Samsung ägare!

Ye! nu har även jag växt upp och lämnat ajfån! Fick en Samsung galaxy S3 av mamma i artonårs present. gissa vem som är lycklig ?
fick en ensam dag med mamma idag och vi åkte till väla och spendera både pengar och tid där. fick även handlat present till syrran . En plattång fick hon. och av henne fick jag en ylle väst. sikt fin och massa mysig. och som pricken över i:et så är twin här. Det kommer att göra min morgondag till den bästa .


Han borde få ett pris!

Igår, hade jag en väldigt dålig dag. Allt gick fel som kom i min väg. Bokstavligen talat. Gårdagen sög! Och ni vet det här med att man tar ut ilskan på fel människor? Har det hänt er någon gång? Iallafall. Det råka min pojkvän ut för. Han ringde igår, vi bestämde att vi skulle träffas, men det blev sent, och han var trött. Helt förstårligt! Hade jag suttit i samtal i tre timmar hade jag med varit trött. Det hade dom flesta varit. Så han kom inte. Och jag blev arg. Inte på honom, utan på hela dagen. Och min stackars pojk fick höra det ena och det andra. Men så kom han idag istället. Så underbar han är. Trots mina dåliga dagar, trots mina utbrott, och att han får höra det ena och det andra så stannar han kvar. Han är minst sagt underbar och han borde få något slags pris för att vara världens bästa pojkvän. För det är vad han är i mina ögon!
Som sagt, han kom till mig idag, och hade en liten filmkväll. Såg film och åt popcorn och sedan massa massa mys. Gud vad jag älskar honom. Och uppskattar han med för den delen!<3
Nu har han åkt och jag har kommit i säng. Upp klockan sju för att äta frukost med finfina vännen Linnea.
Go'natt och puss på nosen !


jodå.

Så! Nu är det färdigstädat. Varit ute med soporna och hunnit äta mat.
Sitter just nu med benen på bordet och kollar på tv. Väntar på att M ska höra av sig, så att även jag kan röra mig ner mot byn för att möta upp honom.
Vad har kvällen att bjuda på? Ja inte en aning faktiskt. Tar kvällen som den kommer. Som vanligt.
Finns inte så mycket att skriva? Så avsluta här för denna gång.
pusspuss

Städning!

I think I've finally had enough, I think I maybe think too much
I think this might be it for us (blow me one last kiss)
You think I'm just too serious, I think you're full of sh-t
My head is spinning so (blow me one last kiss)
 

Med P!nk ur högtalarna så håller jag på att småstädar inför städkontrollen som är senare idag. Men vartvungen att ta en paus för att min rygg för tillfället dödar mig! Inte gjort så mycket mer idag än tog en dusch i morse. Min rygg säger nej helt enkelt med för mycket arbete. Därför jag fått avstå två dagar av praktiken. Och det tar hårt på mig! 
Väntar på bästa M som jag ska möta i byn lite senare. Tjänster coh gentjänster ;) 

Hjältar för en natt!

Söndagen är nu kommen. Och jag inväntar att klockan ska slå 15 då bussen avgår. Vill inte! Vill stanna hemma hos mormor. Vilken pärla hon är, alltså min mormor! Imorse vakna jag av att hon stod och greja lite i köket. När jag kommer upp känner jag lukten av pannkakor. Hon hade lagat det åt mig, som hon tyckte att jag skulle ha med mig på praktiken imorgon. Min fina mormor!
Inatt fick hon och jag leka hjältar. Grannen där nere hade låst sig ute, slagit upp haspen på dörren och sedan glömt att ta med nycklarna till lägenhets dörren. Vakna vid 02.30 av att det ringer på dörren, och så var det dags att ragga stege. Själv behövde jag inte klättra, utan ett par andra trevliga prickar hjälpte till. Visst har grannarna tur som har mormor boende här ;) :love:
Nu ska jag sätta på lite kaffe. Känner att jag behöver det!

Pengar, inte hela världen? Eller?

