bla ha

Städkontrollen gick igenom. Godkänd igen, som alla gånger förr ;)
Inte gjort för mycket alls ikväll. Slängt in tvätt och torktummlat. Varit på cylindern, druckit kaffe och umgåtts med folk. Stort sätt samma gamla vanliga.
Även tagit mig tid att plugga idag, eller rättare sagt nu ikväll. Nästa vecka väntar ett prov på medeltiden, och jag har bestämt mig för att klara detta. Bättre att börja i tid än försent. Fick även veta att JAG blev godkäns på idrottsprovet. VAD I HELVETE? :)
Jag som inte kan ett skit om idrotts teori os ^^
På måndag, eller inte denna som kommer, men nästa ska vi i klassen till malmö och besöka Moskén. Fan och skit och helvete. Jag är inte intresserad av sånt? Och vad har jag för nytta av det när jag ska köra lastbil?! Menmen, sånt ska man väl oxå vara med om. Någon gång i livet.
& fyfan vad jag blir knäpp! Mitt pass är borta. Leta igenom rummet en extragång, men hittar det inte någonstans, kollat bland kläder, i alla väskor, ringt till pappa och frågat om han sett det, men näääe! Jag blir toss.
Får la ta och beställa ett nytt. -.-'
 har börjat tro att detta internat är mer som en förskola. Eller något i den stilen.
Sitter och pluggar, och från korridoren hör jag ordet "rövhål" drygt 25 ggr minst på en kvart! Om jag blev irriterad. Och inte nog med det, någon dryg jävel sparkar på dörren tre fkn gånger. öppnar jag inte första lär jag väl inte öppna dom tre andra ggr heller?!

städning.

påbörjat lite smått inför onsdags kontrollen på städning!
& så fastna jag här. Som vanligt.
Börjar nästa lektion elldeles strax. Eller ja, om 15 min.
puss så länge.



Julskyltning.. osv

Givande dag. Eller inte det minsta.
Hela dagen har bestått utav verkstad. Först genomgång lite av YKB, sedan två timmar därpå genomgång om motorprinciper. Dock väldigt intresant men väldigt tråkigt att bara sitta o lyssna och anteckna till.
Något positivt är att vi ÄNTLIGEN efter så lång tid väntan kommit igång med testerna som vi ska har efter varje kapitel vi gjort klart i böckerna. Fick tre (tror jag?!) avklarade idag.
Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat tillsammans med syster, Alex och Felicia. Även varit nere i byn och gjort några ärenden. Dock påste jag påpeka att dom har bättre apotek i Skurup än Staffanstorp. Var en gång jag hade gjort av med mitt pass, (har dock inte fixat leg än), och fick inte ut mina p-piller i Staffanstorp. Samma sak har enu en gång hänt. Mitt pass är spårlöst borta, har inte en aning om vart det har tagit vägen. Gav det en chans, gick in på apoteket i Skurup, berätta att mitt pass är borta, det enda dom fråga om var mitt person nummer, och sedan fick jag det jag skulle. Tacka fan för det, vet inte vad jag gjort annars!

Helgen har oxå varit kanon.
fredagen var jag tillsammans med syster. Riktigt mysigt faktiskt. Somande dock redan vid 22 tiden.
Lördagen gick jag, min syster och kusin Emelie ner på julskyltning i byn. Träffade folk och bara umgicks. Oxå väldigt uppskattat. Lördagkväll blev i Dalby hos A. Oxå jätte trevligt.
Söndag? Vad gjorde jag då? Tror jag var uppe hos kusin och kolla film. Eller något :)

Fråga Olle

Sitter bänkad framför tvn med Jennifer och kollar på Fråga Olle. & De i najs ! :D

Omväxkling!

Omväxkling!
Denna gång sitter jag inte på mitt rum och skriver ett inlägg.
Är för en gångs skull på cylindern med Marre. Naajs.
Nä hajj o i vajj.

blä hä

Denna dagen kan ta livet av sig.
Ingen bra dag, inte ens morgonen. Det var en bögmorgon som inte borde få existera. Samma sak med kvällen.
Hade jag kunnat, hade jag delitat hela jävla veckan och gjort om allt som gått fel, plockat ur fel personerfrån mitt liv och tagit till mig dom goda. Man kan inte både äta kakan och behålla den. Fucking true.

