Kvalité-tid

23.27 & nu håller jag kväll på riktigt.
Sitter och blädrar runder på tvn men hittar inget bra. Glömde att vi har box här hemma, så mtt i allt bläddrande kom en porrfilm upp. Woopsi.
Väntar på att hjärtat ska komma. Han skulle höra av sig när han körde, tycker det börjar bli lite småtråkigt att vara hemma själv. Spookie. Hoppat i mysdressen, myser i soffan med lilla taxen Fia och stora schäfern ricko i soffan. Mysig kvalité-tid. ♥
Solider coming homeTilll denna videon kan man inget annat än att lipa, inte jag åtminstone. Så otroligt fint ♥

HEDER TILL ALLA SOlDATER, & HELST TILL MIN FINA MORBROR MULLE. ♥

Håller kväll,

aldelles strax. Har lite grann kvar att fixa. Men nu är rummet & garderoben målad, mat lagad och äten, dödat två spindlar och fått unda i köket. Jag har varit riktigt redig ju!
Strax hoppa in i duschen, målarfärg bokstavligt talat över hela mig! Jag lyckas dock med allt, till och med på ryggen, suck. Sen på med myskläder, sätta mig framför tv;n och vänta på Söte, ifall han nu kommer eller ej. Men hoppas ♥
Dock brist på saker att göra sen när han kommer, förslag? Har ju inte fått med mig allt från staffanstorp, som jag skulle behövt nu. Tex min tv och play station, så kan inte bli film på rummet. HAH!

FUCK! Jag kan inte skriva inlägg från min Iphone, och det suger hårt ;(Städning på G

Med happy Hour spelande ur högtalarna Kastar jag in ett innlägg lite hastigt såhär under städningen. ( en paus i allt skadar inte )

Tog med hunden Ricko till Mormor en runda för att hjälpa henne med lite saker. Fick även ett par gardiner som jag ska hänga upp så fort jag är färdig uppe i rummet.
Än har jag hunnit med att, damsuga köket och fått in disken i diskmaskinen. Ska torka av lite i hyllorna med så det är fräscht tills familjen kommer hem i morgon. ♥ ssssccch hemlighet ^^

Tänkte göra middag sen, och det får bli bacon & kokta krönsaker med gräddfil. Yammi.


I don´t believe you


I don’t mind it
I don’t mind at all
It’s like you’re the swing set
And I’m the kid that falls
It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passion’s there
So it’s got to be right
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t mind it
I still don’t mind at all
It’s like one of those bad dreams
When you can’t wake up
It’s like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
Because I just know
You’ll come around
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

Just don’t stand there and watch me fall
Because I, because I still don’t mind at all

It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passions there
So it’s got to be right,
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t believe you

Bildbomb!

♦♥Äntligen dax igen för ett inlägg. När jag äntligen är tillbaka i Billesholm efter tre veckor i Staffanstorp.

Som sagt. Fick ju ett sommarjobb på Stora & Lilla Emilia i Staffanstorp. Ett dagis vill säga. & en sak är säker, dom ska inte få ha praktikelever/sommarjobbare. Rent ut sagt fucking shit place! Jag sökte anställning som "dagisfröken" men fick allt aqnnat jobb utom det! Mitt arbetschema bestod av tre veckors STO STÄD! Jag fick gå med vaktmästaren, & hur fan får dom ihop det med dagisfröken är min fråga? Men som tur är, min tid där är över nu. & Tacka GUD för det!
Midsommarfirandet blev i Staffanstorp med vänner och kusinerna. Drickande/Festande bra sällskap och toppen musik! That was soo awsome. En lyckad kväll för min del, men den sluta i ochförsig i Löddeköpinge för mig . Hos Robin & hans friends.

Robin, i Lödde ♥ uppskattat
Marinah - Hemma hos mor i Staffanstorp
Marinah & Kim - hemma hos mor i Staffanstorp
Bästa vän Alex hemma hos mor i stp ♥


Som sagt efter tre veckor nere i Staffanstorp känns det skönt att komma HEM! Borta bra men hemma bäst som man brukar uttrycka sig.♥
Home by my self. Dom andra har åkt till Roskildefestivalen för att se Iron Maiden, det är dom värda allihopa. Love to them. Nu när jag har lite ensamtid tänkte jag fixa ordning de sista i rummet, och kanske får besök längre fram mot kvällen. hoppas hoppas hoppas.

första veckan i Juli strax. & då får vi besked om ansökan inom gymnasie. Spänd och nervös, men längtar mågot så fruktansvärt!fina fina kusin. Big love!MarinahMarinah


Iphone- ägare

Köpte en iphone utav en kompis igår. 1500 som jag fick låna av min älskade moster&morbror <3 Kanske inte det nyaste, men what the Fuck, vem har sagt att jag vill ha det nyaste som alla andra går runder med? Mobilen är tyvärr låst till Telenor, men älskade mamma ska ner till Expert och se om dom kan låsa upp den . Glad Marinah!

