Helsingborgs-festival!

Som bestämt blev det Helsigborg igårkväll. & en massa mys med amma på Väla under dagen.

Alex & Baon kom till mig igår. Jag gjorde mig i ordning under tiden dom underhåll sig själva. Sedan hem till Erica för förfest. & iväg till Helsingborg. Eller ja.. Jag och Erica kom dit, Alex och Bacon fick ta nästa tåg till Landskrona igen, eftersom Bacon blev lite för full på förfesten. Så Bjuvs station fick smaka på en spya. HAH. Stackars barn :')
Ett tips: Gå inte med högklackat en helkväll på kullersten. Mina fötter är så got som döda idag.
Blev en del tittande/lyssnande på Danne Stråhed igår, & även The Sounds. & så klart höjdpunkten KARUSELLER! :'D
& så fick jag träffa min älskade JOSEFINE! Goa fan. kärlek till dig. ♥

Nästan precis gått ur sängen, gjort mig frukost, gett hundarna mat & släppt ut dom på gården. Sitter och lyssnar på Joddla med Siv. Taggar inför ikväll igen. Ett försök till med Bacon & Alex, kanske Steenis oxå. Skönt gäng.
Nu ska jag hoppa i i duschen.
Hörs sen... Eller i morgon.
puss på er.

Ge mig 30/9-2012

Mamma ringde och väckte mig riktigt tidigt idag. Redan klockan 07.00. Tanken var att jag skulle ut och ta en orgon-jogging runda, men så blev det inte. Låg oh drog mig fram till 08.30-08.00 istället innan jag orkade gå upp, välja kläder,sminka mig osv. Runt 09.00 åkte vi ner till Staffanstorp, and guess what, jag fick köra igen. Hihi, det märks inte alls att jag trivs bakom ratten? :')
Kom hem till lägenheten. Jennie låg fortfarande och sov, & Corre hade varit övernattnings gäst. Så innan mamma och jag skulle ner till vårdcentralen passa jag på att göra en kopp kaffe med grädde. Uppskattas högt så tidigt på morgonen. Efter vårdcentralen var det direkt till komunhuset för något möte för mamma, och under tiden satt jag i bilen och sjöng till en massa P!nk låtar ( den kvinnan rockar så jävla mycket!) och hade kamera-kul.







Som sagt, jag stormtrivs bakom ratten. & superlängtar tills jag blir 18
Ge mig 30/9-2012 ♥

Lite planerat inför helgen. Bästa vän Alex & Bacon kommer till mig i morgon någon gång under dagen och stannar hela helgen. & på lördag kommer Lundgren. & Det ska bli toppen att få vara en hel helg med folk som är bra för mig. Det bir även Helsingborgs-festivalen för hela slanten oxå! bland annat ska vi se Danne Stråhed, Joddla med Siv, Wilmer X. Under morgondagen ska även jag ha kvalité tid med mamma. Bara hon och jag ska åka iväg o titta på ett par gardiner till mitt rum. Det kommer bli mys. Min fina mamma.
Min underbara moster, och underbara morbror ska iväg i helgen och roa sig. Det är dom värda.


Morbror&Moster är och jobbar. I vanliga fall brukar mamma vara här nere ed mig och barnen, men eftersom hon och mormor ska iväg imorgon bitti så är det bara jag och barnen ikväll. Dom sitter och spelar data, eller rättare sagt satt ochspela, tills jag lånma en av datorerna för att uppdatera bloggen. Alldelles strax färdig, och då får dom små liven fortsätta med vad dom höll på med.


Mitt nya jag.

Satt för två timmar sedan och vela mellan att ut och jogga en runda, eller träna på Kinect.
Satte igång xbox:et , tände tvn och skulle sätta i träningsprogramet, men så klart hittade jag det inte Leta över allt, men dock helt borta. Tog på mig mjukis och en sleden T-shirt, tog med mig Felicia ut, hon åkte på ruller och jag tog min jogging tur istället för Kinect. Trevligt med lite sällskap på rundan. Sprang klart, kom hem, och lyfte på en tröja som låg på tvn, och gissa vad som låg där under?! (& jag som letade över allt, tyckte jag!)
Satte ingång träningsprogramet, träna en halvtimme, sedan lite yoga och andningsövningar på det. Känner mig jätte stolt.
Hade detta varit för ett ar år sedan, hade jag aldrig orkat ta mig utanför dörren för att ta en joggingtur. Däremot hade jag satt mig på varenda sten jag såg, och tagit en rökpaus. Att jag äntligen,efter så lång tid verkligen tar tag i detta gör mig själv stolt. På bara några veckor har jag gått ner x antal kilo. Kan säga så mycket som att, som mest, på mina 16 år har jag vägt 85 Kg ! & det tycker jag är otroligt mycket. Att gämnföra med 85 kg, mot vad jag väger nu, ger mig mer motivation. Dock är min mål-vikt 65 kg, och verkligen inte lång väg dit. Go Marinah, Go. Denna gången ska jag nå mitt mål, utan ett ge upp. Står jag stilla i vikt ett par dagar, är det bara att kämpa på. Inte ge upp som alla andra gånger. Denna gången tror jag på mig själv. & tack till dom som hejar på mig, och tror på mig. Glädjer så mycket. ♥

