Julen - över

Nu är julafton äntligen undan.
Mitt firande var hemma hos pappa med Jennie och pappa. Fick presenter, sånt jag behövde och nu slipper slänga ut pengar på. Åter är nyårsafton. Och den blir med de bästa ! Gud vad jag längtar. Ååh då ska det festas.
Mamma och Mormor skulle komma ner nu i mellandagarna och det ser jag fram emot. Skulle egentligen åka upp, men pengarna tillät inte. Pengar är bara så jobbigt. Man skulle leva i den "perfekta" världen ;)

Nu återgår jag till soffläge.


julstäd.

Sista dagen innan jullovet börjar. Vilken skön känsla.
Just nu håller jag på med städning på rummet, men fastna dock här självklart. Slängt in tvätt i maskinen och sedan ska det torktummlas, bädda rent i sängen och damma av osv. Musiken ur högtalarna är just nu Love in a criminal mex britney spears (dock avskyr jag henne men gillar låten).
5 kamp imorgon, eleverna mot lärarna, sedan lite avslutning. Endast 4 dagar kvar till julafton, låt det gå undan så vi kan få vårt älskade nyårsaftton istället! ;)

nej nu ska jag fortsätta med städningen.
pusss.

Sjukdom?

Är svartsjuka en sjukdom?
isåfall lider jag av det. & detta är ett stort erkännande jag gjort i mitt 17 åriga liv.

blahaa.

Jag förstår mig inte på vissa folk. & det är inte så konstigt.  Välkommen till Nilsholgerssons gymnasiet och ni förstår sedan vad jag menar. Här spänner folk på varandra till höger och vänster. Den ena är bugis med den andra och den tredje och så vidare. Får man inte fitta här så går man till nästa, tills man tröttnar på det hålet och går tillbaka eller hittar någon ny att spänna. Detta är bugisarnas & bockarnas paradis. Men varför går killarna sedan runt och kallar tjejer luder,hora osv? Släpper inte tjejerna till, vem ska då göra er till bockar? Har ni tänkt på det själva?
Ligger just nu i mitt rum, börjar bli genomförkyld, fryser och asförbannad. För folk vet inte den lilla skillnaden på ärlighet och lögn. Utnyttjande och allt som är inblandat. Här på denna skolan har det till och med hänt att pågarna har spänt på lärare ! Menar ... Finner inte ens ord. HAHA! Tänker man efter låter det ball, men endå räligt. Fullt ös medvetslös, nämen nästan.
& att du om någon kan ha mage till att skriva "you don´t know what you got until it´s gone." Du som är tjuven i dramat i det hela, sårar hit och dit, spänner på den efter den. Drar dina snyft historier, får dom att gå hem, coh så står man på ruta ett igen. & detta är inte första gången, typ samma sak har hänt X antal gånger tidigare, men jag lovar att det är sista. Längtar mer än allt annat att du bara ska försvinna ur mitt liv på riktigt. väntar på den dagen du går ut. Den dagen jag slipper se ditt fula fucked up face varje dag.

Nog klagat. Som jag skrev tidigare. Tror jag väntas en rejäl förkylning vilket är mindre kul. täppt i näsan och tjock i halsen. jag vill inte jag vill inte jag vill inte. Just nu känner jag bara för att åka hem, krypa ner i min egen säng och bara ligga där och ligga. Helst varit hemma hos mamma. Hon vet hur hon ska ta hand om en när man är sjukling. Lite glass och varm honungs te eller honungs mjölk ! :) Ibland saknar man att vara liten. Gutt när man blev omhänderttagen när man var sjuk. Men så imorgon kommer jag att inta sängläge hela dagen, åyminstone inga lektioner för min del. & det uppskattas lite smått ;)


Bilden säger allt.


Billesholm vs Staffanstorp

Tillbaka till skurup igen efter en helg i både Billesholm och i Staffanstorp.
Sitter just nu inne på rummet och råmyser i min ärkefina stickade tjocktröja. Eller rättare sagt pappas tröja, nu mera min min min!



