Vofflor ;D

Idag var det gymnasiemässa igen, fast inne i Lund. Ingenting jag hade nytta atav eftersom mina val är gjorda.
Snart ska jag och min kära mor köra ner till Skurup för att hämta Jennie. Bättre lycka denna gången tack.
Kim gick precis, och alex för en stund sen. Jag & alex fixade vofflor, nomnomn, med gräddglass & drottningssylt. Fint ska di va. diskat och gjort snyggt i köket, så vad ska jag ny sysselsätta mig med?
jaja. nej nu ska jag göra bissniss ;D


Nils Holgersson

Igår var det öppet hus på Nils Holgersson skolan i Skurup.  Åkte dit med skolan, eller rättare sagt syo & en annan lärare.
Lundgren följde med efter skolan hem till mig, satte på Kaffe innan Alex oxå kom. Drack åt muffins sen kom Steen och Michelle också hit. Blev hämtade runt 17,30 på trekantens parkering sen ner till Skurup.
Informations mötet varade ungefär en halvtimme, sedan gick vi upp på information om transport. Verkar kanon!
Fick höra att jag var syskon med Emma. Hah ^^, var bara tvungen att tillägga det.
Jennie & Denniz visade sina rum, & vi stog och snackade en stund innan vi körde därifrån. Har några bilder som skulle in här, men jag hittar inte kortläsaren till kameran, så dom kommer upp så fort den är hittad :)
Hoppas verkligen att jag kommer in på transport, eller åtminstonde anläggning.

Men nog om detta nu.
Nu ska jag in i duschen :-*
Sarvi hajj.


Bevis på att jag oxå kan vara mysig!

Haha! Tisetassen tycker åtminstonde om att mysa med mig :-*

myspys :)


♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta

Det finns en del saker som får mig på mindre bra humör. Ett par exempel är;
♥ att nämna Farmor/Farfar eller morfar.
Farfar har jag tyvär inte många minnen utav, eftersom han gick bort när jag var så pass liten. Men en del bilder finns kvar, och förblir kvar hos mig.
Farmor eftersom hon stog mig så nära. En alldeles speciell människa. En sådan farmor som en farmor ska vara. Alltid glad, pratsam och underbar människa.
Morfar som gick bort på julafton. Heller inte många minnen med honom, eftersom jag träffade en gång ( som jag har minnne utav) .
♦ En annan sak jag lätt blir gråtfärdig över är mitt förflutna. Min uppväxt, min "far", och mina misstag som jag får höra dagligen.

för övrigt var jag på jävligt dåligt morgonhumör av någon anledning. Brukar inte vara det så är faktiskt lite besviken på mig själv. Tog mig ur sängen och mamma körde mig till skolan. Men eftersom dagen inte har varit den bästa gick jag hem lika snabbt igen. Av anledning att jag inte orka prestera mitt bästa idag. Detta är inte Marinah´s dag. Hoppas den blir bättre för övrigt idag.
Har pengar på min kära mobil igen, så jag känner mig hel! HA :)
Nu ska jag gottgöra mamma för mitt morgonhumör, ska städa här hemma! WOW, vad jag är bra.

puss&Kram ;)


♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Att vara med mina vänner helt klart. Med dom kan jag vara mig själv, beté mig som Marinah helt enkelt. & jag bara älskar det ♥ Kan behöva lite positivt nu, efter allt. ( som jag inte har skuld till )
Varit och lämnat Jennie & Hanna i Skurup idag. Så just nu är det bara jag och mamma hemma. & Lundgren och Alex :)
Inga sms på mobilen, så mammas mobil har varit min för ikväll. Men har som tur är världens bästa mamma, som ska ladda på min mobil inatt. eller rättare sagt vid 00.00 så jag har sms tills jag vaknar. Hon e så bäst :-*

Kerstin har varit här en runda. HON SOM ÄR ÄRLIG DU VET ;)
Ska ha en kväll med henne, med massa spel, mat och mys. Uppskattas stort.

Nej nu ska jag in och titta på tv med min kära mor.
puss po di.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig

Hoppar äver vissa Rubriker eftersom vissa är nästan stort sätt lika dana. Så kör denna idag;
- Detta är min blogg. För 1589545 gången. & jag skriver vad jag vill här, hur jag känner osv. Så länge jag inte skriver ut namn, så är detta inte olagligt.
Jag har skrivit tidigare att jag blivit kallad pundare utav Den. Eller rättare sagt att jag har pundar-tendenser. Vilket hon har sagt. Men just nu försöker hon få andra att tro att jag vänder och vrider på sanningen. Hon sa det till mig, Den & jag satt mittemot varandra i hennes kök. Jag gick sedan hem till mamma och berättade om vad hon sagt, och nu vill Den påstå att min egen mamma sagt detta, och att jag skyller det på hon.
FÖR HELVETE! Sluta blanda in folk, ta tag i saken med mig istället, istället för att gå till andra o beklaga dig. Helst folk som inte ens har med detta att göra. Jag vet vad du sa till mig, jag hörde det från din flabb. så vem är det som vrider och vänder på sanningen?!
50+ gammal. Kan inte stå för sanningen, drar in sina barn som får ringa och "berätta vad som försigår på min blogg". Varför inte ringa mig direkt? Det är jagg som skriver, inte andra. Om du tycker att min blogg är så jävlig, varför fortsätta snoka runder. Brist på fritid eller sysselsättning?
Läget är som det är, gilla det eller inte. Jag mår inte dåligt av det, för jag har mitt på det torra.
& jag känner inga skuldkänslor över huvud taget, för jag har inte gjort fel.
PGA AV HENNE HAR JAG INGEN PAPPA. PGA HENNE ÄR LÄGET SOM DET ÄR. JAG SKYLLER DETTA PÅ HENNE.
Eftersom det inte är hon som kan stå upp till vad hon säger. Nu påstår jag inte att jag är felfri, jag har spelat fel i detta spel. Men jag står för det.
Sånt här gör mig upprörd. Sånt här blir jag förbannad på. & Det är inte så konstigt, om jag får säga min mening.