Barnen sitter och myser med mamma i soffan, och äter fläsk svål, medans jag skriver av mig här inne på bloggen. Staffanstorp en runda till i morgon. Så mamma väcker mig redan klockan 07.00, så jag hinner jogga en runda imorgon bitti, hinna duscha och göra mig i ordning tills vi åker, runt 09.00 . Skulle nog ta med släpet oxå i morgon när vi kör, så att jag får upp mina möbler hit till Billesholm någongåg.
Som sagt, köpte tv idag, men dock är den inte redo att titta på än. Ingen dekod(stavning?!) och något annat, om det var en sladd som måste dras först? Något i den stilen. Är inte så insatt på den biten, så det får morbror Tony och Moster Marie sköta. Hihi ♥

Nu ska jag oxå sätta mig i soffan och mysa innan barnen, och även jag och mamma går och lägger oss. Lite kvalitéts tid får man aldrig nog av.
Massa kärlek till alla som läser.


Lön för en dag.

& idag fick jag min efterlängtade lön, som jag egentligen skulle haft för ett par veckor sedan. (suck)

Mamma och jag åkte in till Familia, och jag fick handlat lite. Bland annat, ett par shorts, två linnen, underkläder och smink. Bland annat denna ;



& så fick jag köpt min efterlängtade plasma Tv.



dock bara 140 kronor kvar av 3900. Svider. Dax att börja spara igen fram till Vallåkra. Sommarens sista höjdpunkt.

Bästa vän Alex, Lundgren & Bacon var i Billesholm igår til idag. Dom är ute på "skåneresa" för att hitta skate ställen, och kom förbi här. Dom är så underbara! Gick och mötte dom igår på stationen i Billesholm, sedan gick vi upp till affären för att dom skulle få handlat något att grilla. & det blev korv. Snabbt och enkelt.
Ner därifrån till skate-parken, upp till mormor för att koka kaffe till dom sedan på med grillen. Dom skulle slå läger vid "torget" inärheten av vårat hus, men tyckte inte att det var någon höjdare så tog en bit bort bakom gatan. Och där blev det brasa för hela slanten, och en massa skratt och prat.
& så diskutera vi himmlen/stjärnorna. och som jag alltid sagt, & kommr at säga så tror jag inte på att det finns något liv efter universum, och dock att universum inte har något slut. Men Alex sa emot. Så klart. Men älskar han endå :')♥



Bacons egna gjorda brasa. hihi.

Nu tänkte jag vara duktig, ut och springa en runda.. MEN orkar inte, så tar det imorgon istället.


håller kväll.

Vilket jag gjort sdan jag vaknat i stort sätt.
Bara tagit en lugn dag, med dusch och familjemys. ♥

Marie&Tony är iväg och jobbar, kvar hemma är lillkusinen, mamma & jag.
Stoffi sitter vid ena datan med sitt spel, mamma i soffan och jag här.
 Sitter och lyssnar på gamla/nya låtar. Mmh, väcker dock minnen.
Perstorps-minnen tillsammans med Ankan, och en massa andra. såå otroligt saknat. Men den goa tösen kommer ner någon gång under henes semester, och det är efterlängtat.
Minns kvällarna då vi smet ut ifrån husvagnen, gick på fester, gjorde allt vi inte skulle. Alla bråk, me lika förbannat blev vi sams igen. Sssch! Nu kom sanningen fram om vad vi höll på med, det som skulle vara vår hemlighet. hihi :)
& fy vad jag saknar D. Min fosterbror jag hade. Världens underbaraste. Tappade dock kontakten ett tag, men den är återfunnen igen. LOVE ON THAT!

nu ska jag fortsätta med något annat ovettigt.
puss

What are words.





Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

kan inget annat än att älska denna låt. Fastna för texten direkt ♥

Fredags-mys

En hel eftermiddag/Sen kväll med min käre Morbror Stefan igår, tillsammans med han tjej-kompis Sussi & hennes dotter Erika. Väldigt trevligt. Kvällen börja vi tillbringa hemma hos Sussi och Erika, med massa kortspel. Sen iväg till Åstorp. Jaaaviiisssst åkte jag och Erika moped. Sjukt ball.
Hemma igen runt halv två, och då blev det prat och mys med mamma ♥

Precis vaknat, tagit min morgoncigg, och satt mig vid datan. Gick in på www.Facebook.se , och såg en massa skrivande om Norge. & jag säger bara fy fan, det finns verkligen idioter till allt! & än är inte den sista född. Varför går man på oskyldiga ungdommar, hur är människan funtad? & gå utklädd till polis?! Smutsar ner polisens yrke genom något sånt. Ne uch blir så jävla förbannad.

blir längre inlägg sen. Nu ska min fina kusin visa mig hur man spelar Minecraft! Hihi, ♥


Min storasyster♥

Hemma i Billesholm igen. Sitter hemma hos Mormor, mamma & Morbror Stefan.
Har varit i Staffanstorp en vecka, en negervecka!
Jag har tänkt lite. På mig och min syster. Vi är så lika, men endå så totalt olika.
Vi gjorde upp ett chema, som skulle följas med disk,tvätt,mat,städ och ta hand om katten. Det stod lika ett långt tag tills mina sträck drog iväg och hennes stog kvar på 10. Hon är älst av oss två. Men jag som är den mest ansvariga och skötsamma. Från min synvinkel. Jag stannade hemma och tog hand om hushållet, medans hon var ute med kompisar mitt på dagen, som så sent i natten. Känner mig ansvarsfull.
MEN.
Jennie är den sorts storasyster som trots allt bryr sig, som skickar/ringer för att se hur allt går hemma. Den syster som oroar sig för mig. & därför älskar jag min underbara storasyster mer än allt annat. För hon är den hon är och ingen annan.♥

Fredag idag. Inga direkt planer utan får se vad som händer. Mer än att Marie & Tony jobbar natt, och jag o käre mor ska vara hemma hos Lillen idag.
Rensade ut möbler igår med Tony, fick slängt en soffa, bord, fötölj och lite smått. Så nu ska jag bara få upp mina egna möbler från Staffanstorp, och inköpa mig en plasma tv så fort lönen kommer. Vilket är om 5 dagar. Längtar!
Var även på Pang med Marie, mamma & Felicia igår. & Jag fick äntligen handlat mina wunder-baums!


& köpte även pärlor till naglarna, så lite nagelfix blev det oxå.

& för er som missat min nya piercing;


Gjordes uta hanna. Vad tycks? :)




Jogging-time!

Precis hemkommen efter en jogging-runda.
& jag känner mig precis som denna översnygga bild!

Lilla Felicia höll mig sällskap under rundan. Hon cykla & jag sprang. Lilla hjärtat. ♥
Känner att jag måste springa in i duschen nu.
& JAG SKA FÖRSÖKA SLUTA RÖKA. För 6354640 gången :((
ett lycka till kanske?

puss på er sålänge.

Min fina vän Nickie ♥

Först och främst måste jag berätta att jag trodde att jag skrev bloggen stort sätt för mig själv. Utan några speciella läsare. Men idag fick jag för mig att gå in och kolla statistiken på besökare.. Och till min förvåning såg den bättre ut än vad jag förväntat mig. Blir så otroligt glad, att det finns folk som läser/följer denna blogg.
Stor kärlek till er.
& En av läsare som jag vet om är, min barndomsvän Nickie Ekvall. stor kärlek till just henne.
& bara för att hon är min underbara vän tänkte jag lägga in hennes bloggsida här, så gå in och besök/Kommentera & läs. (Kommentera som ni borde göra på min oxå ju).
http://nnickieekvall.blogspot.com/


Nu ska jag och min fina storasyster ut och jogga.
Kanske kommer ett inlägg till, så du kan fortsätta läsa Nickie :D ♥

Förälskad!

Helt rätt! aaaaah så sexig.



Här är min nya kärlek. Panda Da Panda - Vem är du? ♥
Går inte att tjata ut låten, blir bara bättre och bättrre. & inte nog med det. Han är så förbannat snygg!
Tänk en helnatt med honom ;)

Vaknade ovanligt sent idag. 13.00 blev jag väckt av Pontus som skulle göra Armhävningar på en stång öer min dörr, och dörren blev nästan inslagen, hördes det som. & då var det väl dax för mig att gå upp. Åt frukost, sedan kom mamma och Jennie & då var det dax för prommenad med familjen Arvidsson.
Jag Tony & Marie prang i intervaller, (sär man så?), springer en minut, går 30 sek. Stolt över mig själv som klarade, gick bättre än förväntat.