Fredagen var jag som sagt i Billesholm, hos mormor och mamma. Mamma jobbade, och jag o mormor hade mystid med fika och gott framför Idolfinalen på tvn. Blev besviken, varit så grymt mycket snack om "Idol-Robin" och när jag väl fick höra han tyckte jag att han rent ut sagt var KASS. Amanda var en värdig vinnare. Dock har inte alla samma smak, och tur är väl det? :)
Åkte vidare hem till Staffanstorp i lördags eftermiddag. Om jag hade hemlängtan :love: Fast hände inte för mycket hemma iheller så jag kom i sängs redan vid 23, och somna snabbt därpå. Kiki var en runda i Staffanstorp. Höll ju nästan på att glömma det. Så det blev en runda till donken och jag fick min käre kaffelatte. Sådana saker uppskattas :)
Syster bjöd på kinamat inne i Lund. Idag igen, och det är gott för magen, hihi. Mötte upp Jennifer i Lund sedan mot Skurup. Sitter just nu på rummet och gör inte allt för mycket. Som vanligt. Väntar på att tvätten ska bli färdig som ligger i maskinen som ska in i torktummlaren. Sen är det natti för mig skulle jag tro. Ett besök i Malmö muske väntas imorgon. Och det är något jag inte är direkt pigg på!

Plugg.

Nästan nyss hemkommen. Varit övernattningsgäst inatt :)
En kopp kaffe och lite frukost och så klart Prestanda Basbok Fordonsteknik framför mig direkt jag kom innanför dörren. Sitter fortfarande och läser på medans mamma och mormor lagar Kreps . Försöker söka information oxå om den där jävla fyrtaksmotorn men det går dock inte framåt. Får gå igenom boken igen och se om jag förstår förklaringen lite bättre.

Nu ska jag slita mig från datan o hjälpa mor lite.
Puss.


Min fina syster.

Jennie, min fina älskade storasyster. Vad skulle jag egentligen gjort utan dig?
Jag är tacksam över att just du, utav alla miljoner människor är en del av mitt liv. För hur hade mitt liv annars varit? Inte så här jallafall. Alla svårigheter jag gått igenom, har du alltid stöttat mig så gott du kunnat. Vem skulle annars funnits där vid min sida om inte du stått där? Jag försöker göra allt jag kan för dig, men ibland räcker jag bara inte till. Och det är jobbigt. För vet du vad Jennie? Utan dig vid min sida är jag inte hel. Du är stjärnan som lyser upp mitt liv. Att du ens står ut med mig som lillasyster är ett under. Du är den första jag går till om jag mår dåligt. Och även om du inte har det så lätt själv, så gör du ditt yttersta. Och det är jag dig evig tacksam.
Min fina storasyster. Tänk allt vi egentligen gått igenom, hade andra klarat det så som vi gjort? Trots våra bråk, trots våra slagsmål så står vi kvar vi varandras sida. Alla gånger vi varit ovänner, men slutat med att vi båda sitter och gråter och ångrar allt vi gjort och sagt åt varandra. Du är stjärnan i mitt liv som lyser upp det mörkaste. Idag, imorgon, om ett år, om 95 år, jag kommer alltid att finnas för dig. Och jag kommer att älska dig tills den dagen mitt hjärta slutar slå. Och även efter det. Min andra halva :love:
Alla stunder vi haft, de goda stunderna överväger de dåliga. Alla gånger vi suttit och lyssnat på en låt, eller kollat en film, och båda sitter och gråter. Det är syskonkärlek.


Var det hon?

