finbesök.


Aldrig varit så nervös tidigare som jag var inför truck körningen idag. Men helt meningslöst. Allt gick kanon. Utan problem. fick massa beröm av lärarna och det känns otroligt bra. Kul att det är någon som tror på mig. Gör jag inte det själv känns det bra när andra gör det. Men kommit på mig själv med att jag ställer väldigt höga krav på mig själv, och det är inte det bästa. Får sluta med det, för det blir inte bra i slutändan.
För övrigt har dagen varit okej. Pluggat teori stort sätt hela dagen fram tills jag fick besök av mina fina vänner L&M. Tur att det är någon som har lite hjärta till att lägga ner tid på mig när somliga skiter i det ;)

Gjort klart det sista i lägenheten här på internatet. Flyttat in den andra sängen (Jennifers säng) i sovrummet, dragit ut skrivbordet i vardagsrummet. Satt upp belysningar osv. Så nu är här helt okej. Det enda som fattas är bästavän. Men hon kommer snart. Och jag längtar som bara den! :love:
 
 
 
:
 
 
 

Händelserik dag,

En fullt händelserik dag. Men dock en dålig start. Trött som jag var imorse så gick jag in på toaletten för att borsta bissingarna. Stod trött som bara den framför vasken och tittar mot badkaret, och där i fanns världens största spindel ! (nästan) den sprang runt, som bara den, och jag fick mini hjärtinfarkt , men den dog. Den hade förmodligen inte lärt sig simma mot hårt strålande vatten för han/hon den fule fan åkte ner i avloppet lika snabbt. Den skulle ha det !
Gick å åt frukost sedan ner till körgården. Idag hade vi truck körning. Och det var inte så farligt som jag trodde. Stapla pallar , och lite sånt smått å gott. Helt okej.
Har även gjort ett stort framsteg om jag får säga det själv. För första gången idag ringde jag helt själv angående praktik plats. Ger mig själv en klapp på axeln för det. Inte gjort det tidigare. Alltid fått någon annan till att göra det.
Så framsteg . Även träffat min fina vän S idag. Uppskattat som många gånger förr.

Usch hade en sån jävla dröm inatt. Drömde att jag skickat sms till hjärtat och skrivit att jag inte vill fortsätta förhållandet. Och att vi bröt upp med varandra. Imorse när jag vakna var jag helt förstörd, gick igenom mina sms och fatta att det var en dum mardröm. Aldrig att jag lämnar honom. ALDRIG.
-a, mitt allt, min kärlek !


hittat min sanna kärlek <3

Jag har hittat min nya kärlek, & denna gången är det verkligen äkta kärlek!
Har provat alla möjliga hårschampoon, men inget har direkt fungerat. & med mitt slitna hår och jävligt kluvna toppar så har inget funkat, förren nu. Köpte Syoss repair idag, använt det EN GÅNG och redan resultat. Så jävla otroligt.
 
 
Min bästa vän som aldrig sviker ;)

Fick även småärenden gjorda. Fick påladdat mobilen, påladdat jojo-kort, handlat lite smått och mött upp syrran på stationen. Full rulle, sluta skolan 16, och varit igång sedan dess. men nu tar jag det lugnt. Fått fixat musik in på syrrans nya ajfån och gett henne en undervisning av telefonen. HAHA amatörer :) :love:
 
Idag blev min fina vän opererad. & allt hade gått bra. Bara vänta på att hon ska återhämta sig så jag kan få tillbaka henne till skolan. Saknar henne så fruktansvärt mycket.

Truckutbildning på G

Hade en massa strul igårkväll med att somna. Men efter många om och men så slockna även denna skåning !
Vakna imorse och var lagom utvilad. Tog en dusch innan dagen börja. Kommit igång med truckutbildning nu, gått igenom de olika truckar som skolan äger och småpratat lite. Efter lunch blir det truckfilm resten av dagen, och körning imorgon.
Nu känner jag mer och mer att nervositeten släpper. Så farligt kan det inte vara. Detta kommer gå bra.. (försöker peppa mig själv)


Stackars mig !