Sitter just för tillfället och tittar på Svenska Hollywood Fruar, inget jag i vanliga fall tittar på men råka höra en kvinna i programmet säga "man kan inte leva utan mycket pengar och en man". Och jag reagera direkt! Klart man kan!
Jag har växt upp i en familj, eller är i en familj med rätt låg ekonomi. Vi är inte fattiga, men långt ifrån rika. Och mamma har inte alltid haft en man vid sin sida. Hon lever endå, hon försörjer sig själv, mig och min syster i den mån hon kan. Hon går upp på morgonen och jobbar, hon får lön och har alltid mat på bordet. Vi är lyckliga trots halv kass ekonomi. Vi har haft tak över huvudet som barn, vi har haft mat på bordet, vissa dagar bättre mat, andra dagar lite mat av billigare kvalité. Men vi har alltid fått mängder av kärlek. Och det är väl det som är huvudsaken? Att man har massa kärlek inom familjen? Det är inte pengar som gör en människa lycklig. Inte i min värld jallafall. Skulle vilja se dom rika svinen leva i en såkallad standard familj, hade som klarat det? Blir otroligt arg och irriterad på människor som tror att pengar är allt. Hoppas ni en dag blir av med varenda krona ni äger! Jag är lycklig utan en stor ekonomi. Och det kommer jag att förbli. Oavsett hur andra värderar !


Praktiken

Jag har ju helt glömt bort att skriva om min praktik! Den tanken slog mig när jag var på väg ifrån mamma och hem till mormor!
Praktik har vi mellan måndag-onsdag olika tider varje dag. Har tre dagar avklarade, och framför mig väntas ytterligare tre veckor/3 dagar i veckan. Är på Steéns åkeri i Burlöv, och jag är supernöjd med min plats. Det har gått skit bra hittills, fått åka med olika chaufförer varje gång. Men något jag måste jobba på är att få bort min blyghet.
Än så länge har jag fått vara med att köra byggmaterial (trä), frysvaror och gasol. Inget av det har väl varit något jag är riktigt intresserad av att köra själv, jag är mer inne på det här med att köra grusa bil. Men jag får ta vad jag får när den dagen är kommen :)
 
I skrivandets stund så sitter jag samtidigt och lyssnar på Stiftelsen och dricker ett glas jouice. Mormor är på sjukhuset och ska röntkas (stavning?) Funderar på att gå ut en runda, men vädret hindrar mig. Så otroligt kallt. lägger mig annars en stund på soffan och vilar fem min  eller tio. Får se ;)

Mys hos mormor

Vaknade alldeles för sent denna dag/morgon. Blev väckt av D klockan halv nio eller något imorse. Han undra om jag inte skulle på lektion, men har ju faktiskt studiedag idag :) somna om gott igen och vakna av att nästa ringde och väckte mig 14.30. & då var det dax att stiga upp. Åt frukost, satt och snacka med mormor lite. Tog mig ett bad sedan dax för middag. Och vi åt det godaste i världen! Mormors stuvade makaroner och falukorv. Kärlek till den maträtten. Gick ner till mamma en stund, satt och spela kort med syrran och gjorde även en sån där hårinpackning med honung, olivolja och ägg gula. & det stämmer! Håret blir mycket bättre, mindre slitet efter en sån hår kur!
Åter igen hemma hos mormor. Sitter för tillfället och tittar på tv samtidigt som jag äter klemmentin och skriver ett inlägg. Men nu ska jag gå ut och koka lite te åt oss :) <3


Idioter, död åt er alla!

Precis kommit i säng hemma hos min fina mormor. Minst sagt lättad över att denna dag är över. På både gott och ont!
Denna dag har inte varit något att hurra för. Morgonen var hemsk. Hade sju missade samtal på telefonen, av samma person. Och jag fick direkt känslan av att något var fel. Ringde till älsklings telefon, inget svar. Den var avstängd. Går in på Facebook och fick världens chock ! Min pojkvän blev rånad och misshandlad inatt. Fick till sist pratat med hans mamma, och det var lite lugnande. Men aldrig att jag längtat så mycket efter honom som jag gjorde idag. Att få berätta hur mycket jag älskar honom, hur rädd jag är om honom och framför allt få pussa på honom. Till sist fick jag det!
Idioter som gjorde detta. Synd att ni inte dog i krocken! Varenda en !
Som tur är klara min fina sig med några blåmärke. Mitt allt !<3


Massa problem ?

