Mys i sol

Min pojkvän är underbar. Lika så hans familj . För tillfället "bor" jag i Dalby hemma honom/dem. Och de är helt fantastiska ! Just nu sitter jag i trädgården och myser med ett glas vatten i solen. Precis legat nån timme i solen, och hoppas att det förbättrat på brännan lite åtminstone. Kanske har sommaren kommit på riktigt nu, eller vad tror ni?:)


Kasst

Lite kass med uppdatering just nu. Händer alldeles för mycket nu så jag inte ens vet vart jag ska börja . Men det tar vi en annan dag. (kanske)


Vila i frid.

Äckliga fula geting.
 
Precis vaknat nästan. Sov länge idag, för en gångs sku7ll. 14.30 gick jag upp ur sängen laga kaffe och åt frukost.
Hoppa in i duschen och nu sitter jag här. Intressant va? =)

min fina mamma

 
Mamma lagar pannkakor till oss som vi ska mumsa på under tiden vi tittar på Fast and furious 4 och drägglar för bilarna. Kan man inte äga en sån så får man alltid drömma om dom.♥

Fick ett tips om ett inlägg.

Postat av: Anonym   
Kan du inte lägga in bilder på dina tatueringar? och piercingar? och berätta varför du just valde och göra det du gjort.
Denna kommentar upptäckte jag igårkväll ifrån ett äldre inlägg. Men eftersom jag inte använt bloggen på länge så har jag inte sett den förren nu. & det är klart jag kan berätta om det!
 

Denna tatuering har jag inen förklaring till att jag gjorde. Den symboliserar inget speciellt, mer än att en killkompis ville fördriva tiden, & jag ställde upp som tatuerings offer ;)
 
Denna var nog mest en kul grej. Gjorde den själv ( & det syns verkligen! ) och A:et står självklart för Andreas. Tänkte först skriva hela namnet, men vilket jag en dag skulle ångrat om det tar slut mellan oss. Symbol för kärlek kanske?
Den är oxå hemma gjord, vilket oxå syns. Men min syster som gjort den, och självklart står den för min syster Jennie. Ville ha något hon gjort, eftersom hon är en del av mitt liv och ingen som kommer att lämna mig <3
 
& mina piercingar.
Kanske inte den bästa bilden, HAHA! Men har i underläppen och överläppen. Varför jag gjorde det är väl mest för att jag tycker att det är snyggt. Hört många kommentarer om att det är fult att ha massa "skit" i ansiktet, men det är jag som har det och därmed jag som ska trivas. Don´t give a shit om vad andra tycker.
Har även piercing i näsan,tungan,navlen och bröstvårtan. Men inget jag har bilder på och därför inget jag kan visa.
 
tycker att det är skitkul med kommentarer. Så fortsätt kommentera helt enkelt ;)
Vill ni veta/läsa om något spec, något som ger er intresse så kom med förslag vet jag! ('=
 
Dagen för övrigt har varit otroligt mysig. Satte klockan på ringning redan 10 i morse för att komma upp i tid och möta mormor uppe vid affären för att sedan klippa oss. & fyfan vad snygga vi är nu ;)
Köpte med oss fika och gick sedan ner till mamma och tog en kopp kaffe och kakor. Åt middag och satt och småprata tillsammans och följde sedan mormor hem igen. Tack för att du betala klippningen. Jag älskar dig mormor !

Jag är kär!

Suttit och pratat lite med mamma ikväll. & vi kom in på mig och hjärtat. Berättade om hur vi har det, om hur jag känner och ibland känner mig osäker. Inte på honom utom på mig själv. Berättade även om vissa stunder vi haft, tillfällen som för mig är speciella. Som den gången jag var i Klippan och såg honom live första gången. När jag somna i hans säng, ensam och vakna av att han låg bredvid. Ju mer vi prata om honom, desto mer insåg jag hur verkligen kär jag är i den killen. Att någon som han kommer jag aldrig få igen. Därför är jag berädd att gå igenom eld som vatten för att ha honom kvar. Lika kär och lycklig nu , som för första gången med honom. Han är det finaste jag någonsin kommer att ha vid min sida, och där vill jag att han ska stanna. Inte nog med det. Idag har vi 6 månader tillsammans. Och för 6 månader sedan så blev jag världens lyckligaste tjej på jorden. För 6 månader sedan fick jag min drömprins. Jag fick den killen jag mer eller mindre drömt om att få sen ca 3 år tillbaka. Aldrig att jag känt såhär i ett förhållande tidigare. Det är honom jag vill vara med. För lång tid framöver. Jag älskar honom, oändligt mycket. Min fina pojkvän! 19/1-12.