Ditt svar hjärtat.

Specis kommit till sängs, slagit på tvn med Discovery, efter ett besök av Lundgren, Levin, Micke och Bacon. försöker komma till rätta inför sovdags men som vanligt kommer tankarna kring dig smygande fram. Du ville veta sanningen om skolval, vad det i 'grund och botten' handla om och du ska få svaret nu, och vi tar det från början ; jag föll för en underbar människa. Jag älska(r) den jag trodde var perfekt tills motsatsen visades. Det jag trodde var äkta ord fick jag till slut fram som lögner. Du hoppa som en gummiboll mellan mig och A. Jag sökte in till samma skola som dig, som min syster. Men nu efteråt ångrar jag mina val, pga, först och främst familjeproblem mellan mig och min syster som oroar mig. Men även du, som jag skrev tidigare, jag älska(r) dig, eller det är så det känns som åtminstone. Jag kommer inte att klara av att se dig ihopa med någon annan. Det skulle plåga mig ordentligt. För mig är inte allt borta, långt ifrån. Men jag vet även om att det inte är lönt att kämpa, när det inte blir något resultat utav det jag försöker ge/visa dig. Det är som att få ett slag i magen att tänka tanken på att du inte är min, allra helst veta att du inte ens kan ta dig tid att svara/prata med mig. Att jag är som borta ur ditt liv. Med tanke på det som hänt tidigare, vill jag inte ens fantisera om hur det är nu.. Jag saknar dig, jag saknar att somna i din famn, att ligga och prata med dig om kvällarna, din närhet, ditt allt. Det gör ont att tänka att allt det där är borta. Du är en del av mig och kommer alltid att vara det. Men tanken på dig med någon annan dödar mig långsamt. Nu har jag fått sagt det, hoppas du är nöjd med svaret om du skulle läsa det.

Dag 1 avklarad.

Då var dag 1 avklarad på sommarjobbet äntligen. Gick dit runt nio, slutade 15.00, och kändes precis som klockan stod stilla! Sleden, hungrig och skoskav hela arbetsdagen, och ca 20 ungar runt mig hela dagen. Uuh. Min älskade mamma hämtade mig när dagen var slut, och jennie hade gjort mat som var färdig tills jag kom hem. Sånt uppskattas verkligen en dag som denna. <3 Efter det stack jag hem till Tk och Steen, snacka Skit, satt vid datan och rögat. Fina vänner jag har. Nu ligger jag i ett varmt bad, och bara kopplas av. En dag till i morgon att ta i tu med. JobbTiderna i tre veckor framöver är 08.30-15.00. Du klarar det Marinah. Efter att fått lönen blir det av till ullared. Oxå väldigt uppskattat. Måste tillägga att jag längtar hem till Billesholm.

Duktiga tös.

Åkte iväg innan med marie Felicia & Stoffe till Familia. Gång nr två idag.
Letade upp ett par jeansleggings och köpte en bikini.nöjd med köpen. Skickade fram Marie till kassan för bikinin. Tycker det är lite småt pinsamt att gå fram med en massa skrammel. Haha.
Felicia är så otroligt duktig! Hon tog hål i öronen idag, efter mycket om och men fick hon i båda. Med hon som tog hålen hade jag oxå varit livrädd! Först och främst skaka hon värre en 90 åring, hon klämde örat alldeles för hårt, och tappa ploppen så hon fick trycka i de för hand. Men duktiga Felicia gjorde andra örat endå. ♥
Så här tjusig blev hon ;Dock inte världens bästa bild, men man ser åtminstone :)


Sweetie!