Från allt skit så har min dag varit kort. Vaknade runt 17, gick in och bada, sen träffat folk som jag mår bra tillsammans med. suttit utanför ica, vi coolingar , haha. & just nu sitter jag här och väldigt förbannad. Går snart över, lätt fånget, lätt förgånget.

puss&Kram ;)


hat hat hat!

Där försvann pappa ur bilden igen. Suck.
- Men jag är van. & nu skiter jag i vilket. Svinet har fått hur hon vill, & jag ska inte ha några anklagelser för det.
Som sagt MIN BLOGG/MINA ÅSIKTER/MINA ORD. Accepterar ni inte det, så ge fan i att läsa helt enkelt. Ni läser för att hitta saker att bråka om. Men jag skiter i vilket. Det inlägget du var så duktig på att skriva ut, det är min sanning, min uppfattning, och för det första så har jag all rätt i världen att dela med mig utav den. så flabben nu! Och för det andra, sanningen kanske svider för dig? För det är sanningen. Mitt inlägg. Det är fler än jag som säger det, som ser det ur rätt synvinkel, och inte från lögnernas sida. GO TO HELL. Jag ska vara lycklig, jag ska vara stark. Jag är van att leva ett liv utan en pappa-gestalt.
& att börja kalla MIN MAMMA för hora?! Hon har inte med detta att göra, det är mellan DEN och MIG . Ingen annan. Påstå att mamma var otrogen?! Ni var skilljda. hon var inte värd att leva i ditt sällskap. Som du behandlade henne, ingen är värd att bli behandlad på det viset. & HELST INTE MIN MAMMA! Men att Den svänger till sanningen, och inte kan ta det med mig är patetiskt. Den är 50+, jag är 16! Hon är vuxen nog att ta sina problem.
Jag har min mamma, jag har min syster. & det räcker för mig. Jag har vänner, och världens underbaraste släkt. Så fuck off nu, sluta leka rambo och ge inte mig mer skit.
Det är DITT/ERT val att läsa min blogg. Jag ber inte om det. & då får ni helt enkelt ta och skylla er själva, ni får reda på min sanning som sagt.
Du satte mig och min syster till världen. Du skulle vara den som skulle hjälpa mamma att uppfostra oss. Men vart har du varit i alla år? varför lämnar du oss för en fjälla? Är det så en pappa ska vara? Skulle inte tro det. & efter att inte ha funnits i vårat liv, hur kan du bara komma från ingenstans med all skit. fyfan för dig.


♥ Dag 20 – Den här månaden.

denna månaden har varit TOPPEN än så länge. allt negativt har förvandlats till positivt. Det mesta åtminstonde. & det känns så skönt! :)
Skolan går bättre, tycker jag. & allt det andra med. YEY.
Precis vaknat. Blev en lång kväll/natt igår med Alex, Bacon & Lundgren. Haha vissa älskar min säng =D

Inga pengar på mobilen ;( eller bara 2 kr kvar rättare sagt. Någon som kan sponsra? (A)
skriver mer sen längre fram po dagen ^^ Nu måste jag vakna till liv.

puss&Kram ;)


UppfinnarN ;)

Nu har jag hunnit få i mig 2/½ koppar kaffe, gjort mig i ordning, sminkat mig, fixat håret, städat lite till på rummet och hunnit glo lite på tv. Vad ska jag mer fördröja tiden med innan mamma kommer hem?
Ciggen är slut, och allt som ska göras är gjort. Så nu är jag uttråkad. √
Kom precis på att kaffet rinner ju rakt igenom! Haha. Ska uppfinna två saker ;)
Den första ; En data som är kaffe/vattentät. För jag har alltid sån tur att spilla ut saker över grejorna i närheten. Får skylla på att jag är vänsterhänt.
Den andra saken ; En ultrasnabb kaffekokare! - när jag väl är fakkesugen känns det som flera timmar innan kaffet blir klart juh.
Snacka om drömmar & mångmiljonäär :)puss&Kram ;)


♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.