Ska jag, eller inte?

Godmorgon!
Vakna nu. jävligt tidigt med tanke på när jag gick och la mig. Sist jag kolla på klockan så var den närmare halv fem, och vaknar tolv. Besviken känsla som uppstår när man tror att klockan är mycket mer. Mamma ligger fortfarande och sover så jag sitter och rorar mig med en kopp kaffe framför datan.
Sitter och funderar på om jag ska våga beställa tid hos frisören. Är inne på att klippa mig, men inte riktigt bestämt mig. Om jag vågar liksom. Menar, frisören är thailändska och kan knappt svenska. Gör mig lite orolig.
 
Natten var givande. Hade två väldigt djupa samtal med två fina vänner. En på facebook, och en över telefon. Telefonsamtalet varade i lite mer än två timmar, och var högst skönt att få prata av sig och få råd av en så fin vän. (Tack hjärtat!) Konversationen på facebook var detsamma. Djupt, känsligt men jävligt givande det med. Tänk att man kan få så bra kontakt med en människa man inte träffat, endast haft internetkontakt med. & de här två personerna är guld värda, och så mycket mer därtill ♥
 
Vad händer idag? Börjar bli lite smått låångtråkigt att inte ha något att göra.
Blir väl de vanliga. Sitta och fördriva tiden här, snacka lite skit med mamma och sedan ut och jogga en runda. Endast om vädret tillåter. Var tog vår sommar vägen? :(

går det till så?

Är svartsjuka en sjukdom?
Isåfall, hur fan botar man den?
Eller kanske ska ta och besöka en doktor?
"hej jag tror jag lider av svartsjuka. Har du någon medicin åt det?"
Doktorn bara "nej men jag ringer psyket åt dig så du blir inlagd där tills du blivit av med din svartsjuka genom att prata med 6846158 olika kuratorer osv".
 
eller nått.

diet beroende

Har blivit helt beroende av olika dieter. Testar den ena efter den andra.
Gick på LCHF ett tag, den var effektiv, men jäv*igt enformig. Testa Nutrilett, fick höra så mycket bra om den, men inte min stil att enbart dricka pulver blandat med vatten, och så bra som alla sa att den skulle vara tycker jag inte att den är. Men nu har jag och mamma gått på det här med att äta soppa i en vecka. Började idag och får se hur den går. Sägs att man ska kunna gå ner 4,5-7 kg på en vecka ? Vet dock inte om jag kan tro på det. Men vi får se.
Och när man går på den här sopp dieten, får man inte äta något annat än själva soppan då( självklarhet ) och grönsaker samt frukt. Så nu ikväll sitter jag och gottar mig med en skål vindruvor. Lite mys i min ensamhet medans mamma jobbar. Har ju tvn som sällskap. & känns som jag kan tablån utantill nu med allt tv tittande om kvällarna.

Hade besök av S innan mamma skulle iväg till jobb. Ja eftersom det var S som skulle köra henne. Lite kaffe och snackande. Inte helt fel kan jag tycka. & måste tillägga lite diskret såhär att det är min 3 dag som rökfri. Klappar mig själv på axlen.

oj oj oj!

Oj!
Hade nästan glömt bort att jag hade dena bloggen!
Sökte på google för att se om den fortfarande fanns kvar. & javisst.
& jag tror att jag tar tillbaka den. För att jag saknar den , och nu när jag tänker efter så är denna mycket bättre än Nattstad. För er som missat så kolla www.nattstad.se/diebythegun .

Så från och med nu tar jag tillbaka dig min kärlek <3

RSS 2.0