Kom precis att tänka på hur synd det är om mig!
alla dom jag umgås med på internatet är borta. Eller dom flesta, och resten har gått och lagt sig. Redan ?!
Syrran kommer inte förren imorgon kväll, då hon under dagen ska åka och handla sin present som hon ska få av mig och mamma. En iphone 4s. Stackars tös som önska sig en sån skit mobil.
Sen har vi Alex, men han den dumme fan har ju bytat skola, och jag vill inget mer än att han ska komma tillbaka hit till denna skola igen. Så har vi Jennifer, min bästa vän, min tvilling som ska opereras imorgon och kommer inte förren nästa månad. All lycka till dig min andra halva! & så Linnea, som är på praktik. Vad händer ? Alla är helt borta, och jag sitter för mig själv i lägenheten. Tänkte kolla på film genom www.swefilmer.com men såklart är uppkopplingen alldeles för seg så det tar typ såhär fem timmar att spela upp fem minuter av filmen.
Tog en dusch för att fördriva tiden lite, men härnäst då? Usch vad synd det är om mig. Längtar tills allt är i sin ordning då alla kommer tillbaka till internatet/skolan igen. Då är allt som bäst :love:
 
Ut och ta ett bloss och en kopp kaffe tänkte jag säga, men inte fixat kaffe eller kaffekokare än. Får bli en cigg, sedan hoppa i bingen och rulla tummarna eller något i den stilen. Låter finfint.

tbx i skurup

Såååå!
Tillbaka i Skurup, framme på internatet och nästan fått väskan upp packad. Fastna här först. Som vanligt ;)
Var inne hos Simon&Elvis en runda innan, åt popcorn och kolla någon B-film.

Haft jätte bra helg hemma hos mormor. myst mestadels av tiden, fått lite tid, som vi inte haft på länge. Även fått umgås lite med mamma.:love: Nej nu ska jag hoppa in i duschen. puuusss

fredag

Såja. Då var den första skolveckan avklarad. Inte haft några direkt lektioner, så för allmänt har veckan varit otroligt lugn. Schemat är endå helt okej. Förutom att vi slutar kl 16 måndag-torsdag. Men ska inte klaga.
Var uppe hos mamma en runda när jag anlände till Billesholm och tog en kopp kaffe och snackade lite. Gick sedan vidare hem till mormor, här ska jag spendera min helg. Suttit och snackat lite, fått lite i magen, och hjälpt mormor att stryka. Vilket snällt barnbarn jag är ;)
Precis kommit ur badkaret, sitter för tillfället å lyssnar på lite Reggae och bara tar det lugnt iväntan på att mormor ska komma hem igen. Just nu är hon med lillkusinen på hans brottnings träning. 5 år och brottas. Tuffing! :love:

Nattbuss 807

Så. Precis sett färdigt på filmen Nattbuss 807. Så bra Var den verkligen inte som folk påstod. En riktig B film om jag får säga min åsikt.
Inatt får jag en sovgäst. Bästa vän var på besök, och han missa tåget. Eftersom han åkte på skolkortet så kunde han inte ta något senare eftersom kortet slutar fungera efter 20.00 så han får sova på soffan här inatt :)
Meddans han är ute med syrran så går jag nu och lägger mig.
Pussåkram <3


lite såhär.

