sammanfattning

så. Då har jag spenderat den sista timmen på gymmet för detta år. Uppehåll imorgon efter fyra dagars träning. För en gångs skull så är jag stolt över mig själv. Ger mig själv en high five. 
Vad finns det att säga om denna dag? Den har varit sig lik som dom flesta andra dagar. Vaknade upp imorse och ska snart starta en film och mysa ner mig under täcket. Nämen.. Vakna hyfsat tidigt imorse med tanke på när jag somna. Koka mig en kopp kaffe och gjorde för en gångs skull gröt till frukost. Havregrynsgröt. Många år sedan sist jag åt det. Inte helt fel. Klädde på mig och sånt smått och gick sedan vidare upp till kusin, dock blev jag inte långvarig där förrän jag skulle hem och äta. Och middagen idag blev kalkonkött, fullkornsmakaroner och sallad. Som pricken över i:et liksom. 
Mötte sedan upp bästa och stack sedan till gymmet och slog ihjäl en timme där och därifrån fram tills nu har inte hänt mycket. Tog en dusch och åt lite och nu sitter jag med datan i knät och slänger in ett inlägg här. 
För övrigt. Snart nyårsafton. Redan imorgon.
Detta året har gått fort. För min del. Vad har hänt under detta året egentligen? Det har hänt en hel del för mig. Det bästa som hänt är att jag fått världens underbaraste kille till min pojkvän. Efter nästan ett till två års förälskelse. HAH! Där kom den hemligheten fram. Jag har blivit en lyckligare människa med. Fått många erfarenheter och lärt mig av mina misstag. Jag har börjat träna, och för en gångs skull satt ett mål. Träffat nya underbara människor och fått nya vänner. Lika väl som jag lämnat vissa personer bakom mig. Jag har blivit 18 år, en efterlängtad ålder. Varit ute en hel del på olika dansställen, och även där träffat nytt folk. Börjat se allvaret med skolan, och tagit tag i mina betyg. Insett att vuxenlivet snart är här. Så mycket har hänt egentligen. Flyttat runder fram och tillbaka men äntligen kommit tillbaka. Kommit HEM. Det som är viktigast är endå under detta år åter igen min fantastiska pojkvän. Och i Januari har vi 1 helt år tillsammans. Ett helt jävla år, och med honom i livet, så är det mitt bästa år. Även han har fått mig på bättre vägar. Han har fått mig till en bättre person. Inte bara han som är underbar. Utan hans familj med. Som har hjälpt mig så mycket och ställt upp. Dem är guld värda för mig. ♥
 
Nej... nu ska jag starta en film, och mysa ner mig under täcket. puss och kram.
& Gott nytt år :*
 

gym igen ;)

Gissa vem som ligger utslagen i sängen med  en data i knät? Jo jag.
Idag gjorde jag något vettigt för mina pengar. Jag har köpt mig ett gymkort som varar i ett år, och även idag tog jag ett träningspass på en timme. Och jag känner redan nu hur träningsvärken kommer smygaande. MIN BUG!¨Denna gången ska jag försöka bruka lika stort allvar som sist. Dock kan jag bara träna i Staffanstorp på helger och lov, då jg bor i Skurup på veckorna. Kan knappt bärga mig tills jag får se resultat. Kanske har man den kroppen till sommaren då man slipper skämmas? Man kan ju inget annat än att hoppas ;)
För örigt har dagen varit sig lik . Sov dock till klockan 14, och strax därefter kom pappa och hans dama hem och tog en fika. Och sedan försvann de igen. Lite nytta har jag gjort med. Slängde in en tvätt i maksinen så tvättkorgen står tom igen. duktiga jag!

senaste tiden.

 
Efter många om och men hitta jag tillbaka hit. Satt och kolla på Bad Santa och tanken slog mig att jag inte uppdaterat på ett tag. Mest ör att det är so otroligt klyddigt att uppdatera genom mobilen då alla inlägg inte publiceras.
Men nu är jag här. Och gör därför ett litet snabbt inlägg.
Efter det jag skrev i mitt sista inlägg ( tror jag) så blev jag nekad boende. Efter många om och men, mycket sökande så är jag tillbaka hemma hos pappa. Han ville ha  hem sin lilla tjej igen och det har han fått. En otrolig börda har lyfts från mina axlar. Äntligen är jag hemma igen ♥ Det går fint. Både jag och pappa har nog ått oss vars en ordentlig tankeställare. Och jag hoppas verkligen att det håller nu. För bådas skull. För i det stora hela så tror jag att alla inblandade har mått mer eller mindre dåligt på olika sätt. Men nu är det problem ur världen. Frid och fröjd.
Det närmar sig julafton med stormsteg. Och jag har mer eller mindre ångest inför denna högtid. Varför jag har det har sina anledningar. Men jag ska göra det bästa av det hela. Alla julklapparna till sl'kt och familj är inhandlade. Den enda jag har kvar att köpa till är älskling. Så otroligt svårt att komma på vad jag kan köpa, eller har jag jävligt dålig fantasi. Ni har inga förslag? Min julafton kommer jag att spendera uppe i Billesholm med syster, mamma och mormor hemma hos mormor. Har placverat mig i Billesholm redan och stannar här tills den 25. Sedan åker jag hem till Staffanstorp igen.
 