Det finns otroligt mycket som jag ångrar i mitt 16åriga liv.Dels mina misstag som jag skrivit om i blogge tidigare, men endå inte. Eftersom de misstag jag gjort har även gett mig nya erfarenheter. Något jag verkligen ångrar är att jag släppt in fel människor i mitt liv, som sedan har gett mig konsekvenser. & även att jag öppnat käften i fel läge. Men det är något jag jobbar på. Så damn right!
Jag anser att vissa misstag ska man inte ångra, för då vet man på ett ungefär hur det kan gå vid sånna tillfällen, och du vet hur du ska agera på ett bättre sätt än du gjorde sist.

Min dag igår var PERFEKT! puss po di.
Hämta Jennie idag i Skurup. Sen vet jag inte vad som händer. Förslag?!


♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Allvarligt talat så har jag ingen direkt "favorit" födelsedag. Men en av dom bästa är nog... Inte en aning ^^

Varit i skolan hela dagen idag.. TYP. Stack ner mot byn med Tk,alex,Steen,Lundgren & mackan vid lunch. Träffade Madde och snacka med henne ett tag .
Fixade mammas däck idag. Ell, inte jag vill säga utan Daniel. Kusinens pojkvän. Tur att någon STÄLLER upp ;)
Fick ett ryck innan, så putsade fönstrena i mitt sovrum, och guuuuud vad jag är världelös på det! Massa ränder och sånt, men det försvinner.. Eller? Hoppas på det i alla fall (:

Imorgon kommer Jennie äntligen hem ♥ längtar. Inte en aning om vad som händer i helgen, får helt enkelt se.
Nu orkar jag inte sitta här.

puss&Kram ;)


Chek-lista.

Dom går från alex nu! Hinner göra en liten chek-lista :)
 
Englelskan √
Matten - Snart klar ^^
Bloggat idag? √
Varit i skolan? √
Fått mitt kaffe? √
Ätit aktivia? √

fått det mesta gjort idag faktiskt. Tänkte fixa mat till mamma när hon slutat jobba med. Ååååh vad snäll jag kan vara ! :D


♥ Dag 17 – Mitt favoritminne

Jag har inget driekt favoritminne vad jag kan komma på. Men många minnen med han under den tiden jag var som lyckligast. Mööööög. Orkar inte skriva om de :/

Min morgon var så gott som perfekt. Sov en hel natt för engångs skull.  vaknade till världens gulligaste sms. Rent av en toppen-morgon. Pluggade igårkväll, även mer plugg idag. Just nu väntar jag på att alex & Lundgren ska komma. Ska kolla på Tomten är far till alla barnen. LOVEIT!
Blir mer plugg sen, lite matte och lite Engelska. Prov imorgon. Får göra det bästa av det hela.
Var inne i Malmö igår ju för att få ett nytt däck till mammas bil. HELL YEAH, GUES WHAT?! Punktering på det också. Börjar tro att mamma inte ska ha någon bil? Eller åtminstonde inte en 940. Bara fler och fler fel. Därför ska jag övertala henne till en 740 ;)

Nu ska jag plugga, innan de små töntarna kommer hit (:
puss&Kram♥ Dag 16 – Min första kyss.

kyss och kyss, minns det mer som en snabb puss på munnen.
Jag var tolv år gammal, var riktigt kär i en kille som heter Mathias. Vi satt hemma hos han i hans rum och tittade på filmen Ali G in the house. Det var jag, min kusin Emil, Dennis och Mathias. De höll på att tjata om att de ville se en puss. men jag vågade inte. Så Emil och Dennis lämnade rummet, gick och gjorde något annat. & då gav jag Mathias en snabb puss på munnen. Thihi :)

Varit pigg&vaken idag? Inte det minsta, och det skyller jag på Steen som skickade sms lite i två inatt, och väckte lilla mig :( hah!
Kom upp i morse åtminstonde, så i skolan har jag varit. Mamma hämtade mig, sen in till Micke för att få ett däck bytat. På hemvägen fick jag köra från arlöv - Lidl - hem. Så min dag är gjord.
Har till&med tagit med plugg hem! Nämen gud vad du är bra Marinah! :)


Min sanning om det hela!