Så mycket som väntar den närmaste tiden, så att jag vet snart varken in eller ut. Praktik, möten, läkarbesök osv.
Mitt första problem, praktiken börjar imorgon, ska vara där klockan sju, och för att hinna med tåg osv måste jag åka kl 05.51. Är då i Burlöv 06.30 ca. Och jag som har fått svårt för tidiga morgontider! Så det är snart hög tid att jag slänger mig i sängen och dax för att sova. Som pricken över i:et bad jag internatförståndaren om att jag skulle få göra frukost. Ja det fick jag, om jag hjälpte han med att bära en säng. Eftersom jag har nerv kläm imellanåt så klarar jag inte bära. Och pga det får jag ingen frukost. IDIOT!
Härnäst i veckan ska jag på möte i Staffanstorp angående lägenhet till mig. Och inför det mötet är jag otroligt nervös och på helspänn hela tiden. Kan inte koppla av. Oroar mig och föreställer hur mötet kommer att sluta. Vill inte få det nekat. Vill ha en bostad, vill säga upp min internat plats och få ordning på mitt liv.
Och läkaresöket. Dock är inte det förrän i oktober, men tiden går ju så snabbt, så snart är den dagen kommen. Och även där vill jag inte få avslag. Vill få det gjort och även ha det ur världen.
Inte långt kvar innan jag blir 18. Och en massa ansvar väntar. Nä usch. Nu orkar jag inte med detta mer. Ska lägga mig i ett varmt bad innan sängen .
Go'natt


klara truck kortet!

Trött som bara den. Varför? Har inte den blekaste. Men en sak vet jag. Att efter detta inlägg är färdigskrivit så ska jag packa väskan, borsta bissingarna och så rätt i sängen. 
Gjort klart ett Engelska arbete, ett såkallat projektarbete idag. Känns hyfsat bra så lämnar in det imorgon. Annars har dagen mest bestått utav håltimmar och ytterligare håltimmar. Fick sova till 10 idag så tidig morgon blev det inte för min del. Det behövdes.
Fredag imorgon. Ringa till mi praktikvärd, sedan hämtar älskling mig efter skolan. Om det blir som vi sa vill säga. Skönt att slippa pendla för en gångs skull. Jag, jag har det bra :love:
 
GLÖMDE NÄSTAN! Jag var inne hos en utav lärarna tidigare idag för att fråga en sak. Men glömde helt bort mitt ärende när jag fick veta att jag äntligen klarat truck kortet. Fyfan vilken lättnad. Och fyfan vilken glad tjej jag blev!

Påhälsning utav min fina vän M! <3

Usch vilken dag! Inte för att den har varit besvärlig och inte för att det har hänt något negativt men denna dagen har känts riktigt konstig. Första gången idag på denna vecka som jag var i skolan. Eller på skolan har jag ju varit hela tiden, dock på internatet, men första dagen som jag gick på lektionerna. Kände att jag var så himla tvungen eftersom jag hade omskrivning på det satans truck kortet. Det kändes helt okej. Som jag sa till lärarna och till min finfina vän D, klara jag inte det denna gången, så söker jag om till Barn&Fritid eller något lättare. 
Sluta hyfsat tidigt, har schemat lagt till klockan 16 men blev någongång vid 15 istället.
Städkontroll idag. Eftersom det är onsdag. (dock har vi bara städkontroll på internatet varannan onsdag) så fick städat. Till och med så pass att jag plocka fram dammsugaren! 
Kvällen har jag spenderat med S&M. Legat på deras rum ( det lät säkert fel för många, men våldtog S´s säng så han fick ligga hos M istället) och kollat film. Blev även påhälsad av M, så suttit och snackat deep talk med honom. Sånt behövs mellan varven. & tacka Gud vet jag för killkompisar. Såååå mycket bättre att prata med än tjejer. Min åsikt dock. 
Klockan är inte mer än 22.00 för att vara exakt just nu, och jag känner mig fruktansvärt trött. Funderar på att byta om till jamas, och bara krypa under täcket och försöka sova. Håltimme imorgon så börjar inte förrän 12.45. Så jag ska inte klaga. En lektion på 20 min sedan ytterligare håltimme i 1h. Och slutar morgondagen med två lektioners Engelska.. Eller om det är matte? Vet inte riktigt. Det tar vi imorgon :)
 