Om du läser detta hjärtat så vill jag att du ska veta att du är den underbaraste människa jag någonsin mött. :love:


hjlcvupövhböhb

Så här duktig är jag när jag städar..
Slutar med att gör allt utom det jag ska göra. Duktig Marinah.
Inte en aning hur fan jag ska klara detta. Äger inte en enda krona, äger inga cigg och har inte pengar fören på fredag. jag döööör !



fäääädig!

Såja!
Äntligen kommit i ro denna kväll oxå. Precis plockat och vikt in tvätten, lagt ner smutstvätt, och allmänt städat av på rummet, duschat, och lite andra småsaker. Men nu är jag äntligen färdig. Kolla några minuter på tv nu innan jag somnar.
Gonatt :love:

Maskrosbarn

Ingen vet hur det är att leva mitt liv. Ingen mer än jag (knappt jag själv) förstår sig på tankarna och känslorna som rusar i kroppen. Ingen vet om hur många nätter jag har legat sömnlös pga allt i huvudet.
Jag har en anledning till att jag är som jag är och jag har en orsak till mitt reagerande och agerande.
Om det bara var någon som förstod så skulle det bli mycket lättare.
Nu menar jag inte att det är synd om mig på något sätt eller vis. För att jag VET om att det finns många barn där ute som har/ har haft det exakt lika dant som mig, kanske värre, kanske mindre värre.
Jag har ett X antal gånger fått höra att jag är ett "maskrosbarn". Först förstod jag inte innebörden med det, men det har slått mig att det kanske stämmer lite endå?
Maskrosbarn är barn som har det svårt hemma men som klarar sig ändå, ungefär som en maskros kan växa upp genom asfalten. Trotts alla svårigheter jag har och även är med om, tänker jag inte de låta mig stoppas för vad jag vill bli eller åstakomma. Jag ska visa mig stark, och jag ska göra de saker jag är BRA på så att mitt liv blir som jag vill. Love the life you live, live the life you love.

drygaste

Mormor och mamma är kvar uppe hos Sussi. Själv gick jag hem för drygt en timme sedan.
Blev lite mat, och en halv öl för min del. Sen kände jag inte för mer. Sitter här i min ensamhet och funderar på om jag ska gå och lägga mig eller vad fan jag ska göra. För drygt är det... Eller drygt är bara förnamnet.
Ser fram emot morgondagen. Tillbaka till internatet. Saknar mitt rum konstigt nog ^^

Lunch.

Så ja.
Enu ett blogginlägg lite hastigt denna lördag.
Blev sängen hyfsat tidigt igår. Trött efter den gånga veckan.
Vaknade runt tvåtiden, eller var klockan ett? Äsch jag vet inte. Idag blir det kalas för Sussi. Upp till henne och Stefan vid sju, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Har tagit mig ett bad, ska alldeles strax göra mig i ordning, klä på mig och slänga på lite smink. Kanske lägger in en och annan bild sen. Vi får se ;)
nä nu ska jag äta lunch med mormor och mamma.
Pusspuss :love:

Idol?..

Nä usch. Med detta tror jag att jag säger godnatt.
eller snart åtminstone.
Giter inte sitta och kolla på idol. Det enda roliga med det programet är uttagningarna. Resten skiter jag fullständigt i. Både mamma och mormor sitter som klistrade framför tvn, och hörde mamma precis skrika att Robin kom vidare. Och vem fan är det?! :)

Snällt va? ;)

Bara för att min vän är så underbar så ska han få ett litet inlägg ! :D

Tack för att du finns bästa Holke. Nu ska du inte känna dig bortglömd! :love:
Lite gladare nu? :)

Dom två finaste.








Dom två finaste personer mina ögon någonsin skådat! :love:

Min prins <3

Så ja. Tog mig tid att åka till Billesholm idag. Och här stannar jag tills söndag då min käre morbror kör mig tillbaka till skolan.
Blev lite fel när jag skulle ta bussen. tänkte inte alls på att det går en ny linje mellan Staffanstorp - Lund S Sandby. linje 155, bussen som INTE stannar vid stationen, och så klart hoppa jag på den bussen. & kom inte på det fören bussjävlen svängde fel rikting ifrån stationen i Lund. Hoppade av på första bästa hållplats, tog min 300 kilos väska och börja gå snabbare än fan själv genom HELA lund på 15 minuter mot tåget. Hann precis med 2 minuter med tåget, och ni kan tänka er att jag sjönk ner trött som ett djur i sätet på tåget.