Jag har alltid varit pappas lilla flicka. Jag har sett upp till honom, även sett ner till honom. Jag har älskat, eller rättare sagt älskar min pappa, men har även kännt hat mot honom. Blod är tjockare än vatten. Vad som än händer är pappa min pappa.
Han har haft en väldigt jobbig tid. Han gjorde misstag, men rättade till allt så gott det gick. & det glädjer mig, och jag är stolt över honom.
Jag blir så förbannad på HENNE! Pappas flickvän. ( en äcklig ragata ) ! & här kommer sanningen om varför jag tycker som jag gör om henne ;
- För ett par år sedan, sov jag över hemma hos Kerstin, en väninna till mamma. Jag gick och la mig tidigare, eftersom jag hade otroligt ont i magen. En oroande magkänsla. Jag fick ut till köket och berättade för Kerstin. Berättade att jag var orolig över att pappa skulle lämna mig och Jennie en gång till pga en ny kvinna i hans liv. ( förra gången slängde han ut mig på grund av henne. ) Kerstin förstod mig, ringde in pappa & Henne. ( hon bodde då kranne med kerstin). De kom över, jag och Hon gick in i sovrummet och pratade, och jag berättade hur jag kände och hur allt låg till. Det första hon sa till mig var :
- Barnen går före allt annat.
Det kändes bättre, och så förblev det en tid framöver. Hon tog mig som hennes dotter, vilket kändes skönt. Kände att detta var bra för både mig och pappa. Jag kom överens med henne, hennes barn, och hennes barnbarn. Det var en skön känsla. Enda tills allt vändes. Från dag till natt. Hon började säga saker som hon förneka sedan, pappa tog henne före, hennes barn/barnbarn och glömde mer och mer bort mig. Hon påstod att jag hade "knarkartendenser", och satte därför mig på kisse-prov. Visade sig att jag var ren, så hon hade alltså inget att komma med.
Hon är en dubbel-människa. I staffanstorp finns en hel del A-lagare och narkomaner. & det var strängt förbjudet för mig att vara i närheten av dom. För hon ville inte själv veta av dom. HETTE DET. Gång på gång såg jag henne sitta bland dom, och det var under tiden pappa jobbade. Så han visste inte om något. & berättade jag det för han, pratade han bort det lika snabbt igen. En dag fick pappa ett brev i brevlådan, där det stog exakt samma sak som jag berättat för honom. Självklart fick ju jag skulden för att det var jag som skickat dethär brevet. Vilket det inte var, på heder och samvete. Men med tanke på att det är fler som påpekar samma sak, borde han inte att jag inte ljög? Hon träffade även en annan man under tiden, inte för att jag vet om det är något mellan dom, så det kan jag inte utala mig om. Men däremot att hon sover hos honom på nätterna när pappa sover i sin egen lägenhet? & hon nekar att pappa och hon är förlovade? Inte lite misstänktsam?!
Detta är några av de själ till att jag inte klarar av henne. Detta plus en massa lögner och förnekelse? Borde jag tycka om en sådan människa bara för pappas skull?
- ALDRIG I HELA MITT LIV.
hon förstör pappa, utnyttjar honom, men han är blind och förälskad. Att han inte kan öppna upp och se allt som alla andra ser?
& jag bryr mej inte om ifall hennes UNGAR läser detta, och ska komma med kommentarer precis som på min förra blogg. I DON`T GIVE A DAMN. Detta är min sanning, mina åsikter om det hela.
MIN PAPPA ÄR INTE VÄRD HENNE, HAN ÄR VÄRD NÅGON BÄTTRE.
Folk tycker säkert att detta var ett barnsligt inlägg, och att familjeproblem ska stanna inom familjen. Ja. Men måste få ut allt jag känner någonstans. & detta är mitt ställe.


♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag . har redan skrivit om en liknande, så blir de nandra punkten istället. Men om ni nu tvunget vill veta, så hade/har jag ett par mjukis byxor och linne, som jag gått med sedan jag vakna.

Dag 15 – Mina drömmar. Mina drömmar är inte speciellt stora. Inga drömmar om att bli mångmiljonär, med stort hus och allt det där. Utan, min dröm är att gå den utbildning jag vill. Kunna köra lastbil, få ett bra jobb med bra betalning. Jag vill ha ett liv utan ekonomiska problem. När det gäller familj, vill jag ha två barn, en man som bryr sig och ett lagom stort hus, men däremot med ett stort garage ;) Mina barn ska slippa den uppväxt jag haft. De ska ha en trygg familj, och ett tryggt hem. Jag ska äga MASSA bilar, bland annat en jävla massa VOLVO! ;D en och annan ford och lite sånt. En bil till varje tillfälle hade inte vatt fel ^^.
Så nu hänger allt på skolan. GO FOR IT MARINAH :)

för övrigt har dagen varit, ja hur ska man förklara det enkelt... LUGN. Vaknade lite i två.. Ooojsan, försov mig!. Gjorde ve mig, fika med mamma och sen var det min tur att ut och köra igen. gillas gillas gillas. Fick tillomed köra i dimman! & that was cool. Haha, stolt över både mig och mamma. För att jag klarar allt bättre, och för att mamma har haft tålamod och vågat köra med mig. I love my mother.♥

Jag trodde allt gick framåt. Men nu tycks allt stå still igen. Precis som innan. Släppa taget och gå vidare?
- ja om jag hade kunnat. Men det är lättare sagt en gjort. Jag har försökt. Jag ger allt, men känner att jag inte får något tillbaka?
Sås och potatis. Nu ska jag ta kvällsmat med mamma.

puss&Kram ;)


♥ Dag 13 – Den här veckan.