Helt slut. Trött i kroppen och ögonen fortsätter att rinna och näsan fortsätter vara täppt.
Tror att att det är dax att kolla upp det här med allergi igen. Sist jag kolla upp det så fick jag svar på rök, parfym och damm. Är rökare, använder parfym och älskar inte direkt att städa. Kanske dax att bli bättre på det?
Även fått lite nytta gjort idag. Nu är jag så förbannat trött på allt som har med p-stav att göra, så ringde ner till ungdoms mottagningen här i Skurup. Förklarade läget, och kvinnan som jag fick prata med tyckte förvånadsvärt synd om mig. Vad gulligt ! Fick jallafall tid den 3 september klockan 14, och då åker skitet ut. Och aldrig igen kommer en p-stav in i min kropp igen. Det är en sak som är säker. Ska istället be om att få tillbaka mina gamla p-piller Trionetta 28. Dom var som gjorda för mig. Som handen i vanten, som pricken över i:et. Varför jag slutade med p-piller var för att jag var så slarvig med dom. Missa ena dagen och tog den tredje typ. Men bara att förbättra sig. Right? Även varit en runda nere i Tommelilla idag tillsammans med Jennie och Kiki. Kiki skulle ha nån hårfärg, och jag fick köpt mig ett kollege block. Hitta VÄRLDENS coolaste leksaks lastbil! En rosa nosabil med rosa släp. gissa om jag ska handla den nästa gång jag är där! Och finns den inte kvar så ska dom få beställa en, för en sån SKA JAG HA!
Sitter för tillfället i soffan, med datan i knät och benen på bordet. Tittar lite smått på Ice road truckers samtidigt som jag slänger in detta inlägg. Tur man är kvinna och kan göra fler saker samtidigt. Eller vad säger ni töser? Ska alldeles strax ta ett bad, ett skönt skumbad. Hoppa i mysdräkten sen inta soffläge med en film. Fick tips om att se nattbuss 807, aldrig sett den tidigare och alla som sett den säger att den ska vara både bra och rolig. Vi får se. Väldigt kräsen när det gäller filmer.
 
Jag har glömt att berätta hur underbar familj min fina pojkvän har! Hur kan jag ha missat det??!
Under den senaste månaden av sommarlovet fick jag bo hemma hos dom. De öppna upp sitt hem för mig. Och evigt tacksam är jag över det. Jag har världens bästa pojkvän, och han har världens bästa familj. Eller delad första plats med mamma&syrran :) Jag är verkligen lyckligt lottad. Och uppskattar att jag har de närmaste människorna som jag har i mitt liv. Ni är guld värda hela högen och jag ÄLSKAR er!

huvudvärk för hela slanten

Ååååh vilken dunkande huvudvärk jag ligger inne med.
Förstår inte riktigt varför jag plågar mig själv med att ens sitta här framför datan. Kanske för att roa er läsare? :)
Dagen har inte bjudit på allt för mycket. Spenderat hela dagen från kl 08.30 till 15.30 nere på körgården. Fixat bana till truck utbildningen som börjar på måndag och lite sånt smått.
Fått första tvätten tvättad denna terminen oxå. Rediga jag! Tagit en dusch med, ska strax kila ner i tvättstugan och stoppa in det i torktumlaren. Skulle ta mig ner i byn men ingen som ville göra sällskap så sket på det. Så förbannat godis sugen så det är hemskt.
Tiden på internatet börja bra. Men fyfasen vad jag saknar dalby, framför allt saknar jag älsklings sköööööna säng, med honom bredvid ^^ Nej nu ska jag göra nytta igen. puss
 
 

Jodå

Done!
Nu är allt nerpackat, allt utom smink, plattång och kläderna som jag ska ha på mig i morgon. Blev ändrade tider , åker från Dalby redan 08.01 och möter syster i Lund 09.22 istället för 10.22. Fick ett garanterat svar idag med på att lght 4 år min och twin's! Underbart. Ska fördriva tiden snabbt så att det kan bli september så jag slipper bo ensam :(
Men men. Sängen tidigt idag.
Puss


7 månader (L

Tanken slog mig precis.
Att idag har jag och min prins 7 månader tillsammans. Jag känner mig som en prinsessa i hans sällskap, och för varje dag som går blir mina känslor allt starkare och min kärlek allt större till honom. Han är underbar, han är fin, han är en helt fantastisk person. Jag älskar hans sätt att röra sig, jag älskar hans stil och framför allt hans personlighet. Han är det bästa som hänt mig, och det underbaraste är utav allt är att han är min pojkvän. Aldrig mått så bra som jag gör med han, är där en dålig dag så är det han som får mig på topp. Går inte att beskriva honom med ord, han är bra, i mina ögon är han perfekt och jag älskar honom !