Var i Staffanstorp för någon dag sedan, var där inte mer än två - tre dagar, & Steen sov hos oss dom dagarna. Kompisar hemma, och allmänt bra sälskap är så otroligt mysigt. Men som sagt ännu bättre att vara i Billesholm igen.
Imorgon blir det kalas för mormor som fyller 7* år. Stort grattis till henne på hennes dag.


Kinect-träning med mamma

Efter en lång kväll med en massa bus och lek och skratt ligger lillen i soffan och tittar på barmprogram och mamma uppe i duschen. Jag vet en som kommer somna snabbt och sova gott ikväll om inte Lillen. ♥

Jag fick ångest över att inte ha tränat länge, så körde igång kinect. Träna lite där, och även mamma prova på.



inte dåligt kört på boxningsprogramet för att vara första gången måste jag dock säga!
Min underbara mamma

Nu tänkte jag oxå hålla kväll.

love to you all.

fredagsmys

Inläggen i bloggen blir för det msta lika dana, eftersom dagarna ser så ut nu för tiden i Billesholm. Både på gott och ont.
Marie&Tony har precis kört iväg för att jobba, de andra två barnen har åkt till sin pappa, kvar hemma är jag, mamma och lilla Stoffi som sitter och myser med godis. Fredagsmys framför Tv:n♥


älskade barn!


Marie&tony jobba igår oxå, så bästa Marie laddade ner Shottas till mig, som jag satt och såg på hela kvällen i stort sätt. Kan inget annat än att älska den filmen!

/ - längtar lite smått efter att skolan ska börja. så spännande\

&baby, miss u. ♥



blonderingstime.

Uppdatering igen för er bloggläsare.

Sitter för tillfället uppe hos mormor & Mamma. Dom sitter ute på balkongen och babblar, och jag sitter här, framför tv;n & tittar på "Unga mödrar" med datan i knät.
För er som inte vet har jag gett mig på att bli blond. Eller först och främst köpte jag en avfärgning och silver-shampoo & bleknings spray :


& så här blev resulltatet av det:



vilket jag inte blev ett dugg nöjd med, så blev tre blonderingsfärger på det, och så här blev slut resultatet:




(har väl aldrig sagt att jag är fullt normal?!)
Lite extra silver-shampoo på detta så blir det säkert bra i slutänden.

Var i Staffanstorp i måndags med mamma. And guess what!? Jag övningskörde för första gången på riktigt länge. Min morbrors Audi.


& jag har kommit fram till att denna Audi  är så fan mycket skönare att köra än vad mammas gamle 944 var. Förälskad & mallig bakom ratten :)


Blev en promenad igår till kopparhatten. uuuurk vilken backe. Den tog verkligen död på mig igår. Men orkar dock inte slänga in bilder nu. Så det kommer nog senare.
Med detta säger jag haajoivaaaj.


bläähää

Pigg&Vaken.
Sitter hemma hos mormor med mamma. Hon fick inte igång det trådlösa så fick komma hit o hjälpa henne. Det enda hon inte gjort var att ansluta nätverket. haha!

gjort det enu en gång. att jag äldrig lär mig !


& måste skriva ; Jag hatar thomas Dileva. Han är tyvärr med på "lotta på Leseberg"



Overkligt för mig.

Försöker att få in att jag har kommit in på transport, mitt drömprgogram sedan länge. Det är fortfarande så otroligt overkligt för mig. & så otroligt stolt. Att den skit tiden på Kometskolan kunde göra så mycket nytta endå. Stolt över mig själv att jag inte gav upp.

Sitter i soffan, eller rättare sagt bäddsoffan, med en snarkande tax bredvid mig. Sitter och småtittar lite på Stefan&Krister tillsammans med mamma och mormor.
Har fått i oss lite mat oxå. Idag blev det köttfärssås och kokta grönsaker. För er som inte vet har jag börjat på en diet. LCHF , Low carb, High fat ; www.kostdoktorn.se . & som pricken över i:et har jag redan gått ner 2 KG, på inte lång tid. & fler ska bort. Jag är stolt över mig själv som verkligen håller mig till denna kost.
Var hemma själv igårmorse tills idag. & Söte-Göte kom hem till mig, och sov över tills idag. Och det var uppskattat. Fina du.♥
Nu måste jag vara social igen.
Puss.

Nils Holgersson !



Vi ses den 22 Augusti!
Kom in på transport, men står som reserv till anläggning!

Happy face.

& hjärtat sov hos mig inatt.
Min helg är dock räddad.

RSS 2.0