Denna rubrik passar bra. För veckan har vairt helt kanon! Åtminstonde helgen.
Veckan bestod som vanligt av skolan. Varit på gumnasiemässa i Malmö där de presenterade malmös gymnasim ( säger sig kanske själv ). Inget som intreserat mig mer än Framtidsgymnasiet eller agnesfrids gymnasiet. I fredags kom även Nathalie, mötte upp henne vid busstationen här i staffanstorp. vi skulle ha en fotohelg, men så blev det tyvär inte. Blev inte att kameran åkte med ut. Stack upp till Donken med TK och Steen. & dit kom även den andra steen, och hans polare. Otroligt skönt att träffa han igen, efter allt mög som hänt.  I går var nog den mest uppskattade dagen på väldigt länge. Var på väg hem från Donken igår kväll, när en gammal barndomsvän(Danijel) skickar sms och frågar vad som händer. Sagt och gjort så kommer han och hans kompis hem en runda. Har inte träffat han på år och dar, så det var en höjdpunkt. Satt och prata om gamla minnen, om framtiden, i stort sätt allt. Fler folk kom hem hit, så hela lägenheten har i stort sätt varit som en ungdomsgård. Men inget klår gårdagen/natten. ♥
Har blivit mycket körande oxå för den delen. Vilket är toppen! Vågade ta stora korsningen idag. Lite stolt över mig själv. Mamma känner sig säkrare, och jag med för den delen. :)
Söndagen(idag) har gått snabbt. Klockan är REDAN 20,12. Gick upp till Emil ( kusinen ) i morse, klippte han. & Snyggt blev det! Gick hem, tog ett bad och gjorde vid mig och sen iväg till Skurup för att lämna Jennie på skolan. Känns konstigt av någon anledning att köra ifrån henne där. "Man saknar inte kon förän båset är tomt".
Upp tidigt imorgon för en ny vecka i skolan. Blää! Sen en helg att se fram emot.
& om ni vill veta, så har jag fått förbannat mycket kramp i mina ben :-$ hihi -.-'
Nu ska jag ta mig lite kvällsmat & titta lite på tv.
Puss&Kram ;)
sarvi. haj!


Barnslig? JA ;D


Haha! sååååå längesedan.
sitter nämligen och lyssnar på barnvisor. Ibland måste man få vara barnslig ;D

Min kära lilla ponny.. lalallalaa min lilla ponny. Käära ponny. lallllalla kan dock inte låten som ni märker. Hahah ><.


♥ Dag 12 – I min handväska

Det är väldigt sällan jag syns med en handväska. Inte min stil direkt. Men de få gånger jag använt det har mobilen,nycklar & cigg legat i. Får inte plats med så mycket mer :)

Nu efter all skit hon gjort mot dig, passar det bra att komma tillbaka. Men du?! FUCK OFF.

Pigg&Vaken. Sitter och kollar jump style på youtube. Ser så jävla fräckt ut! Love it.


 Går inget annat än att älska! Videon är otroligt bra gjord. och såå små söta lego gubbar ;D

Puss&Kram ;)


Wonderful days belongs to the pastI found a love,
but It didn't last
Wonderful days
Belong to the past

I don't know where I stand
What I'm to do
Try to forget
And to find someone new

So I pray on my knees
To heaven above
Send me somebody, please
Someone to love

Now to get to my story
Give me your hand
Don't let me down
with a heart to be damned.Precis tagit ett varmt bad med skum! Det behövdes! Lite avkoppling är aldrig fel.
Tog bussen in till Malmö innan för att lämna nycklarna till Matte. Så nu har han fått dom, det avklarat.
Titta lite på tv, sen en date med sängen! :)♥ Dag 11 – Mina syskon.

Jag har en stora syster som heter Jennie. Hon är min helsyster, alltså samma mamma & pappa. Hon är 17 år gammal, blir 18 i år. Kunde vatt hon som var lillasyster och inte jag!  Men jag har även en storasyster på pappas sida. Vet inte vad hon heter, eller hur gammal hon är. Vet i stort sätt inte alls vem hon är. Vilket är synd. Har även fått en bonus bror, ell vad man kallar det. Mammas pojkvän/gubbe har en son. Som heter Richard. Han har funnits i mitt liv i ca 3 - 4 år. Har gått egenom enormt mycket med han. & nu är han stort sätt min broder från en annan moder. Ser han som ett helsyskon. Eller det känns nästan så.

Så här kul hade jag med camen idag ;)


Bjuder jag på ;D

säg något som inte händer på åkershus! ;

http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/staffanstorp/
Inte första gånen det är brand i samma lägenhet! 3 gången gillt eller vad man säger? ;)


Snear ut på detta. Hajj!

Har fått en del frågetecken att klarna nu. Kan nästan lägga ihopa ett och ett av allt som hänt. Men men. Thats life.
Precis varit ute och träffat Emil och Dennis på en cigg. Satt vid linbanan och snackade. Linbanan.. just det. minnen. ååååååååh! :'(
har kämpat så länge nu. I give up.
Försöka att lägga mig i tid så man är nått sådär pigg tills i morgon. Skolan är ÖVERSKATTAT. Får inte bli som inatt. Ligga vaken, rulla tummarna och glo i taket typ.
Min fantasi suger nu för tiden tycker jag. Korta inlägg. Mitt huvud är så tomt det kan bli. ööööh!
Fick jallafall köra av mamma idag. Från skolan ti Willys, från Willys & hem. Så Marinah glad. Var det för stunden åtminstonde :)
Låter som värsta EMO ju, nej usch det måste jag sluta med. HAHA.
Börjar känna meningslöst med blogg o allt nu med. MAJGADD vad händer med mig?
Vill inte det hääär ju. Så bajsar snett på allt för tillfället. Förlåt mig.
Men tack E, för att du ställer upp. Känner inte dig, men så övertrevlig! Uppskattas stort.♥


♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

Jaha.. Min klädsel idag var snabb eftersom jag inte orkade rota i garderoben i morse. Så det blev ett par jeans leggings, mörkblått linne & en volvo-tjocktröja. Inget spec utan helt simpel.

