fifääään vad jag ska ha det bra

Vaknade för en stund sedan, och tanken slog mig att jag måste ändra på mitt liv.
Bara sådär när jag vakna liksom. Gick upp, åt frukost och ringde mamma. Var tvungen att få beklaga mig lite. Mamma höll med om mina planer, inte bara hon. Utan hela min omgivning. Förutom en.
Men nu måste jag tänka på mig själv. Göra saker jag mår bra av, och inte styras utav en enda person längre. Det är dax att jag sätter ner foten. Jag är ingen kopplad hund som någon kan be gå fint längre. 
Jag menar, är det rätt att jag ska kasta bort en hel dag för att sitta och vänta på att en person ska höra av sig? Medans den personen ifråga kan göra vad som helst hur som helst. Såra och sen tro att allt är bra igen? Nej inte nu längre. Nu är det jag som gäller. Ingen annan. Jag ska sätta mig själv som förstahand, vänner & familj andra hand, och resten sist. 
Nog om det. Sitter just nu i soffan, iklädd mjukis & linne med datan i knät. Känner lukten av nybryggt kaffe, och lyssnar på Guardian Angel. Morgonen är bra. Fruktansvärt bra. Vad dagen har att erbjuda vet jag inte än. Men ska först och främst få i mig min dagliga dos av kaffe, sedan hoppa in i duschen innan jag börjar planera något annat. Hade planer på att åka till Perstorp, men ekonomin tillät det inte. Måste ringa praktikvärden med nu någon dag. Skulle gjort det igår, men sköt upp det. Typiskt mig ;) Får göra det sen. Eller imorgon, har i och för sig till fredag på mig . Praktiken denna period kommer jag att ha på Direkt Pall i Staffanstorp, nära och bra. Fan vad jag är bekväm av mig. HAH! 
Nej nu är kaffet färdigt, och jag ska ta mig en STOR KOPP! :)
pussss

wäääääh

& så har denna fredag nått sitt slut.
med det vill jag säga att denna fredag lika gärna kunde spolats ner i toaletten som en pappersbit !
Morgonen gick åt att städa lägenheten på internatet med A, efter allt folk som var på besök igårkväll. Vid tolv åkte vi hem och jag nådde hemmet runt 13 tiden. Sedan dess har jag enbart varit hemma. Varit hemma med pappa och hansa dama. Inte för att jag klagar på det, för "familkemys" är aldrig fel. Men att haft utgång hade heller inte varit fel. Lm ni förstår hur jag menar. Klockan är nu 22:31 och mina ögon hänger. tror att sängen kallar mer eller mindre.
så med detta säger jag nu godnatt. ♥

det går bra nu.

Idag har oxå varit en sån där riktig kanon dag! Verkligen.
Vakna imorse då klockan ringde 08:30, och jag lämnade sängen utan problem, efter en halvtimme ;-) Tog på mig kläderna, tog morgoncigg och sedan borsta tänderna innan det blev dax att bege sig till veckans första lektion. & jag hade en heldags körning. Vi var tre personer som dela på 6 timmars körning, och det gick bra för min del. Fick vissa saker förbättrade och få saker att tänka på. Framsteg framsteg.
Efter skoldagens slut var det matdax, och där efter läxhjälp. Eftersom jag haft så svårt med teorin, så tänkte jag lägga det åt sidan. Men eftersom jag har sån underbar pojkvän som trycker på och som tror öå mig så gjorde jag en repetition. Hade inga direkt höga förväntningar, utan läste igenom frågorna noga, bläddra lite i boken och sedan svara det som kändes rätt. Hade lite ångest över att trycka på "rätta", men var säg himla tvungen och vips så hade jag klarat det. 68/70 rätt. Gissa vem som jubla av glädje! Efter trettonde försöket så satt den där. Ringde till mamma och skröt, och gick sedan bort till Cylindern för att skryta för syrran. Mest för att jag kunde. Där stod hon och baka bullar så det var ett utmärkt sammanträffande.
kvällen sluta med att jag och braiga vänner körde till donken. Åter igen en fantastisk dag.
I skrivandets stund så ligger jag nerbäddad i sängen, och ska alldeles strax försöka sova. Hoppas på en minst lika bra morgondag.
go'natt alla finisar. ♥

där satt den!