Precis varit uppe en runda hos Sussie och Stefan. Snacka lite, tog en cigg eller två.. eller många, sedan begav jag mig upp till mormor och mamma igen. Dom sitter just nu och tittar på idol medans jag sitter här och lyssnar på julmusik! Isch vad jag längtar. För en gångs skull :love:
Ska alldeles pallra mig in i soffan igen, och vara social med di gamle. Imorgon bjuder dagen på kalas. Sussi fyller år, så lite småfest för henne. Grattis! :love:
Hoppas även på att få träffa min lille prins en stund under morgondagen. Gud vad jag saknar honom :(

Tomten, jag vill ha en riktig jul
En sån som man har när man är liten
Tomten, jag vill ha en riktig jul
Väntan man har, va man är nyfiken
:D






På G.

Rensat ut garderoben på kläder som ska tas hem, lagt fram busskort, städat av i rummet, borstat tänderna och tvättat av och smörjt in ansiktet. Så nu är jag redo att krypa ner i sängen vilken sekund som helst, och redo att åka hem så fort skolan slutat i morgon.
Sitter just nu och tittar på Fråga Olle dokumentären, kan inte säga något annat än att det programet är så jävla ball!
Denna dagen har sett ut som alla andra. Började redan inatt, (eftersom klockan var över 00.00).
Kollade skräckfilm hos Åke och Emil på deras rum, tillsammans med Jennie, Felicia och Alex. Slutade med att vi tramsa runder på bikupan, innan jag sjönk ner i sängen runt 01.30 och somna som ett litet barn innan klockan ringde igen 07.45, och det var bara att dra sig ur sängen och på med kläderna o iväg till dagens första lektion. Sen var hela rulliansen igång. Slutade igen vid 14.25, eller om det var 15.25, kommer inte riktigt ihåg?
Sängen en timme och sedan middag. Efter det har man bara drivit runder och flutit med på skolan fram till nu. Känner mig extremt trött, och har sån sjuk hemlängtan.
& jag måste tillägga att jag inte har träffat mitt hjärta på typ 2 veckor, men det känns som en miljon flera hundra tusen år, och jag saknar honom som bara den! Love:


kladd.

Jag måste skriva av mig. & Detta kommer nog bli mitt mest ärliga och onödiga inlägg. Så vill ni inte slösa bort er tid så sluta läs HÄR!

Som de flesta som läst min blogg vet, så har jag haft till det från och till med en kille här på skolan. Dock ledde det inte till förhållande, däremot KK. Eller. Han hade mig till att knulla när han var kåt. (förlåt mitt språk).
Vi sa upp kontakten, eller rättare sagt jag fick nog och sa ifrån så vi slutade prata under någon månad. Men för någon dag sedan fick vi upp kontakten igen.
Han sa att han var villig att göra sexuella saker tillsammans med mig, fast han hade förhållande med en annan tjej nu på skolan. Han sa även att hans hjärta "banka" för mig och att han fått tillbaka sina känslor för mig osv. Dock sa han samma saker så att mina vänner hörde, och även till min syster.
Jag fick mig en tankeställare. Jag vill inte förstöra det jag har nu med en annan. Det jag har nu, är något som inte går att byta ut mot något i hela världen. Killen jag träffar nu, har jag träffat från och till i nått år. & han får mig att må bra. han får mig alltid att skratta. & Ja. JAg är kär i han.
Jag bytar inte ut något gamalt SKIT mot något så bra.
Tack mitt hjärta för att du finns! :love:



.......

Orkar inte blogga idag!
Pusshej.

sjukling'

Denna dagen är inget att hurra för. Eller rättare sagt hela helgen.
Kännt mig mer eller mindre illamående sedan fredagskväll. Värre blev det igår. Fick en konstig spykänsla, visste inte var jag skulle ta vägen. Ont i magen, ont i huvudet och varit allmänt frösen. Och denna kyla som är ute har inte hjälpt mig att må bättre precis.
Hann precis packa upp mina kläder när jag kom in på rummet, la mig i sängen och somna direkt. Sovit fram till nu. Vaknar av att mamma ringer, pratar lite med henne. Känner mig fortfarande illamåeende. Och hungrig som jag vet inte vad. Såklart äger jag inte en enda korna, så kan inte handla något iheller. SUCK. Och mat serveras inte fören 11.00 imorgon i skolan. How the fuck ska jag klara detta?
Ska strax gå över till Jennie och ta en soppikopp, sen tillbaka till rummet och gosa ner mig i sängen och inte gå ur den fören klockan ringer imorgon bitti.
Lät som en jävligt vettig ide!

blahaa.