Är som en levande zombie. 49 timmar utan sömn. Det känns inte helt okej. Så ikväll blir det en tidig date med min underbara säng :)
Första dagen i skolan var helt okej. råka somna på matten, men what ever. Fick endå lite jobbat. Det var jag värd ;D
Denna terminen som e kvar ska jag ge ALLT på skolan. Dax att ta mig i kragen och fokusera på det som är viktigt. Nej nu har jag inget vättigt att skriva.

puss&kram ;)


Morgon!

Mobilinlägg- god morgon! Eller nej, det blir inte rätt eftersom jag inte har sovit i natt. Har lyckats dygna totalt, så nu blir det problem att vända dygnet igen. Första dagen i skolan idag efter ett skönt lov! Kunde varit några dagar längre^^, ska försöka få mig själv att gå upp ur sängen, och göra mig i ordning. Men är så trött:( Detta kommer inte att bli lyckat! PussHajj.

jag dööööör!

Fan fan fan. Skratta eller gråta. Har fan ingen betydelse nu för nu skämms Marinah utav helvete!
Ameeenn neeeeeeeeeej!hahahahaha. Det kom lite olämpligt.Aj fan, trodde jag aldrig. Men läst är läst. :$

Kom inte på något att göra. så drygar mig här en stund istället .
Tar upp er tid med ett väääääälidgt onödigt inlägg. Drygar mig även på facebook, och smsar. Några sociala är det åtminstonde. Roliga som mindre roliga ;)
Fast så klart börjar fis-boken att klydda. Great!

Sitter och kollar olika bloggar, inget bättre för mig. Så hitta en liten sammanfattning av förra året. Enjoy!
;

Året.
Hur har året 2010 varit för dig? Upp&ner.
Bättre än förra året? Ja verkligen.
Någonting som du aldrig kommer att glömma från 2010? Ja
Har du flyttat under 2010? Ja. Hem till mamma.
Har du hittat låtar du älskat? ja.
I så fall vilken/Vilka? Många.
Har du druckit alkohol? Ja
Har du kysst en främling? Najje?

Lärlek.
Hur har din kärlek varit under 2010? Fuckt up
Har du funnit din kärlek? trodde det.
Har du varit kär? Mmh.
Har du sagt att du älskar någon? mmh.
Har någon sagt att den älskat dig? Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? Nej

Sorg&Hämd.
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej
Har någon i din när släkt avlidit? farmor tyvär ♥
Har du slagit någon med knytnäven? Jao
Varit i slagsmål? Mmh.

Personlighet.
Har du gjort någonting du ångrar? En hel del.
Har du skämt ut dig? Ja ^^ Inget ovanligt.
Har du ljugit för en vän? vita lögner
Har du varit uppe en hel natt? Ja
Har du blivit tagen av polisen? Nej

Skolan&Fritiden.
Vilken skola går du på? Äckel komet
Har någon varit elak mot dig i skolan? Najj
Hatar du någon på din skola? Njae
Har du gjort några framsteg? Ja de tkr jag
Haft alla rätt på ett prov? Nä ;p

Vänskap.
Har du träffat nya vänner? Jadå, :)
Har du förlorat en vän? Tyvär ja.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän?
Har du gått bakom ryggen på en vän? tror ja int
Har du ljugit för en bästa vän? Hell no.
Har du många killkompisar? Mest killkompisar än tjejkompisar :)


Tackar för det.

Lyckades inte göra en header eftersom datan inte vill som jag vill!
Har precis kommit hem efter att ha varit ute och träffat Emil, Dennis, Jerry och hans shompis. Tyvär blev kvällen förstörd eftersom HAN kom. Tackar för det.

Sitter och ska fördriva tiden tills imorgon bitti när skolan börjar 08,30, ingen idé att jag lägger mig för kommer inte komma upp i tid så.. TOPPEN. måste vända tillbaka dygnet. Vilket kommer att bli ett litet problem.

Alla säger; kom över. Håll huvudet högt och gå vidare. Jag försöker, men det är svårt. Har svårt för att bli kär, men har enu svårare för att komma över o glömma. Borde finnas en DELITE i huvudet oxå. Bara trycka på, glömma, precis som ingenting hade hänt. Hade varit det bästa. Åtminstonde i detta läget. Finns även misstag som är bra, som man får erfarenheter av. Allt ont har något gott med sig, som dom brukar säga.

Nej vad ska jag hitta på? Kom med förslag. Inte film, då somnar jag dirr ^^.
Får använda min intligenta hjärna. haha!