gissa vad?!
efter 12 försök på repetitionen av körkortsteori. 13:nde gången gilt.
Kan ni gissa vilket mitt turnummer är?;-)
& detta firar jag nu med en Pepsi max och skräckfilm med bästa vännerna ♥

otroligt bra dag ♥

På plats i Skurup och har precis intagit sängläge efter en helt fantastisk dag!
Vaknade morse redan 09:05 av att pappa och hans fjälla satt och småprata i köket. Kände doften av nybryggt kaffe och vakna ganska snabbt till liv. Gick upp och åt min frukost och i vanlig ordning så blev det filmjölk med mussli och ett knäckebröd. Pappa gav som förslag att åka till en loppis, och eftersom jag inte enbart ville sitta hemma så ville jag följa med. Åt upp frukosten och gick in i duschen. Snabbt dra fram kläder och göra mig i ordning. Med till loppisen följde min faster och hennes gubbe med. En liten släktutflykt är alltid trevligt och mysigt. Mötte upp faster med co och åkte iväg vid 11. Jag får säga att det där med loppis är verkligen inte min grej. Många tycker att dom fyndar medan jag tycker att allt är skräp där. Men kanske bara jag som tycker det, eller ?
Pappa handla inget och definitivt inte jag heller. däremot fick min faster köpt sig en bok. Good for her. ♥ Åkte från ena loppisen till den andra, och åter igen så handla ingen av oss något. Efter många om och men så åkte vi hemåt igen. Att gå i affär över huvud taget med min far är ingen höjdare. Hans kommentarer och hans sätt att skämma ut en med. Bättre blev det inte när min fasters karr gärna spann med på pappas pinsamheter. Gubbar...
Åter hemma igen börja vi rätt omgående med maten. Eller rättare sagt pappa och hans fjälla. Jag menar, jag och matlagning. Går att diskutera. Dock var jag duktig som duka av och torka bord. Så lite nytta gör jag allt ;-)
Fick vilat middag och sedan packat väskan. Innan pappa lämna av oss (mig och en klasskompis) i Lund körde vi inom Ica. Fick för mig att göra hemma gjord inpackning till håret med avokado och olivolja. Som jag gjorde för en stund sedan.
Har gått här i lägenheten och små sjungt för mig själv, haft dansband igång och hårinpsckning i håret. Tog ett varmt skumbad och bara njutit. Så nu är håret så fint så ;-)
Denna dagen har varit bra. Väldigt bra ♥

myskväll

intagit golvläge.
lagt ut täcket och kuddar på golvet framför Tv:n och kollar på Melodifestivalen. Intog först soffläge men det tillät inte ryggen min. - tycker så fruktansvärt synd om mig själv.
tröstar mig med en godispåse och sällskap av pappa och hans dama. Så själv slipper jag vara denna lördagskväll.

Efter att ha spenderat natten i Dalby så körde hjärtat hem mig morse. Hade en omväxlande kväll igår faktiskt. Vid fem igår kom hjärtat och hans familj och hämta mig. & jag följde med till deras släkt i Trelleborg. Första gången jag träffa en del av dem, andra träffat tidigare. Väldigt trevligt faktiskt. Efter det hem till hjärtat och hade massa mys! min fina prins. ♥
Blev hemkörd runt halv ett(tror jag) tog en dusch och åt frukost. Pappa gick hem till faster och hennes gubbe medans jag rensa ur garderoben min för en gångs skull. Fick ihop en kasse med kläder som skulle slängas, men så kom mitt beslutsångest fram. kunde inte slänga kläderna så satte in dom i garderoben. längst in. Kanske glömmer av det och sen hittar det och liksom "oj har jag en sån tröja!".

skulle egentligen på bio. men ändrade planer. så jag har myskväll.

im alive,

ska mest bara visa att jag lever! ;-)
 
dålig uppdatering, jag vet. men det kommer. lovar 
 
 

RSS 2.0