Åter igen på skolan efter en helg hemma i Staffanstorp.
Men för en gångs skull en helg helt by my self. Fick låna jennies lägenhet, medans hon var i Billesholm och hälsa på. Städat och träffat vänner har helgeni kort gått ut på. Varit nere hos farbror nisse med Berlinsläkten, tagit et glas vin och haft trevligt sällskap, både lördagen och fredagen. Sådant uppskattas efter en hel städdag. eller har jag fel?;)

& idag fick jag äntligen en stund till att umgås med min fina vän Jasse som jag inte umgåtts med på alldeles för länge. En runda inne på Bråhög för att titta bandy, sen en vända hem för att visa lägenheten innan hon följde mig till bussen.
Pussiluss på dej :*





Jag saknar dig min prins. Jag saknar att höra dina ibland korkade påstående och kommentarer.
Marinah älskar dig ! :love:


Hemlängtan.

Mellan rast. Eller rättare sagt fika dags.
Sitter just nu på rummet och spelar musik i väntan på att lektionen ska börja igen.

Om någon timme tar jag bussen till stationen sen tåget hem.
Åååh gud vilken hemlängtan jag har :love:




Hemfärd <3

God morgon!
Denna dagen har bara en lektion att bjuda på, och det är 180 minuters verkstad, sedan är det hemfärd.
Jennie åkte till mormor igår, eftersom hon var ledig idag. Vissa har det bra.
Dragit över all musik till datan från mitt usb minne, så jag inte glömmer det oxå att Emelie ska ladda ner p.a 3. Oooohye.
Nä nu har jag inte tid med detta. Måste fixa mig innan vi börjar.
puss&Kram.

bloggfix.

Haft dåligt med fritid denna kväll.
Så jag tog mig äntligen tid att fixa Rebeckas blogg lite smått, dock inte färdig med hennes bloggdesign, ska fixa till en bättre header så att hennes och Jimmys bebis får vara med på bild, när den väl kommer :)
Grattis till er båda föresten!
Kolla gärna hennes sida ; www.rasmussennittio.blogg.se
Fixade, eller rättare sagt satt och pilla lite med min egen design, men orka dock inte göra klart den som ni kanske ser, eller märkt. Men det kommer oxå. Någon gång i framtiden.

klockan börjar dra iväg. Dax att krypa ner under täcket och somna till tvn. Hemfärd imorgon. Och det är efterlängtat. hem ljuva hem :love:



<3 !



Jag vill att hela världens ska få veta hur mycket jag verkligen tycker om dig,
och vilken underbar människa du är!
Jag är nog världens lyckligaste med dig i min närhet.
& jag kan inte riktigt förstå att jag av alla tjejer fick/har turen att träffa dig.
Jag tycker om dig hjärtat, riktigt mycket. Nu och för alltid.
Du har en plats i mitt hjärta som INGEN kan ta ifrån dig.
Skulle kunna skriva så mycket, men finner inga ord.
Tack för att du finns i mitt liv älskling.
:love:


Betyg ;)

Haaaaaaj ! :)

Sitter inne på rummet, och gör ve mig. eller precis gjort mig i ordning så tog mig lite tid för att skriva ett snabbt och slarvigt inlägg.
Fick sluta dagen tidigare idag. De två sista lektionerna blev inställd pga sjuk lärare. & det är ju aldrig fel med håltimme eller ledighet! Har även fått tillbaka tester och fördjupningsuppgifter jag gjort. Blev chockad när jag fick se resultatet. Ett MVG, och 3 VG! Eller rättare sagt, ett A, och 3 B, vi har ju fått det nya systemet med betyg, inte längre MVG G osv utan A B C ... Mycket rättvisare kan jag tycka. Men lite svårare att lära sig iof.

Lägger stolt in tre utav uppgifterna!




