ögonsten

I stort sätt är min släkt väldigt splittrad. Men som tur är har jag kontakt med min morbror och moster. Och deras barn. Deras yngsta son, min kusin, han är verkligen mitt allt. Så speciell, charmig och urgullig! Visst, jag älskar alla kusiner lika mycket. Men han är speciell på något sätt. Kanske för att det är den enda killen på mammas sida utav kusiner, & den yngsta. Kolla så fiin ! <3
Me love you.♥


Åååh!

Fredag, en av många som kunde låta bli att finnas. Förmiddagen gick till att baka pepparkakor med jennie. Sen åkte jag michelle jennie och corre in t lund och handla julklappar. Fick handlat åt lillkusinen, mormor, jennie och mamma. Så nu har jag bara pappa kvar :) Skulle gå till donken men alldeles för långt så jag och michelle vände på mer än halva vägen dumt nog^^ , så nu sitter jag i köket med mamma och småpratar, tänkte att jag ska göra lite varm oboy, och en macka och in och titta på någon film. Finns inget bättre att göra, om inte någon vill hitta på något vill säga :] vill inte sitta hemma en fredag, känns inte helt okej helt enkelt. Kunde lika bra vara 18, ut och frista, ut och köra eller något liknande :( Men nädå. Nu ska jag göra nytta med mitt liv. Hajj.

Sista dagen.

Kattjäveln var väl avensjuk på mitt headset för att han inte hade något själv, så han bet i sönder mitt, ska strypa han eller kräva han på ett nytt :-) Idag var sista dagen på praktiken. Rätt sugen på att fortsätta efter jul, men är även i behov av att försöka höja mig i mina ämnen. Min handledare anders, bjöd på en Lusse-bulle och en coca, och han vill att jag ska fortsätta. Något positivt, alltså är han nöjd med mig och mitt arbete som jag gjort under tiden som jag varit på bilia/volvo. Känns faktiskt rätt tungt på ett sätt, eftersom jag trivdes där med handledaren, och andra anställda som jobba där. Efter praktiken stack jag och hanna hem till mig, gjorde i ordning varm oboy och käka litt. Nu sitter jag i soffan med mamma och äter choklad, mums(aa' Nu orkar jag inte skriva mer. Kommer kanske mer sen:) /M

Saknaden är fortfarande stor. <3

Detta blir en tung julafton igen. Känns meningslöst att fira det över huvud taget för min del. För tre år sedan blev du en ängel. Du somnade in på julafton och blev ett levande bevis på att äkta änglar finns. Redan nu känns det för jävligt helt enkelt. Saknar dina råd när jag har problem, saknar att höra att jag är din skatt, din ängel. På julafton tänder jag ett ljus bredvid ditt foto och skänker massa av kärlek och tankar till dig. Fast du är där uppe, så finns du endå med mig över allt vart jag än är. Du är otroligt saknad, och fortfarande så otroligt älskad. Livet går vidare, fast det är otroligt svårt. Tog lång tid att inse att du inte fanns bland oss längre på jorden. Men jag vet om att du har det bra där du är. Önska bara att du kunde läsa detta, och förstå hur mycket du betyder/betydde för mig. Alla minnen med dig är otroligt underbara. Fast det aldrig hann bli så många. Har skuldkänslor över att vi inte träffades så ofta. Saknaden är lika stor nu som då. Kommer alltid att vara din lilla flicka endå. Vila i frid lennart frejd, min morfar, en underbar människa. <3

Lucia

Jag har fått lära mig enda sedan jag var liten att man ska lära sig utav sina misstag. I 16 år har jag fått höra det. Men på något sätt har jag tydligen inte fått in det i huvudet än. Så nu är frågan; när ska jag lära mig det? Samma misstag 5 gånger i rad. Jag måste börja tänka om. Börja hålla mina känslor och åsikter för mig själv. Men endå har jag fått lära mig att vara ärlig, så det går inte riktigt på ett ut. Nu måste jag helt enkelt hitta ett mellanläge som måste fungera för att det inte ska bli såhär fler gånger. Gjorde mig klar på en halvtimme i morse, sen iväg till bussen. Hade sällskap med min kusin och hans mamma in till lund. Blev fett irriterad över att dom ändrat om busslinjen, inte lika lätt att pendla nu när jag är van vid den gamla turen. Men kom åtminstone i tid idag till praktiken. Har varit en ovanligt lugn dag, inte haft så mycket att göra, vilket har varit tråkigt för min del. Har för det mesta suttit på stolen idag och varit inloggad på fejjan. Stort sätt bara gjort en service idag till skillnad från 4-6 service som jag brukar göra annars. Skulle även sett lucia tåget inne på bilia ( volvo ) idag, men folket blev försenat och jag hann sluta klockan två, vilket var lite synd för var så förbannat sugen på Lusse-bullar (aa' Stack ut en runda med jasse nu ikväll, ner till central och titta på när 9;orna hade sitt lucia tåg. Just nu ligger jag i soffan, precis ätit varma mackor med tomat, och tittar på csi med mamma :) Bästa låten på radio med:) shotts- jennie <3 Så Awsome! Lägga mig rätt tidigt idag så det inte blir för jobbigt i morgon bitti. Natti. /Marinah.