♥ Dag 9 – Min tro

Jag har väl ingen direkt tro. Inte när det gäller Gud & Allah och allt vad det heter.
Men däremot tror jag på änglar. Tack vare att mina tre änglar finns där uppe. Farfar, Farmor och Morfar. R.I.P ♥

Just nu ska jag försöka plocka ihop en header till Nathalie , får se om jag lyckas med något bra. resulltat kommer in sen :)

Puss&Kram ;)


Döda mig för mina misstag.

Så känns det precis nu.
Jag har märkt att i vissa lägen som jag INTE borde öppna käften och säga vad ajg tycker och tänker, öppnar jag den endå i all hast. Detta är inte första gången. Ord kommer ut som jag inte menar. Eller för tillfället är det precis vad som känns rätt, men dock inte efteråt. Hände idag. IGEN.
Med personen som jag DOCK inte vill vara ovän med. Personen som fortfarande betyder.
& jag undrar vem jag fått den nackdelen från, Mamma eller pappa?
Vi satt på donken. Jag, Nathalie och Jennisarna. Helt plötsligt kommer T utanför. I mcdriven. Vi satt i fönsterläge och kunde se ut. Se rätt in i bilen. Nu ska jag erkänna min största svaghet. jag är lätt svartsjuk av mig. Tyvär!  
Det var då allt börja. Då jag inte höll käften längre. Jag skrev ord i all hast. Något i stil med " dra åt helvete" till honom. Mest för att jag blev trött på hela situationen då. När en brud satt i sätet bredvid honom. Det kunde varit jag.
Killar fungerar så extremt konstigt har jag kommit underfull med. När dom är själva, då är de dom söta sms;en som gäller. De snälla & hur gulliga som helst. Men så fort dom är med någon annan vänds allt. Blir ISKALL. Svarar inte med mer än max några ord. & jag förstår inte varför?!
Nu när jag tänker efter så kunde jag låtit bli att skicka det smset som förstörde ALLT.
Men som sagt. Det är så lätt att vara efterklok. Jag är bäst på att förstöra det som verkligen betyder något har jag kommit på. Det är något jag måste lägga av med, att öppna käften i fel läge. Mycket bättre att bita ihop för stunden, även om det kan kännas.
Jag borde ha lärt mig detta nu känns det som. Men tydligen inte. Något jag måste jobba på. Något jag måste förbättra. Bli av med helt enkelt.
Grejen med det hela är.
Att T vet hela sanningen, vet hur jag känner & tycker. Men endå är allt rent ut sagt åt helvete. Tack vare min stora käft.
Nej nog av detta. Usch på det hela. Usch på hela situationen.
Så just därför ; Döda mig för mina misstag.
Tack på förhand.
Gonatt!

♥ Dag 8 – Ett ögonblick

Att ett enda ögonblick kan betyda så mycket, och samtidigt förändra en del är ofattbart.
Det var så gott som perfekt. Du&jag. Men på bara några sekunder förändrades allt. Till något så fint(för min del) till något som aldrig funnits. Jag bara lät dig försvinna. Jag höll inte tillräckligt hårt helt enkelt.
Att jag aldrig lär mig hålla käften heller. Detta är inte första gången. Hade jag inte skrivit det förbannade smset hade det åtminstonde inte blivit så här. Du var hela min värld. Ditt sätt som du kollade på mig fick mig att att sväva. Fitt sätt att hålla om mig, ditt sätt att ta min hand är obeskrivligt fortfarande. Stunderna på lekplatsen. Eller rättare sagt de långa timmarna vi satt och snacka. Din student, dina ord. Kan göra allt för att få tillbaka tiden. Måste komma över. Måste glömma. För bådas bästa.
Du vet vem du är, och jag hoppas du läser detta. vill att du ska veta att du var/är den enda

Har jallafall haft en toppen helg med Nathalie Romme, Jennie, Emil, Dennis & Matte ♥
Nu sitter jag och pratar med Kim & Jennie.
Denna kvällen har gått åt till att träffa Jenny,Jennie,Nathalie & Jerry. Tack enu en gång en kväll!
Har även varit i Billesholm under lovet. Har haft toppentid där! Trivs där såå bra.

Nej nu ska jag fortsätta vara social.

Puss&Kram ;)


♥ Dag 7 – Min bästa vän

Oj. Min bästa vän?
Jag har nog ingen absolut bästa vän? Men däremot en underbar barndomsvän, Michelle♥
Henne har jag kännt väääldigt länge. Kommer ihåg när vi var små, gick och tvätta gravstenar på kyrkogården, sprang ute i pyamas mitt i vintern, åt julle-kyckling mitt på morgonen. ^^ & lilla huvudet, lordy. En massa sjuka minnen. Har gått egenom en del med Michelle. Glädje, sorg, skratt, tårar. Det som gör hennes så speciell är hennes personlighet. Hennes sätt att vara. Hon e bäst.
& jag älskar henne.

Har nyss vaknat. eller ja, för en stund sen. Låg uppe till klockan 06.00.  Kunde inte sova :/
Tittade på Word trade Center igår. Så sjukt bra. MEN så otroligt dryg när dom två gubbarna ligger fast så länge.
Fredag idag, & jag har inte en aning vad som händer. Kanske skulle till Staffanstorp igen, OM nalle nu kommer som han hade lovat. MUPP!

puss&Kram ;)


2011 inköpslista ;)

Saker Marinah har bestämt sig för att skaffa under 2011 :)1. Byxorna - ett måste. Sjukt fina, & as sköna!