-18

Äger fyra par shorts.
Under den senaste tiden när jag använt shortsen har jag märkt att allihopa har blivit förstora. Vilket är gott och ont, gott för att jag äntligen lyckats gå ner i vikt. Uppe i -18 kg redan, ont är för att, vad ska jag nu använda när det är varmt ? Kul att behöva springa och dra upp byxorna hela tiden. Hoppas att sommaren snart är över så att jag slipper det bekymret. Men trotts allt så ger jag mig själv en klapp på axeln för att jag äntligen kommit igång och att de går åt rätt väg. :)


Längtan börjar komma.

När man väl väntar på något, varför går då tiden så sakta? Nu börjar det bli mer längtan inför tisdag. Vill bara få komma till internatet, packa upp mina saker och börja skolan. Börja läsa vidare och få min utbildning klarad.
Lördag idag. Bara tagit det lugnt hela dagen. Mesta dels suttit framför tv:n och kollat en massa filmer. Var en snabb sväng nere i byn för att handla lite inför internat tiden. Och cigg bland annat. Ätit middag och fikat lite nu ikväll, och precis kommit i sängs. Blir nog svårt att somna, vet inte vad jag gjort med ryggen, men en sak är och det är att min ryggsmärta dödar mig långsamt.
Pussåkram!


Go'natt !

Slänger in ett litet inlägg såhär på kvällskvisten innan det är dax för mig att sova. Kl är 23.39 och jag försöker vända dygnet rätt något sådär så imorgon blir jag väckt innan kl 12, sov alldeles för länge idag. Vaknade till ( inte en aning om vad klockan var ) av att Andy kom upp och sa hejdå innan han åkte iväg på spelning. ( sista spelningen innan hans semester. Det ska han bli värd min fina! ) massa pussar och kramar sen somna jag om igen och vakna klockan 13. Rent för sent. Halva dagen gången nästan. For upp ur sängen, åt frukost fick i mig kaffe, kollade snabbt upp buss tiderna till Staffanstorp klädde på mig och så ner till stationen. Kollade dock fel, så fick vänta på bussen i ca 45 minuter. Stor ångest. Kom till sist fram, fick hämtat papprena och större väska. Fick sällskap av bästavän Aléx som följde med hem till åkershus där pappa bor, och fick sällskap av honom tillbaka till bussen. Tillbaka i Dalby gick 'hem' duscha, värmde mat, åt och fick koppla av någon timme framför tvn innan jag följde med ner till centrum där det är lite musikfeatival och tivoli. Lagom trött så efter vi gick hem för att byta till varmare kläder stanna jag hemma. Fått bissingarna borstade, pratat med syster ang tisdagen, och äntligen kommit i säng. Men känner att det är något som fattas bredvid mig. Får lägga mig och krama kudden och låssas att det är min kärlek som ligger där :)
Go'natt alla ! :*


<3

Han är otrolig, han gör mig lycklig & jag tycker om honom så mycket !
- a ♥


Stp över the dag!

Precis landat i soffan framför tvn efter en dag i Staffanstorp med mina finisar ! Blev massa snackande och så klart kaffe drickande hemma hos F. Uppskattat verkligen. Åtminstone från min sida. Fick även träffa mitt lilla fina kusinbarn som jag inte träffat på länge. Massa mys och gungande på lekplats. Inväntar nu att dom andra ska komma hem. Känns lite si sådär att vara här ensam.
& hur fan lyckas man gå vilse i Dalby!? Hände mig idag när jag skulle gå till bussen. Fick fråga en dam om vägen, jag det värsta var att jag nästan stod rakt framför stationen som jag skulle till.
Pussåkram


Makes My day !

