min sammling

Har faktiskt redan börjat lite så smått med att plugga teori. Bättre tidigt än för sent tycker jag.
& mamma gick med på att jag körde idag. Hon var snäll nog och lät mig köra i byn. Tror nog hon har slagit i huvudet :)
Var duktig nog att glömma min väska på praktiken idag föresten. Så den tar Hanna imorgon får jag hoppas, så hon inte glömmer  ;/
Haha den lantiga jävlen spillde ut min oboy! She is so damn good ;D
mins ammling växer! 54 styckna wonderbaums nu . YÄÄÄÄÄY!Nä just det. Skulle in och bada för en kvart sen kom ja på nu^^.
/M.


iiiskallt

Usch så kallt. 2 minus! Precis kommit hem igen. Ut går jag inte mer idag.
Träffade Holke vilket var bestämt. Satt i hans bil & bara snackade lite (:
Byta tillbaka design, för det klyddar för mycket det andra. ( Tack endå michelle )
Något måste vara allvarligt fel på vårt trådlösa. För det första så fungerar det som bäst i uterummet, men där ute kan ingen mäsklig människa sitta nu. Alldelles för kallt. & för det andra fungerar det i köket... MEN MÅSTE HA ÖPPET FÖNSTER! Det stämmer inte riktigt. Menar, trådlöst som ska vara så bra och fungera i stort sätt vart som helst? Hell no. Inte vårat ijallafall. & thats sucks.
Hörde att det skulle bli klass 1 varning på snöstorm i kväll/natt. Inte det man vill ha precis. Bara jag slipper att ta bussen i morgonbitti så.
Haha, jallafall, så här snygg e jag nyducshad med handuken på! ;Här har ni Marinah-orginalet. Helt utan smink. Inte ofta det dyker upp sånna här bilder ;)


Ny clerasil

(Skrev i mitt förra inlägg, eller om de va andra bloggen? jallafall att jag behövde ny clerasil, och det har jag fått nu )
Nyhemkommen från praktiken.
Precis kommit upp ur ett varmt skumbad. Skönt!
Idag tog jag bussen i morse. Eftersom Hanna åkte med sin morfar.  Fick ta bussen vid 7,00, precis lagom tid till Volvo do med. Framme efter ett bussbyte i Lund ca 07,45. Så precis lagom.
Blev väckt av att Holke ringde. Blev inte att han hämta mig , han skulle själv jobba. Men ska nog träffa han lite senare. Naaajs.
Så extremt kallt ute. Minus 3 sist jag kolla. & värre skulle det bli under Torsdag/fredag.
Sitter i köket med tända ljus. Så mysigt. Medans det snöar ute. Marinah glad.
Nej nu ska jag föna håret & kladda lite smink i fejjan, Höhö ><.
/M


funkar?

Hur länge ska nu denna fungera innan den också börjar krångla?
Nu har jag gått från blogg till blogg. och börjar bli extremt trött på det. Har sagt att jag ska lägga ner bloggandet om det strular igen, men det har blivit som en drog för mig. Kan inte vara utan helt enkelt.
Har precis lämnat jennie i skurup. & nyss kommit hem. Typ drunkna av snön där nere! Upp till mina knä. Så en snöängel, & en nerbrottad och mulad Jennie blev det. Så jag är nöjd :)
Tyckte att den snön som är där kunde ligga här i Staffanstorp i stället, såå vi för en gångs skul kunde få lite extra. Hade dock inte varit helt fel!

Snälla, ge mig en annan handledare! Mamma vågar inte köra med mig, och jag som vill köra så mycket som möjligt. Menar precis som om jag skulle ligga ute och svina när jag övningskör ;)
Lägga mig tidigt idag. Så jag är pigg tills imorgon. Enu en dag på praktiken. YEY. & hudläkaren imorgon kl 16.30. Får se vad det är som gör att jag får utslag? Tabletterna jag fick, + salvan hjälper inte. tyvär.
Nu ska göra nytta. Men med vad vet jag inte :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0