2;an. ( bild 2 ) Grymt snygg!


3. Kamera - Behöver en ny. Min rosa digital börjar leva sitt eget liv nu.


4. dator - Måste ha en ny EGEN bärbar data. Eftersom min aldrig kommer att bli uthämtad. En viss person slog sönder den?! -.-'

Thats it :)


♥ Dag 5 – Vad är kärlek?

Okej. Uppföljning av 30;dagars grejen. & just kärlek är dock inte mitt starka ämne, tvärtom.
Men vad är kärlek för just mig?
Kärlek för mig är något underbart. Om man har den rätte vill säga. Det handlar stortsätt om tillit och bla bla bla. Nej detta var inte min grej så vi tar nästa istället.

♥ Dag 6 – Min dag.
Började med att mormor väckte mig 13.30. Måste skärpa mig & få upp tidigare! Klädde på mig hann äta två mackor med ett glas mjölk sedan var det ner och hjälpa till att bära upp kartonger som Tony, Marie & lille Christoffer kom med. Sen blev det lite fika med Kaffe & en och annan cigg. Gick in och badade, gick upp klädde på mig och gjorde ve mig. Sedan gick vi ner till Marie&Tony och middag. Stek, potatis rödkål och brunsås. mmmmmmmmh :) ♥
Satt och snacka, drack kaffe, spelade data med stoffe sen hem igen och kollat lite på tv. & av någon anledning hamnade jag här.
Så har min dag sett ut hitills. Haha (:

Imorgon slutar jag & Tony röka. Får se vem som klarar sig längst,  HA!
(Tror det kommer bli jag) ;)

Anyway. nu ska jag göra nytta framför tv;n igen.
Puss&kram :*


Jag skäms!

Jag satt och kollade runder på datan eftersom jag inte hade något bättre för mig. Hittade en blogg som en gammal kompis till mig använder/äger, ja vad det nu än kallas. & saken med att jag tar upp detta är att jag verkligen SKÄMS på hennes bekostnad. Detta är en tjej jag umgicks med rätt så mycket under tiden jag bodde i Perstorp. Hon var en tjej av egen sort. Gjorde det hon själv ville & sket stort sätt i vad andra tycker. Vilket är toppen. MEN! Denna bloggen hon använder är det absolut inget fel på. Men videobloggarna?! vad håller hon på med. Att spela över så mycket BARA för att tjäna pengar på det. Varför nervardera sig själv så?!  " jag vet att ni alla älskar mig, men jag älskar inte er" & "jag måste göra detta för pengarnas skull" osv. & göra videoinlägg i stort sätt tränings BH och inget mer?  Skoja med mig.
Jag menar absolut inte att det är fel med videobloggar, kan tycka att det är skit roligt att sitta och titta på. Men från att känna människan, & se hur hon spelar över & överdriver allt hon säger. NEJ USCH!


Ändringar!

Nu ger jag mig fan på att jag ska sluta röka! Så är det bara. Klarade jag så pass länge igår, klarar jag fan det nu oxå!. Har ett packe, som jag nu ska använda till enbart motevering. tänk så stolt jag kommer känna mig varje gång jag ser packet UTAN att ta en cigg. Börjar från & med nu.
Det var så förbannat lätt att börja? Så varför inte sluta. Börjar på grund av grupptryck. Nä usch. Dax att bryta ett mönster, med bland annat detta. Men mycket annat oxå!
allt kallar på en förändring. Inga saker ni andra lägger märke till kanske, men saker jag gör. Thats it.
Sitter och är social på msn, lyssnar låtar som en snubbe skickar. Ha. Mormor tittat på tv;n & snackar tele.
Får väl gå ut och vara lite social om en stund.

Nalle kanske kommer på Fredag. hoppas hoppas hoppas ♥
Den tönten lovade att komma i mellandagarna, men där kom igen nalle. Åååh, hatar att längta. Inte min starka sida det där.
Det hjälpte att skriva blogginlägg för att dämpa röksuget FAKTISKT. så kommer det in något onödigt inlägg med 0 budskap vet ni varför! ;)


♥ Dag 4 – Det här åt jag idag

Fullföljer 30;dagars grejen på denna bloggen nu. Så ni som läste http://simplewords.bloggsida.se får gärna följa denna istället :)

Min matdag idag har sett ut följande; Två knäckemackor till frukost. & stuvade mackaroner och falukorv till det. GOTT! Mer har det inte blivit.
Lyckades ju förstöra mitt piercingsmycke till läppen igår. Så efter att ha försökt fixa gängerna slutade det med att kulan ramlade av . Så idag fick jag en helt ny stav + 2 kulor av Marie. LYCKLIG! Tack så mycket. Me love u. ♥
Hittade en bild som liknar halsbandet jag fick. Så himla fint.

lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove♥


♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Denna blogg är i bruk igen! Det ni missat, finns på http://simplewords.bloggsida.se

/M 


RSS 2.0