Satt och kolla runt lite innan på internet. Hitta Shocks hemsida. & fyfan vad jag ska besöka den, och fyfan vad jag ska köpa deras röda hårfärg! Längtar tills pengar rullar in. Inte för att dom kommer att bli långvariga. Men dom är väl till för att spendera. Eller jag som har helt fel? :love:

mindre roande!

ååååh. Vad gör jag vaken redan?
Får knappt sova om nätterna, mindre roande när man vaknar av att man själv snarkar. Inte okej.
Gick upp 07 för att äta frukost, men gick och la mig igen efter det. Blev väckt av att Emelie lille ringde, och sedan knacka på fönstret. Och då var det bara till att kliva upp. Och här sitter jag. Tittar på Cartoon network och väntar på att Marcus ska komma med matlåda. Vad jag älskar när andra ställer upp och jag slipper göra något i onödan :love:

denna månad blir jag fattig!

Satt & kolla runt på olika grejor på olika hemsidor. & det skulle jag verkligen inte gjort. För denna månaden kommer jag att bli jävligt fattig!

Här är inköpen jag SKA göra denna månad :



Klänningen och dessa underbart fina skor! Kanske ska fjäska lite för mamma och för syrran. Fyller ju trots allt 18 den 30 september ;) Har även funderat på dethär med hårförlägning igen. Men dock vill jag inte göra fast. för det första så kostar det drygt 4-7000 kronor, inga pengar jag går med i bakfickan, och det sliter som fasiken på håret. Men hittade även ett clip-on set, i rött. Det ska jag med bli ägare till. Damn jag måste vinna på lotto eller något :$


Får vara lat!

Idag har jag varit väldigt lat! Men det får man vara när man är så här förkyld. Så idag har jag faktiskt inga skuldkänslor över att inte ha gjort någonting! 
Eller, lite har jag ju faktiskt gjort. Efter att jag prata klart med min twin i telefon imorse så gick jag till tvättstugan och la in en tvätt. Torktumla och vek in i skåpet. Gick även på ett möte idag, fast jag hade 0 lust. Ett vuxenpoäng att ta ansvar? Men annars för övrigt har jag enbart suttit i soffan framför tv;n med trafikboken i knät. Slapp till och med att gå till matsalen för att hämta mat. Syrran tog matlåta både på lunchen och middagen.
Mellan rasterna som klassen hade så kom Emelie på besök. Så helt fel är det inte att vara sjukling på skolan trots allt. 
Just nu sitter jag i soffan (inget ovanligt) och tittar på Family Guy och skriver detta inlägg. 
Så himla sött! Jag och min kära karr har under en period haft tjafs om när det gäller att planera. Gång på gång. Hade två missade samtal ifrån honom efter att jag kom ur duschen. Så jag ringde upp. Han ringde för att fråga om jag hade några planer om vart jag skulle ta vägen i helgen, och det hade jag inte. Så han fråga om jag ville sova hos honom från fredag till lördag. & det är bara måndag idag!? Han planera. Min pojkvän han lär sig ;) 
Men jag älskar honom oändligt endå! :love:
 

bättringsväg.

Hoppas, hoppas, hoppas!
Mamma ringde precis. Och hon hade goda nyheter. Eller, hon berättade att saker var på förbättringsväg, och att någon kommer att ringa mig under dagen. Jobbigt att läsa i hemligheter? ;)
Än säger jag inte. Endast de närmsta vet. Och ni andra får inte veta förrän allt är klart.
 
Fortfarande sjukling, men dock på bättre vägar. Mamma sjukanmälde mig i morse, men tror nog jag klarar av skolan imorgon. Pratat med min tvilling nu ett tag i telefon. & som vanligt så finns det alltid massa att berätta/prata om. Hon kommer till skolan igen nångång efter den 25 sept, och jag längtar som en unge på julaftonsmorgon! 
 
