fläskläpp och bultande tå.

Vaknar med bultande och svullen tå, och en rejäl fläskläpp. Jag måste haft det jävligt roligt igår. Vilket jag hade!
Törringe blev kanon. Vi anlände runt 20.30 och blev insläppta ca 21. Letade direkt upp baren och beställde en stor stark. Och där börja kvällen ordentligt på Törringelund med dans till Lasse Stefanz. Träffade massa fina vänner, som blev en stor räddning under kvällen. Jag dansa, kan ni tänka er!? Jag dansade verkligen. Och det gick ann. Så dåligt var det inte, om jag får säga det själv. Det blev en billig kväll, 200 inträde, 120 på dricka som jag betalde själv, resten blev jag bjuden på. Bra att vara frunntimmer i högklackat ibland ;)
allt har sina fördelar som nackdelar. Blev trampad x antal gånger på tårna under danserna, (trodde det var tjejens uppgift att trampa pågarna på tårna) därav en svullen tå. Skulle bli bjuden på öäl igår, killen räckte fram flaskan mot min mun, missa avståndet och rätt på läppen, därav fläskläpp. HAHA!
Kom inte i säng förren 06.30 så jag är duktigt trött nu, och förstår egentligen inte vad jag gör uppe här och nu. Förstår inte varför jag sitter med datan i knät framför tvn när jag borde ligga och sova. Lägga sig i tid idag så jag har energi och ork till praktiken imorgon. Vill inte :/
 
Nej, starta en kanna kaffe och  sedan hoppa in i duschen i ett försök att bli människa igen. mår som man förtjänar. Som man bäddar får man ligga. Inte så man brukar säga? =)

utgång <3

 
Målat naglarna, duschat, tagit på finkläderna, satt fram finskorna och fixat sminket. Fått ner någon beer så nu är jag i bra form tills Törringe ikväll där Lasse Stefanz spelar. Att vi skulle dit bestämde vi igår på Två kockar, med några andra karrar som var på fyllan. De kom inte ihåg de idag, men vi gör, och nu är det bestämt. klockan sju kommer de hit, och vid nio rullar vi mot Törringe. Detta blir en bra lördag ;)
 
 

rast på praktik

ett snabbt inlägg medans vi håller ras på praktiken :)
Denna morgon var seg. Jag var något så fruktansvärt trött när klockan väl ringde och ville inget annat än att dra täcket över huvudet igen och somna om. Gick ändå och la mig hyfsat tidigt. Tror klockan var 19.30!
just nu sitter vi på Volvo truck center i Malmö. Han är inne och äter och jag satt kvar i lastbilen och åt min lunch. En sak är säker , och det är att den här killen kan INTE reglerna för kör&vilotider. Här kör vi i sex timmar och sedan håller rast. Undrar om han gått skolan över huvud taget haha!
hoppas jag slutar hyfsat tidigt. För idag behöver jag ett par timmar att lägga på hjullastare!


Första praktikdagen.

Första dagen på praktiken idag är nu avklarad. Igårkväll ställde jag klockan på 04.00 för att ha gott om tid med att göra mig i ordning. Så igårkväll blev en tidig kväll, och jag hamnade i bingen redan 19.30. Men inte fan kunde jag somna för det! Efter många om och men så gick det. Och jag vaknade pigg och vaken 03.59. Vilken tajming ;)
Gick ur sängen snabbare än kvickt. Behövde inte ens några minuter till att dra mig. Jag kan om jag vill! Upp och koka en kanna kaffe, gick ut och tog morgonblosset och sedan lite frukost i lugn och ro. Plocka fram arbetskläderna och alla pappren som skulle med, packa ner fika som jag haft under dagen och jag var lagom färdig till 04.55 då jag prommenera ner till Ica där min åkare hämta upp mig. Och så var praktikdagen igång. Började redan 05.30 och dagen sluta inte förren ca 16.30. Lång dag vill jag säga. Och det är inte denna tös van vid. Lagom trött när jag kom hem. Under dagen har jag fått köra truck, på olika ställen där vi lasta och lossa. Kan säga så mycket som att jag är mer nöjd med denna praktikplats än min förra. Denna är rena drömmen, jag slipper stå med händerna i fickan och kolla på när de andra arbetar. Personalen är gud snälla, och mina två handledare är helt underbara. Jag har verkligen kommit till ett bra ställe ♥
Min snälla praktikledare som jag åkte med idag körde mig till Ica igen då arbetsdagen var slut. (han tycker att det är för långt att gå då han tycker synd om mig. Så söt!) Där träffa jag kusinerna och slapp därav gå hem själv ifrån byn. Kom hem, och när jag kommer in så står det dukat på bordet, maten är färdig, och kaffet redo och nybryggt i en termos. Jag har det så jävla bra! & Jag har världens bästa extramamma, helt utan tvekan. Fick ätit och fick i mig en kopp kaffe och massa pratande om hur dagen varit. Hoppade strax efter in i duschen, och blev som en ny människa.
 
