det sängen.
pusspuss

läkarbesök väntas

oj oj oj vad skönt att få lägga sig!
Inte gjort ett dugg ansträngande idag, men känner ändå att jag är rent slut i kroppen. Tror att det var gårdagens öppethus som tog så på krafterna. Ett väldans springande fram och tillbaka, hit och dit från höger till vänster. Helgen har varit bra. Som sagt hade vi öppethus på skolan igår. Från 9-14. Efter det hade jag väldans massa mystid med min kära syster för en gångs skull. Det var längesedan sist, men det behövdes verkligen. Stanna i Skurup från fre-sön(alltså idag). I går fick jag även besök av mina två fina vänner Morgan och Linnea. Sådant uppskattas en lördagkväll. Idag åkte jag " hem" till Staffanstorp. Och natten spenderar jag med mamma hemma hos Kerstin. För imorgon väntas läkarbesök/möte.
Idag har jag inte gjort för mycket. Tog tåget till Stp och blev mött på stationen av finaLina. Spenderat stort sätt hela dagen tillsammans med henne. Vi var bland annat uppe på besök hos Fia. Och den ängeln bjöd på vaniljlatte. Hon vet vad jag vill ha när jag kommer (L

med detta lilla snabba inlägg säger jag natti.
pussåkram

Slapp pencilinen.

Såja. Idag, som jag skrev igår fick jag ringa till vårdcentralen. Ringde direkt klockan åtta, och kom först i telefonkön. Vilket aldrig hart hänt tidigare. Fick tid 08.40 för undesökning. klädde på mig, ringde och sjukanmälde mig och sedan prommenerade jag ner. Kom dit och skulle änmäla mig, och samtidigt då listade jag mig på Skurups vårdcentral. Tidigare var jag listad i Staffanstorp, men iomed att jag bor på internat och därmed besöker denna vårdcentral oftare så känns det lönare att vara listad här, dessutom blir det billigare besök. 160 kr istället för 220 kr.
Slapp dessutom sitta och vänta enda tills 08.40, blev inkallad redan 08.30. Här har dom flyt!
Fick en jätte trevlig läkare som undersökte mig. Och efter att han tittat o örat på mig, la han ner instrumenten tittade på mig och sa " jag förstår inte att du kunnat gå med detta så länge. Det måste göra fruktansvärt ont!". Ont? Det är bara förnamnet, vakande inatt vid 02 av att jag trodde att örat skulle ramla av. Satan vilken smärta! Jag hade inflammation i hörselgången, infektion på samma ställe och virus i mellanörat. Inte konstigt att jag har haft ont!
Fick utskrivet örondroppar. Dock slapp jag pencilinen. TACK FÖR DET!
Efter att undersökningen var klar gick jag ner till apoteket. Träffade två klasskamrater på vägen som fick följa med mig. Sällskap är alltid bäst. Hämtade ut mina örondroppar och gick upp till skolan igen efter det. Tänkte att jag kunde vara med på lektionerna efter det, men mitt öra ville inte. Smärtan kom tillbaka så jag gick till rummet och la mig vid 11 tiden. Sov från ca 11,30 till 16,30. Snacka om att jag var trött! Men det behövdes.
Missade maten, men som tur är tog M matlåda till mig. Och som tack så tvättar jag hans varselkläder ;)
Måste ju se skapliga ut tills på lördag då öppethus är. Och på tal om det! Vi har fått reda på våra uppgifter.
Sitta och ha körkortsteori halva tiden, och resten av halva tiden gå ute och visa runt. Great.
 
Nu har jag fixat städningen igen. Kommit på att jag inte är bra på att hålla rent. Städa igår, städat idag. Tvätta igår, tvättar åter igen idag med! Vilken hemmafru det kan bli av mig. HAH!
Alldeless strax hoppa in i duschen sedan på med myskläder. Idag ska jag ha myskväll. Bara sitta inne och ha det mys. Orkar inte med en massa stimm idag känner jag. Åtminstone inte nu. Får se hur kvällen slutar :)
 
puss.

vc besök imorgon.

Trodde att jag skulle slippa det här med att gå ner till vårdcentralen.
Men icke! Imorgon måste jag ringa dit. Haft problem med örat en längre tid, min tinnitus blir värre, och hörslen sämre. Det dunkar coh smäller i örat. Värsta nyårsafton i mitt huvud! Balansen vill inte som jag vill. Och det är inte okej. Får ställa klockan en halvtimme tidigare, för någon telefonkö har jag ingen lust att sitta i.
Förövrigt så har kvällen varit kanon!
Linnea min fina vän baka kladdkaka åt mig och en annan, för att vi fyllt år. Så det blev fika på Cylindern, och det är ju aldrig fel ;) Fått det mesta undan av tvätten med. Återstår att tömma torktummlaren när den är klar. Sen ska jag bara få orken till att lägga in alla kläder i skåpet. Står två påsar och väntar. Men ikväll blir det inte gjort. För denna skåning är både trött och sleden. Men varför vet jag inte? Var tar min energi vägen? Tror jag behöver en dos av min pojkvän. Har varit borta från honom sedan i söndags, och det känns inte bra. Men jag överlever tills nästa gång. Hoppas det blir snart. Annars ska jag tycka synd om mig själv :)
 
Nej nu ska jag slå på tvn lite. poppa popcorn och dricka läsk. FÖR ATT JAG KAN, eller? ;)

Fas B avklarad!

Jag har kommit på att det lönar sig at plugga!
Äntligen är jag färdig med de två första faserna i körkortsteori, vilket betyder att jag kan släppa körgården och börja köra på väg med skolan. Har redan kört så mycket på väg med mamma, så det kommer inte vara en större utmaning för min del. Bara till att ligga i nu, så att resten av faserna blir klara så att uppskrivningen kan komma. Sedan direkt på lastbils teorin. Stolt över mig själv, så ger mig en klapp på axlen och berömmer mig lite lagom.
 
Nu har bästa vän åkt hem. Förhoppningsvis så kommer hon tills på fredag, så att hon är med på öppet hus som är på lördag. & som den ängel hon är så lät hon mig låna hennes data under den tiden som hon är hemma. Min fina vän! Utan henne, och utan älskling. Detta är jobbigt. Men som tur är så kommer resten av klassen tillbaka imorgon, och någon kommer redan ikväll. Så helt ensam är jag ju i och för sig inte.
Nu ska jag fortsätta med städningen. stoppat i mina sängkläder itvätten, sedan väntas en halv garderob som med ska tvättas. JAg har åtminstonde något att göra. Slipper gå sysslolös.
puss sålänge.

aajlövu!

äntligen varvat ner efterxdenna dag. Lagom trött sitter jag i köket med Jennifer. Haft praktik idag, och det gick bra. Slapp dom där trötta långa runderna idag. Mannen sak Äfven säker, de måste vara sömnmedel i passagerarstolen, blir så fruktansvärt trött. Har trött att de bara är så för mig, men långt ifrån :)
Inte bloggat på ett tag, därför inte skrivit om min födelsedag. Tor flickan. FUCKING myndig, och det känns så tävla bra. Födelsedagen fira jag hos mormor, med mamma syrran och bästa vän. Fika och hade det allmänt trevligt. Fick bland annat en ny telefon av mamma.(åter igen tack!) Samsung galaxy S3! glad tjej.
Senare på kvällen fick jag besök av min favorit! och av honom fick jag ett armband , så otroligt fint!
Jag älskar min prins så massa mycket mest!
nu ska jag fortsätta vara social. puss å kram!


RSS 2.0