Mobil inlägg

Precis gått och lagt mig och kommit till ro. Har varit med michelle en heldag, både idag och igår. Väldigt trött efter helgen fast det egentligen inte har hänt så mycket. Fredagen gick ut på skolan, sen hem och bara tagit det lugnt. Lördagen, (igår) var jag med michelle igen, träffade folk och hade allmänt trevligt. Emil kom hit en runda med, på fyllan! Ha så jävla gullig han är onykter, riktigt charmig. 18, alltså myndig och får göra i stort sätt vad han vill. Två år kvar tills dess när det gäller mig :( Denna dagen, (söndag) har inte hänt allt för mycket. Fick köra ner t ica med mamma för att handla. Blev en hårfärg, skulle bli ljusbrunt, men inget resultat syns, så är faktiskt väldigt besviken. Michelle kom hit under tiden, och varit här tills kvällen. (Tack för helgen hjärtat) Jennie har nästan precis åkt till skurup så nu är det bara jag och mamma hemma. Glömde nästan ju! Har gjort side cut! Lägger in bild så fort jag har tillgång till en ordentlig data. Vår klyddar igen, dom har inte fått in mammas inbetalning. Som tur är finns ju alltid mobilen !<3 Nu ska Marinah sova. En dag till i morgon. Natti :)

Suveränt

Det gick skit bra att pendla. Visst var det segt att gå upp i morse, men iväg kom jag åtminstonde. Försov mig en halvtimme, men det gick endå.
Jag är såå duktig. Glömde att jag ställt fram min kl 5 min, så att jag ska hinna med buss osv. Tittade på klockan och undrade varför inte bussen kom som den skulle? haha. Var tvungen att skicka till moster & fråga, men kom på efteråt.
Lyckades även hoppa av en hållplats innan vad jag skulle med tåget. Så helt plötsligt stog jag i Gundesbo? Lyckat. Kom några minuter försent till praktiken, men eftersom jag har den bästa handledaren så brydde han sig inte speciellt mycket.
Hemvägen blev bara så kort som till kävlinge med tåget. Där hämtade Johan upp mig med lastbil. Åkte med han på dom ställena han hade kvar sen lämnade han mig i Billesholm. Så har gått i jobbarkläder stort sätt hela dagen, så ett varmt bad var uppskattat. så nu känner jag mig ren igen (:
upp tidigt imorgon igen, för att ta mig till Lund. Men denna gången utan att ta fel hållplats!
nu ska jag sätta mig och titta på tv. Läggdags tidigt & upp tidigt.
/M.


Julskylltning

Jag stannar i Billesholm över veckan. Bara så alla vet!

varit på julskylltning idag. Det var dock verkligen ingen lång historia några lott-stånd, ponnyridning & brandbilstur. Inget av det gjorde jag såklart :)
Upp tidigt imorgon. Redan lockan 05.00 föratt göra mig i ordning så att jag hinner med 06.12 bussen. ( tror jag det var) Blir lite klyddigt eftersom det är första gången jag pendlar härifrån och ner till Lund. Bättre att åka tidigare än försent. & med tanke på detta väder så..
Jasse & jag bestämde oss för att göra sidecut. Vad tycker ni? Är redigt sugen på det. Alltid kul med lite nytt. Blir det inte bra är det bara till att raka av alltihop =)

& nu ska marinah be om ursäkt. i all hast tog jag bort ditt nummer, vilket kändes rätt för stunden. Men problemet är att nu kan jag inte be om ursäkt till dig? Så jag får göra det här. Visst är jag besvien över att det blev som det blev. Men det är bara till att hålla huvudet högt & gå vidare. Jag överlever.
Men nu har jag fått det sagt. & jag är väldigt ledsen över det jag skrev. För stunden menade jag det, men dock inte nu..


ffilååt.

Saker och ting blir så lätt fel.
& helst när det kommer ut på fel sätt. Jag menade inte det jag skrev till dig. Eller, för stunden kändes det bara så bra att få det sagt. Men, inte nu helt enkelt. Men ditt skit får mig illamående. Tredje gången gillt brukar man ju säga. Trött på andra-hands-valet. Vi lovade varandra att det inte skulle bli såhär igen. Men BULLSHIT! Du har varit en lögn hela tiden. får vi inte fisse här, går vi till nästa. Typ.


Denna helgen blir i Billesholm. & även nästa vecka med för den delen. Så det blir att pendla mellan billesholm/lund & Billesholm/Staffanstorp. Men det går säkert bra. Bara lördag nu, slipper oroa mig fram tills måndag (:
Blev hämtad igår av Marie & Mormor. Upp till billesholm & hem till Marie&Tony, o di små barnen ;D
Åt kladdkaka, (GOTT) & titta på Idol.
vääldigt nääjs :)


RSS 2.0