Såhär snygg var jag på en utav arbetsplatserna ;)
Kände mig väldigt attraktiv må jag säga. HAH! Kravet på Skånemejeriet var överdrivet. Min åsikt. Till och med förbjudet att ha nagellack. Hm. Man fick inte tugga tuggummi, inte ha en snus i munnen, var tvungen att ha skoskydd. Det är ett förbannat lager. Skärp er!
Fast jag får erkänna att det känns lite skumt att inte vara i skolan. Aldra helst på internatet. Lite småjjobbigt nu när det blivit en vana. Men jag överlever på denna braiga praktikplats!
 
Nog om det. Idag är det den 19. & det innebär att jag och min fina kärlek har tio månader. TIO månader! Tiden går fort när man har roligt säger dom. Och ja, jag instämmer. Dessa tio månaderna har sprungit förbi. Och jag är så fruktansvärt lycklig. Det går inte att beskriva med ord. Jag har inte riktigt insett eller förstått att jag har haft den turen att få honom. Jag av alla tjejer. Jag menar.. Han är så jävla bäst. Helt underbar människa, och han får mig alltid att le. Han får mig att känna mig som en prinsessa i hans närhet. Han borde som jag sagt tidigare ha pris för att vara världens bästa pojkvän. Och ett pris för att han står ut med mig. Jag menar, hade jag själv varit karr, så hade jag aldrig stått ut med en tös som mig. Jag kan ge han skit, han får stå ut med mina dåliga dagar, endåstannar han kvar som den ängel han är. Han stöttar mig, han gör sitt bästa oavsett vad. Vi har tjafsat massa, men löser det lika snabbt igen. Jag älskar honom. Det är en sak som är säker. & det kommer jag alltid till att göra. Mitt längsta förhållande med världens finaste. Finaste personen på denna jord.

jadå!

Nu har även denna dag börjat nå sitt slut. Men än har inte klockan slagit sängdax.
Idag tog jag mig ledigt från skolan. Kände att jag hade ett par saker som jag var tvungen att få fixat. Bland annat ringt ungdomsmottagningen här i Skurup. Fått en tid på onsdag, (eller var det torsdag?) för att ta ut min P-stav. Och diskutera något annat preventivmedel som förhoppningsvis ska fungera bättre.
Var lite inne på det här med p spruta, men hört blandade grejor om det, så får ta ett ordentligt prat med barnmorskan.

För utom det så blev det en runda ner till Ystad för att följa med K till ÖoB. Hon fick handlat det hon skulle och jag fick mig en ask Toffefee (stavning?). Så jag blev snäll som bara den ;)
I skrivandets stund sitter jag i soffan inne i lägenheten och tittar på Simpsons. Borstat bissingarna och har i tanken att strax lägga mig .
puss å kram

Mammas dag :*

så! nu har jag krupit ner i sängen på internat åter igen. Ovanligt trött, kanske för att jag för en gångs skull nu kopplar av efter denna helg.
Har inte gjort allt för mycket sedan jag landa i Skurup. Mest suttit och pluggat det här med hjullastare, jag och två vänner, och så syrran. Hon har redan gjort provet så hon var till stor hjälp. Tack så mycket :*

Innan jag avslutar detta inlägg så vill jag ägna denna farsdag till min mamma. Har ingen pappa i bilden, och mamma har alltid enda sedan jag och min syster var små fått ta på sig både pappa&mamma rollen. Och det har hon klarat galant. jag uppskattar henne och allt hon gjort, allt hon först göra osv så otroligt mycket. Hon är verkligen en klippa. Hon är så stark. Jag beundrar henne enormt. Min fina älskade mamma! så idag för mig är "mammas dag". eller rättare sagt Mors dag. Inte alla mammor som har det två gånger om året :)

älskar.

Jag hittar inte orden, för vad jag ser i dig.

Men de finns här i mitt hjärta ,de finns här just för dig.

Och jag lovar och jag svär, fastän tiden flyr sin väg.

Att aldrig lämnar jag dig, aldrig i min värld.Du sitter här framför mig, du har en känslig själ.

Och du vinner mina tankar, och jag tror du vill mig väl.

Och jag tar dig till mitt hjärta, vill säga alla svar.

Kanske är de lite slitna, men de visar vad jag har.Så vill du bli min egen kvinna, vill du bli min livskamrat?

Vill du följa mig på vägen, genom livets alla kval?

För jag vill ge dig allt jag äger,  jag vill ge dig allt jag har.

Jag vill dela alla dagar, med dig som jag har kvar.Vi står på varsin sida, och väntar på varann.

Och vi delar samma villkor, som kvinna och som man.