Åter igen kväll, och åter igen har jag intagit sängläge.
Tanken slog mig att om 6 dagar, eller snart 5 dagar så börjar skolan igen. Och då undrar jag följande.. Vart fan tog mitt sommarlov vägen? Det bara försvann sådär?! Inte okej alls. Men för övrigt så ska jag tillbringa morgondagen i Staffanstorp tillsammans nämnd mina finisar Aléx och Emil, medans hjärtat och hans familj åker över till Danmark.
Känner att jag behöver tid med fina vänner för att inte allt för mycket snöa in mig på vilken ångest jag har inför skolstarten.
Fick reda på en liten överraskning idag såhär från ingenstans. En vän till mig skrev på Facebook att han gått och blivit småkär, och nyfiken blev jag så jag och personen kom in på det samtalsämnet via sms. Fick först svar på att det var en tjej(självklart eftersom han inte är bög) men det visa sig vara mig. Lite smågulligt får jag säga. Lite lagom rörd :)
Nä nu ska jag försöka få min skönhets sömn. Tänkte satsa på en tidig kväll idag.
Go'natt sötnosar


P-stav vs p-piller ?

Kom precis att tänka på en diskussion som jag och mamma hade när jag var uppe i Billesholm. En diskussion om preventivmedel och p-stav för att vara exakt. För tillfället har jag p-stav ( starka tankar på att plocka ut den pga blödning mest hela tiden ) och i diskussionen kom vi å prata om hur säkra dom är. Komiskt nog måste min vara 110% säker, för att eftersom jag inte har sex under tiden jag har blödning så finns det ju ingen chans i världen att jag kan få unge iheller. Rätt smidigt. Som jag skrev tidigare, har jag funderingar på att ta ut den. Men.. Barnmorskan sa till mig att ha tålamod. TÅLAMOD!? Det är den brist jag har, vad fan är tålamod? Går det att äta liksom? Vilken tjej här i världen vill gå runt med blödning/PMS i 3-5 månader? Jag hinner för böveln bli oskuld på nytt. Kanske ska satsa på det här med nunna? Funderar på att ta tillbaka mina p-piller. Men jag är ju så slarvig med att komma ihåg dom, och då om något kan jag ju bli med unge? Äsch skit samma. Får se hur jag gör.


Hejdå blond.

& välkommen brunett.
Lite ångest över valet. Men gjort är gjort.


<3

When nothing goes right, go left (L


Full rulle!

Äntligen tillbaka i Dalby efter en helg med full rulle hela tiden.
Kom till Staffanstorp i fredags och blev upp mött utav finaLina & Emil på stationen. Mötte därefter upp syrran som även kom från Billesholm och ner till Staffanstorp. Gick hem med packningen till M, och kommer hem som två dränkta katter. Möttes av en handduk och en Oneapice, sen in i värmen och mysa tillsammans med syrran och M. Fick lagat lasange med syrran efter att M gett sig av. Fick besök av L&B senare på kvällen, som sluta med att båda två blev nattgäster med . Fick även träffa min finfina vän Linnea som kom . Så otroligt uppskattat. Efter att hon åkte gick jag å Lina en sväng, och sedan hem igen. Planera att lägga oss tidigt eftersom vi börja jobba redan 10 på morgonen dagen därpå. Kom dock inte i säng förrän runt 04. Upp igen på morgonen då M's barn blev lämnade redan 09 . Fick hem barnen, gav de frukost, och tog med dom ner till Balders där barnlekarna och hopp torn och massa godis väntade dom. Morgonen - eftermiddagen var bra , fram till kvällstid . Full rulle. Spring över allt fram och tillbaka. Stå vakt till Pedalens Pågar, gå vakt i öltältet osv. Dock med fint sällskap. Kvällen blev sen, kom inte till ro förrän 04 inatt igen, och imorse tog jag bussen hem ti älskling igen. Satt och prata med L lite, gick upp tog en dusch sen ner i bingen. Somna runt 12-13, vaknar vid 19 igen. Själv hemma, så intagit soffläge och tittat på Barnkanalen :) fortfarande småtrött, men jag överlever. Strax Så som i Himlen och invänta de andra <3


En tanke lite såhär.