Första MVG i hela mitt liv ! & ni kan tro att jag blev glad när jag fick se pappret :D

Sitter just nu och sjunger till Adele och funderar på om jag ska gå ut och ta en cigg, eller städa i rummet? Inget låter spec vettigt så skiter i båda sakerna.



kydugiähi

Precis kommit in på rummet igen, och här stannar jag igen.
Fått av mig kläderna och på med myskläder, borstat tänderna, tvättat av sminket och smörjt ansiktet. Ligger nu nerkrypen i sängen framför tvn och kollar på Lilla Al fadji show.
Spenderat några timmar med mitt hjärta nu ikväll. Lyckligast är jag. Men nästan gråtfärdig över att veta att jag inte kommer att kunna träffa han på en hel vecka.
Jag är kär. Det är en sak som är säker, och han är världens underbaraste. Bara så alla vet.

första dagen idag på vårt nya chema. Verkar helt okej, hitills. Morgondagen ser bättre ut, 300 minuter verkstad, och sedan idrott. Di e najs.
Ju mer verkstad, ju gladare blir jag :)


Lovet i kort.

Söndag idag, den 6/11.
Då var detta lovet slut om ett par timmar. skolan igen imorgon. Men är dock redan på internatet.
Hur ska jag förklara detta lov?
Har det hänt något ovanligt eller speciellt denna veckan? Nä faktiskt inte. Det har varit sig likt i stort sätt. Kanske spenderat lite extra tid med min kusin som bor en våning över mig och pappa. Varit ett par filmkvällar hemma hos henne med mig, min syster, och mina två kusiner.
Festande? Nä inte för min del. Har faktiskt inte festat över huvud taget. Längesedan jag drack alkohol nu faktiskt när jag tänker efter. Tog dock ett glas vin hemma hos min farbror i fredags. Familjen Berlin var samlad, som då består av Farbror Nisse, Kusinerna Emil, Emelie och Pontus. Min faster, (min farbrors gamla fru, Emil och Emelies mamma) Eva, och så var jag och Jennie där, och grannarna till Nisse. Hade allmänt trevligt. Satt och prata om allt mellan himmel och jord. Från vår blivande utbildning till alkohol osv. Ni förstår vart jag vill komma.
Halloween? Har det tydligen oxå varit under lovet. Men dock är jag, eller anser jag att vi i min ålder är för gamla för att springa runt och fråga om bus eller godis. Så inte det inte. Ingen halloween fest iheller. Var däremot på kyrkogården tillsammans med pappa Jennie och Eva och tände vars ett ljus till farmor och farfar (vila i frid).
Träffat folk? Om jag har! Alla mina underbara vänner. Eller dom flesta jallafall. Dom vanliga i sun ordning ifrån Staffanstorp. & Så klart mitt hjärta fick jag oxå träffa. En dag under hela lovet.  Men bättre än inget. Right? :/
Det enda "stora" som egentligen hänt, som jag skrev i tidigare inlägget är att dom hitta en man avliden i sin lägenhet i samma trappa som jag bor i. Det har ni väl läst?
Usch vad jag tycker det är hemskt.

Nu har jag tagit en kvälls cigg med Jennifer, borstat tänderna, haft lite utbrott på sms, och sopat golvet. Så duktig ! :)


Blähä. Vila i frid

Snart är detta höstlov slut. Redan fredag i morgon. Veckan har rusat iväg alldeles för snabbt kan jag tycka.

Denna vecka har varit mer eller mindre hemma-vecka. Sovit antingen hemma, eller hos storasyster. Inget direkt speciellt har direkt hänt. Inga fester, eller något annat som
Precis stuckit ut . Har däremot umgåtts extra mycket med min käraste kusin Emelie, uppskattat och saknat . Haft ett par filmkvällar uppe i hennes lägenhet.. Samtidigt som hennes ( eller rättare sagt våran ) granne legat död i sin lägenhet.
Ja usch. Fick höra idag att en av grannarna gått bort. Han har legat i sin lägenhet, i en veckas tid. & stanken som fyllde trapphuset när polisen öppna dörren till mannens lägenhet !
Bara tanken på hur det lukta invändigt i en liten tvåa, stängda fönster och dörrar.
Det jag kan känna är obehagligt nu, är att utanför den dörren vi gått vid i en veckas tid, innanför har legat en död man. En kropp utan att andas. En själ som lämnat sitt hem. Ryser!

Tillbaka till skolan på söndag. Åååh vad jag längtar.
Nu ska jag nanna.

/saknar min älskling mer mycket mest\


RSS 2.0