Men något i mitt inre, säger mig ändå.

Att den kärlek som vi känner, räcker för oss två.Så vill du bli min egen kvinna, vill du bli min livskamrat?

Vill du följa mig på vägen, genom livets alla kval?

För jag vill ge dig allt jag äger,  jag vill ge dig allt jag har.

Jag vill dela alla dagar, med dig som jag har kvar.Jag hittar inte orden, för vad jag ser i dig.

Men de finns här i mitt hjärta ,de finns här just för dig.

Och jag lovar och jag svär, fastän tiden flyr sin väg.

Att aldrig lämnar jag dig, aldrig i min värld.Så vill du bli min egen kvinna, vill du bli min livskamrat?

Vill du följa mig på vägen, genom livets alla kval?

För jag vill ge dig allt jag äger,  jag vill ge dig allt jag har.

Jag vill dela alla dagar, med dig som jag har kvar.

vilken helg.

Då har även denna helgen nått sitt slut. Och det är både på gott och ont. För denna helgen har varit bra! Till en viss del (måste jag tillägga). Har spenderat fredag och lördag med mina fina kusiner, och en massa vänner därtill. Fredags blev det småfest och en runda till Kockarna och lördag samma sak, fast inte kockarna. Gårdagen tog nog priset. Kusinerna och jag satt hemma hos dom och tog vars en (eller fler ^^) beer. Hade musik igång och satt och småsnacka. Blev sugna på pizza, så beställde vars en kebab. Ingenting går upp mot pizza och beer. Slutade med att vi satt hemma hos mig istället med musik och beer. Kvällen blev inte så extremt lång men den var uppskattad som bara den.
Så idag är det dax att åka tillbaka till skolan. Fast denna söndag åker jag inte förren vid 6. Jag tänker inte stå ute flera timmar och vänta på att dom ska låsa upp dedär förbannade extralåsen en gång till.
Och nu orkar jag inte sitta här. dax att koka kaffe och börja vakna till liv.

helg på G

& nu är min helg startad!
Sitter i soffan med en starköl och en kopp kaffe och bara lever liksom!
Skolan idag var en väldigt kort dag, inga lektioner över huvud taget så tog första bästa tåg hem. Kom hem till Kerstin och hoppa direkt in i duschen sedan stod maten klar. Jag har det bäst!

nu väntar jag på att kusinen ska höra av sig. och sen får vi se vad som händer.
puss !:*

Marcus&Marinah

För att vi hade det så jävla bra igår!
Första ordentliga utgång sedan jag blev 18 år. Om man bortser från 2kockar här i Staffanstorp.
Igår blev det Tingvalla för hela slanten, med min kära kusin Emelie och Marcus. Perikles spela och där var ös! Mycket trevligt. Stod mellan Tingvalla och Törringe, och i Törringe skulle Black Jack spela. Men Perikles övervägde mest. Bra band, och snygg trummis haha! ;)
Innan vår ankomst till Tingvalla förfesta vi lite smått. Fick skjuts dit och hem av bästa granne E.
Lovet för avrigt har varit jävligt bra med för den delen. Två nätter (eller var det tre?) har jag spenderat i Dalby med min fina karr. Bara varit hemma hos honom och haft det allmänt bra. Bott hemma hos extra mamma under lovet. Och för att visa en liten del av min uppskattning till henne köpte jag rosa rosor åt henne när jag och några andra var på besök inne på Emporia. Jag har mina sidor :) Bra som dåliga.
Idag bär det av mot skurup igen. Och det känns att man lever vill jag lova. Trött som ett as, men det förtjänar man väl efter att vara hemma fyra på natten. Men lätt värt det.
Puss&kram. :love:

kärlek !

när man är mitt uppe i en jobbig fas i livet. Allt verkar svårt och dystert, men sen stunden då tanken slår dig att du är ändå trotts allt är jäkligt lycklig lottad. Då man inser att allt inte är så hopplöst endå. Den tanken slog mig precis.
Dagen har varit upp och ner. Som en berg och dalbana. Ena stunden jätte glad, andra stunden mindre. Spenderat hela dagen i Dalby hos min fina pojkvän. Och med den otur gick mina dåliga stunder ut över hon
om. Han tog emot men fortsatte att vara trevlig och jävligt snäll mot mig. trotts mitt surfande ville han ha kvar mig till imorgon så vi åkte till Staffanstorp för att hämta kläder åt mig. Åter igen i Dalby hemma hos han kom min sura sida. Men innan jag gick upp för att lägga mig gav jag honom en kram, och han viska att han älska mig. Allt ändrades. Jag insåg att mitt upp i alla bekymmer finns där folk som verkligen bryr sig. Folk som låter mig ha mina dåliga dagar men älskar mig oavsett vad. Fy fan vad jag uppskattar min fina älskade pojkvän!

RSS 2.0