Ligger i sängen, la mig för att jag var trött (självklart) men vad hände sen? Legat här i ett par timmar, dock inte själv hela tiden. Utan hjärtat kom upp och la sig bredvid, och av någon anledning börja vi prata gamla minnen osv. Högst intressant då jag råka försäga mig av vissa grejor som jag själv lovat mig själv ska stanna hos mig. Såna små pinsamma saker som hur länge jag egentligen tyckt om honom innan vi gick in i förhållande.( vilket är länge å nu såhär efter känns det nästan lite desperat). Gud vad jag älskar honom. Han gör mig hel. Kom även på tal det här med söta sms på morgonen hit å dit , fick på tal att sånt gör man bara när man är nykär. Tackar å bugar älskling. Då ska väl jag med sluta med det ;) Kom att tänka på det. Satt på bussen för ett tag sedan och råka höra två tjejer som satt och prata om just det här. Med att hon sakna sina sms hon fick av hennes pojkvän ( antar jag ) på morgonen, dom där extra söta. Att hon inte fick dom längre. Den andra tjejen svara att hon varit med om samma sak. Och då slog det mig. Kanske är det så att killarna har fått den han vill ha? Och efter ett tag som han haft henne/honom och vet om att dom är ett par så behöver dom inte göra det där lilla extra längre? Någon som känner igen sig? Vet även vissa tjejer som tröttnat på sina killar pga att allt sånt bara slutar, söta sms å det där . Mja, inte att jag tröttnat, men visst skulle man uppskatta att få dom lite oftare ( :


Bla-ha.

Tanken slog mig precis att jag glömt att uppdatera på jätte länge. Men har helt av glömt bort att jag äger en blogg ! Efter omständigheterna så är allt trots allt bra. Bättre än vanligt. Fått lugn å ro och kommit tillfreds med mig själv. Just nu är vi på väg hem igen efter att lämnat min fina pojkvän i Klippan , dax för spelning igen för honom. Men denna gången inte lika länge. ( glad är jag för det ! ) under tiden han varit hemma har vi äntligen fått umgås massa. Varit på Björka å lyssnat på något dansband även vänner till honom. & så har jg äntligen fått pussat massa på min prins. Jag är helnöjd. Tanken slog mig innan att skolan börjar snart. fan vad tiden gått. Vart tog mitt sommarlov vägen liksom?! Ingen som kan skänka mig några extra veckor. Värst av allt är att min sambo Jennifer inte kommer till skolstart, utan senare. Med det vill jag säga att jag kommer att bo själv under den tiden. Vad synd det är om mig )'=


Bla-ha.

Tanken slog mig precis att jag glömt att uppdatera på jätte länge. Men har helt av glömt bort att jag äger en blogg ! Efter omständigheterna så är allt trots allt bra. Bättre än vanligt. Fått lugn å ro och kommit tillfreds med mig själv. Just nu är vi på väg hem igen efter att lämnat min fina pojkvän i Klippan , dax för spelning igen för honom. Men denna gången inte lika länge. ( glad är jag för det ! ) under tiden han varit hemma har vi äntligen fått umgås massa. Varit på Björka å lyssnat på något dansband även vänner till honom. & så har jg äntligen fått pussat massa på min prins. Jag är helnöjd. Tanken slog mig innan att skolan börjar snart. fan vad tiden gått. Vart tog mitt sommarlov vägen liksom?! Ingen som kan skänka mig några extra veckor. Värst av allt är att min sambo Jennifer inte kommer till skolstart, utan senare. Med det vill jag säga att jag kommer att bo själv under den tiden. Vad synd det är om mig )'=


RSS 2.0