Precis annlänt till Billesholm. Eller ja, kom hit för någon timme sedan. Träffade morbror & sussie på vägen från stationen och följde med o hämta Erica.
Äntligen uppe hos mormor. Hunnit gå igenom kläder och saker som jag haft stående. Väntar på att klockan ska bli fem så jag kan gå ner och tvätta, efter det tänkte jag ta mig ett varmt bad och bara koppla av och sedan umgås med mormor. Mamma har åkt iväg för att jobba och slutar inte förän 21 ikväll. Så fram tills dess är det Mormor&barnbarns tid :love:
Resan till Billesholm gick bra, fick en del pluggande gjort på tåget. Fått läxa i blaha och ska kunna blahaa. Jätte kul. Eller inte -.-'  På bussen mellan Teckomatorp och Billesholm gick på en brud. Och mina ögon bara fasta. Jag kände igen henne men kunde dock inte placera ifrån var. Sedan slog det mig att det är en gammal vän ifrån Perstorp, som jag inte sett på år och dar! Ångrar dock lite att jag inte hälsa, men tänk så hade det inte varit hon?! Skrev dock ett inlägg till henne på facebook ^^
Naj nu ska denna svensk göra nytta. pusss.

& jag saknar min fina pååg.

Fredag tomorow

Förlåt för dålig uppdatering denna veckan. Jag kan dock inte skylla på att jag inte haft tid, för har haft all tid i världen känns det som. MEn har rent av inte orkat, och inte haft något vettgit att skriva om.Ni kan stort sätt redan min vardag utantill , mitt liv här på internatet. Dagarna ser nästan desamma ut, och att skriva om det 5 dagar i veckan blir tråkigt i längden.
Men en dag som denna har jag gjort nytta. Jag och Natta tog oss orken att dra ner en timme på gymmet. och det kändes så bra efteråt. Har sagt gång på gång att jag ska hålla det här med gymmet, och det har bara blivit tomma löften i stort sätt. Men denna gången ska jag FÖRSÖKA hålla det någorlunda. Lovar inget, för annars blir det bara ett svek mot mig själv.
Denna veckan har även bestått av prov och test. Vilket båda delarna kändes att ha gått ganska bra för min del efter mycket om och men och en massa pluggande. Tog mig tillochmed tid en kväll till att plugga. Jag satt för första gången med papper och hela köret inne på rummet en helkväll och bara plugga. Även jag kan om jag vill :) Torsdag idag. Menas med hemfärd imorgon, allt är färdigpackat, har även städat undan på rummet, så direkt efter verkstaden imorgon tar jag min väska och åker hem. isch vad jag saknar allt som har med hem att göra :(

Nej nu ska jag stänga ner och bara ligga i sängen och ligga. Kolla på tv och somna till den som vanligt.
Gonatt sötnosar.  :love:

Tolv

Tolv timmar mörker, sen tolv timmar ljus. Sju veckor senare så vet ni vad som bjuds ;)


iiiiiiskallt



Ja ! Jag ligger fullt påklädd i sängen med både jacka, mössa och halsduk. Har precis varit ute och tagit mig ett bloss, och jag känner att om jag tar av mig ytterkläderna kommer jag bokstavligt talat att frysa ihjäl!
Ikväll har jag fått lite gjort. Varit på läxhjälp och röjt undan bland svenskan och historia. Har dock lite kvar i historia som jag tänkte göra om en stund inne på rummet, men jag överväger med att krypa under täcket och starka tvn och bara ligga där och ligga.
Har imorgon på mig oxå för på onsdag är det provdax. Och det ser vi inte alls fram emot. fick dock veta att jag klarade idrottsprovet oxå, eller det har jag kanske redan sagt ?!
Nej nu är det dags att stänga ner. För denna gången :)
Puss :love:

Blekning på g.

Förstår inte riktigt vad jag gör uppe redan? Klockan har inget ringt än, och den ringer om en kvart. Var uppe redan halv nio (!?)
Sitter jallafall på rummet, fullt påklädd och väntar på att Kiki ska komma så jag kan slänga in en blonderingsfärg till i hennes hår :) Skulle göra blont underhår på henne igår, men eftersom kvinnan har svart hårfärg nu så blev det bara blekt i hårbotten. HAHA!




Sista dagen..



Sista syndardagen. Imorgon börjar vi om på nytt. Och med vi menar jag att jag har sällskap med att kasta bort allt onyyttigt av Jennifer :love:
Lägg även märke till min överporriga mössa som jag fick utav min syster i tidig julklapp.
Även tillägga att alla julklappar är nu inhandlade :)


RSS 2.0