Efter allt tråkigt som hänt har jag gett mig lite förnyelse och unnat mig saker som jag tycker om att göra. Har bland annat unnat mig en hårförlägning och inhandlat en hel del nya kläder. För en gångs skull köpte jag jeans. Något jag inte använt på år och dar då jag inte kännt mig bekväm i det. Men nu så!
Den senaste tiden har jag mest umgåtts med fina vänner, bland annat min underbara kusin! Har varit ute på dansställen, bland annat varit ute till Perikles och Lasse Stefanz. Jag mår bra nu :)
Har även tagit tag i det här med att ansöka om bolltäcke. Så förhoppningsvis ligger det ett till mig efter jullovet. H O P P A S!

som ett slag i magen!

Fick ta ledigt ifrån praktiken idag för att jag hade ett möte inbokat idag med socialen angående ansökan om lägenhet. I mötet deltog jag, mamma och Kerstin. och då den här socialtanten. Hade en liten förhoppning om att det äntligen skulle ordna sig för mig. Men icke. Jag fick beskedet om att det blev avslag om min ansökan. Jag blev inte beviljad en lägenhet. Och det var som ett slag i magen. Åter igen så står jag på ruta ett. Åter igen har jag klumpen i magen varje helg i sökande om sovplats. Fick läsa igenom min rapport om åren som gott. Och tårarna bara rann. När jag läser om mitt liv i ord förstår jag vad jag egentligen gått igenom. Jag har hållt mig stark nu så länge, och ska kämpa vidare. Deras nedslag ska inte få vika mig. Nu händer andra saker istället. Imorgon kör jag och Kerstin igång om överklagan, stämning osv. Det får inte gå till såhär . Och något jävla härbärge sätter jag mig inte på!

Frukost- jag blir bortskämd.

oj oj oj vad trött jag är!
Sitter just nu och räknar ut ersättningen jag ska ha ifrån skolan när denna praktikperiod är klar. Har även fyllt i loggboken för en gångs skull vilket jag missade att göra under förra perioden. Börjar ta saker och ting lite mer allvarligt nu. Alltid ett litet framsteg.
Då var denna måndag slut. Eller snart så. Klockan ringde 05 imorse och jag kom upp efter mycket om och men, efter lite sömnprat osv. Gjorde mig iordning, klädde på mig, packa väskan och tog min termos med kaffe och gick ner till Ica där min handledare skulle hämta upp mig 06. Som pricken över i:et med -9 grader ute så ringer han och säger att han försovit sig och kommer 30 minuter senare än vad vi bestämt. Men till sist kom han, och praktikdagen började. Kommer ner på åkeriet och såklart var det inte nog med att jag fick stå och frysa utanför Ica innan han kom, utan nycklarna till lastbilen var väck. Men även där efter mycket om och men så fick vi tag i nnycklarna och vi rulla iväg mot de olika stoppen som vänta på oss. Snabbt gick det inte. För det tillät inte vädret. Ishalka och snö är det väder vi haft idag! Jag blev bjuden på frukost idag igen. Detta börjar jag bli ganska bortskämd med. Vilket kanonställe jag kommit till ;) Vi stanna bland annat på ett ställe i Höganäs, ett bageri, och det gäller att man har charmen påslagen. För vi blev bjuda på vars två nybakta kanelbullar!
 
Min chaufför är som han är. Eller de flesta chaufförer är nog lika i det fallet. Kanske för att de är karlar. Väldigt frispråkiga. Nästan lite skrämmande mycket. Fick höra gång på gång hur han prata om mig i telefon med sina andra åkarkompisar. Grova i munnen är de ! Han berätta hur snygg jag var, vilket inte är så tråkigt att höra. Men när han börjar berätta att han vill mysa med mig i sängen för sina kompisar när jag sitter bredvid? Hallå.. Tänk. Obehag steg. Är alla killar så frispråkiga? Vad är det för branch jag gett mig in i? ;p
Gäller att stå på sig, och stänga öronen för en hel del. Eller ha käften med sig. Men det har jag inte haft problem med tidigare. Kanske dax att plocka fram det igen?
 
Nej nu börjar klockan ticka iväg. Avslutar med en snygg bild på mig ;)
 
 
 

RSS 2.0