Det blev en tidig morgon idag igen. & med det menar jag runt halv tio!
Somnade igår till åskan och en otroligt massa blixtrar. Varmare än en bastu i mitt rum.
Men ja, har varit en runda på Bauhaus idag, även en runda inne på Familia. Tror jag de heter ^^.
Sötnosen skulle provsitta en åkgräsklippare.det ska börjas i tid om det ska bli något bra av dom små. Hah ♥

Tony, Marie & Mormor är iväg, så jag och Lillen är hemma själva. Just nu sitter han och spelae Bomb It på datan bredvid. För att vara 4 år gammal, är han en jeevel på data. Min söta intligenta lilla kusin :*
Sen bler det iväg för att handla ett par nya byxor. & det bhövs. Måste även hämta upp resten utav kläderna hem hit från staffanstorp.

Som sagt. Imorgon ska jag ner till Staffanstorp. Grilldag med skolan, och avslutning på fredag, och hämta betygen. & bästavän Alex åker utomlands på fredag, och jag ska sörja en hel vecka utan honom! snyft.
Börjar jobba på måndag, och ska jobba i tre veckor. Så det blir en lång tid i Staffanstorp, och som jag skrev i förra inlägget, längtar redan tillbaka hem lite smått.
Men det kommer att gå bra.
Har gjort en deal med Tony. Efter att ha varit i Staffanstorp i tre veckor, ska jag även fortsätta att träna där nere. Ut och springa varje kväll. & efter tre veckor ska jag klara av att springa backen upp och ner två ggr. Go Marinah, Go!


Bästavän ♥

Alex Thörnqvist.
Min bästa vän, min andra halva. Jag saknar dig så otroligt !
Utan dig vet jag inte vad jag hade gjort. Så mycket du ställt upp, jag tackar gud för att du finns vid min sida.
Drygt ett år av äkta vänskap, Jag älskar dig min fina vän! Att du endå stått ut med mig är ett under, alla utbrott och bråk du har fått stå ut med. You´r fucking perfect to me.  ♥


we rock!

Vaknade tidigt idag för en gångs skull.
Redan 10.30!
Gick och la mig tidigt med igår för en gångs skull, redan kl 00.00 låg jag i sängen efter en härlig kväll hos Kusinernas kusiner (något i den stilen) :)

Åkte till Jula med Marie och hennes far, för lite handlande. Fick två wonderbaums av Marie,
  MED SIMPSONS FIGURER PÅ!. Tack & lovejo♥
Även varit hos mormor en stund, & hon bjöd på mat. Hemma lagad potatismos och stekt korv. G U T T.
Sen blev det grillad korv me bröd här hemma senare på kvällen.
Åkte en runda till Elise och hennes familj för att lämna två små ungar :))
& om jag och Marie varit duktiga idag?!
 Tränat en stor del av kvällen med att köra Fitness på Xbox sak! Över fräckt. Man ser sig själv på Tv:n . AWSOME! Känner mig lite småseg i kroppen. Stolt över mig själv, hihi
We rock this!
& måste också tillägga att jag är jävligt glad över att Big Brother är slut på tv:n nu. Slippa läsa om möget på facebook. Helt ärligt, massa olika pack instängda i ett hus. Wtf är det roliga i det hela, mer än att se när folk gör bort sig. Säger bara SUCK.

Inte fått iordning i rummet än heller för den delen. Saker och ting står i mitten av rummet, kläder lite överallt osv. Men tänkte lägga in bilder så fort det är ordning och reda där uppe. Ska hämta lite möbler från staffanstorp också är det tänkt.
Men ja.


Jag ♥ skadeglädje

Lång tid tog det innan jag kom över honom. & det var en otroligt jobbig period.
Men n j u t e r  nu av att han är kär i en brud som är upptagen.
Ond! & jag gillar det ;)

Skriver mer sen. Var bara tvungen att dela med mig av detta.


Frisyr förslag?

Detta ångrar jag inte över huvud taget. Det var däremot de bästa val jag gjort att flytta till Billesholm.

Sitter ensam hemma med barnen. Sitter och lyssnar på happy hour, medans en av ungarna sitter vid datan och dom två andra busar runder. ♥
Har plockat ner lite från väggarna i rummet, några plansher, och några bilder på snövit. HAH! För&Efter bilder kommer att läggas in så fort rummet är färdigt.
Har även bestämt mig för att klippa mig i morgon om det finns tid.
a n t i ng e n  d e n n a :


E l l e r
 
Den?
Riktig beslutsångest.
Båda riktigt fina, men vilken är lättast att sköta?
Får helt enkelt se filken de blir ;)


RSS 2.0