I skrivandets sekund så är jag bänkad i soffan med datan i knät. Lyssnar på Callinaz och kollar emellanåt på tv. Väntar på att syrran ska gå och äta så hon även kan ta matlåda till sin världens förkyldaste lillasyster ;) 

sjukling.

usch vad synd det är om mig! Sitter iklädd Onepiece och en varm kopp te och tittar på tv. Åkt på en otrolig förkyldning. Bara sådär.
Helgen har varit kanon! Till en viss del. Spendera den som sagt i Staffanstorp, och sov hos kusin Emelie. Blev lite gille, med en massa trevligt folk, trots omständigheterna som jag INTE hade räknat med. Fick träffa min man både fredag och lördag. Så jag klagar inte :) Man brukar ha det talesättet "när spriten går in, då går vättet ut". Håller du med Emil?;) Lördagen fick vi tillbringa på akuten med Emil som slog handen i en skylt under fredagskvällen. Efter 10 timmars väntan på akuten blev han tillsist gipsad. Och under tiden han blev gipsad var jag hemma hos älskling, spendera lite tid med honom, och fick träffa hans finfina familj. & idag är hans semester slut.
Vaknade upp idag hemma hos kusinen och var genomförkyld. Like a bomb hade den bara attackerat mig. Kände dock av den lite när älskling körde hem mig, men värre nu. Tycker synd om mig själv som sagt :(
 
sitter just nu och tittar på Snooki& Jwoww show på tv, och ska alldeles strax gå in och lägga mig igen. 
 

bakning på G!

Så! Nu står sockerkakan, eller rättare sagt sockerkakorna i ugnen inne på Cylindern. Fifan vilket redigt frunntimmer jag är! ;) & gott blev det, tänkte jag säga, men åtminstone smeten var jävligt god! Bästa som finns med bakning är att slicka skålen. De blir man aldrig för vuxen för. Eller inte jag jallafall :)
I skrivandets sekund sitter jag inne på Cylindern, skriver ett inlägg och lyssnar på syrrans väldigt ointressanta samtal. Precis varit och slängt in det sista i torktummlaren så snart är det med klart! Dock inte hunnit plugga idag. Eller inte orkat ta mig tiden helt enkelt. Hafr körning idag under dagen. Så skönt, ingen teori alls, men det tar vi igen imorgon istället. Körningen gick utmärkt. Jag var nöjd, och lärarna var nöjda med min insats. satsar allt på teori nu. Så kanske snart är B kortet klart. Och på C sen. Detta kommer att gå bra. Jag känner det på mig (:
 
Förstår inte vad det är för fel på spindlarna i lägenheten. & varför dom dras just till min lägenhet. 8 spindlen i badkaret dödad, och första inne i sovrummet. För det första, varför finns dom äckliga krypen? Dom är så fula att inte ens deras egna mor kan älska dom. Och då är det illa!

Lite uppdatering såhär.

Känns verkligen att skolan är igång på allvar igen. Börjar dagarna halv nio och slutar fyra. Duktigt trött efter en skoldag. Och märker att det blir mer och mer ansvar. Men själv tycker jag att jag sköter detta förvånande bra för att vara mig! Hade slutprov på truck i fredags, och än har vi inte fått reda på något resultat. Lite nervös nu i väntan, blev kg godkänd eller inte? Denna dagen gick åt helt och hållet i teori för min del. Fick även ut Tunga boken som enbart handlar om behörigheterna C, CE, D och DE. Imorgon är det körning för hela slanten, med personbil. Och det om något borde gå bra, har en hyfsad körvana med tanke på att jag kört en hel del med mamma.
I skrivandets sekund sitter jag på trappan nyvaken med en cigg. Råka somna ifrån läsningen. Köpte för första gången en bok, en sån pocket bok, kriminalare. Riktigt bra är den.
Hade även min fina pojkvän på besök igår. Det var ett tag sen man såg honom. Och det besöket uppskattades massor.
Är nog den lyckligaste med honom. Jo det är jag. Utan tvekan !:-*


RSS 2.0