Helgen i kort.

Mobilinlägg - eftersom datan inte fungerar som den ska igen. Lite kort om helgen eftersom jag inte är så van genom mobilen. Fredag; kom hem ifrån skurup. Gjorde ve mig sen iväg på 18 års fest. Hajjoivajj om det. Lördag; hemma hos Poffes syster på middag. Hade väldigt trevligt, god mat, kaffe och orgasm (en drink). Mycket uppskattad kväll. Vidare hem till marcus och drack lite, sen hem igen för en date med kudden. Söndag, (idag) ; vaknade väldigt tidigt, redan klockan 11. Gick inte och la mig för än 05. Gjorde ve mig körde ner till affären. Tagit det mest lugnt och nu mot kvällen kom grannen ner med sin son på fika. Och det blev en hel del snackande. Vilket kan behövas. Just nu sitter jag i köket med mobilen i handen och en cigg i andra. Men nu ska jag in och spela need for speed igen. Natti i förväg. ;-* / Marinah

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Ännu en tidig morgon för min del. väldigt tidig.
Bästa syster fixade varma koppen och en kopp kaffe. ååh hon vet vad lillasyster behöver ♥
Jennie börjar snart sin lektion och då blir det jag och datan igen. Äkta vänskap.
Mamma hämtar oss runt 14.30 sedan blir det att göra ve mig och träffa Steen en runda innan vi ska in till Arlöv. & grattis Till Denniz Steen som blir 18. :) ♥


Hoppar över en dag att skriva om. Eftersom hela min blogg istort sätt handlar om just den rubriken. Istället tar jag dag 5. Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
& det är mina p-piller och allergitabletter. Känner stort behov av de just nu. P-pillerna för jag känner att jag börjar få mensverk. Har missat att ta dom dessa dagar jag varit i Skurup eftersom det inte var planerat att jag skulle sova här ifrån början. & mina allergitableffer för att allt kli gör mig bokstavligen galen!
Min säng är oxå otroligt saknad. Ikväll vet jag en som kommer sova som en gris ( Marinah ) . Att få sträcka ut mig över hela sängen, att ha min säng helt för mig själv! :D
ju mer jag tänker desto mer kommer jag på. Mitt smink är oxå saknat, min tv, att sitta hemma framför köksbordet med mamma och en kopp kaffe & cigg. ! Jag vill hem :(
Borta bra men hemma bäst. Right?!

Jag måste medge att jag har dåligt samvete. Jag skulle ha lämnat in min uppsats om religion idag. Innan lovet. Men jag har helt och hållet glömt bort det. Måste fixa det till den bästa uppsats under helgen. Så kanske kan fjäska till mig ett betyg ijallafall :)
Usch måste bli hårdare med läxan!


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Sommaren. Helt klart.
Varför?
Eftersom allt händer då. Vallåkraträffen, bonnamarknad i Staffanstorp, Malmö festivalen osv.
& självklart för värmen. Kunna gå i shorts och linne ... GEEE MEEEEJ NUU !
Varför denna onödiga kyla? Alla klagar, så skippa den istället. (Tummen upp)
Våren är också helt okej. Helst när man får vårkänslorna. En utav de bästa känslor som går att uppleva wtf. Riktigt känna glädjen. Se fram emot värmen. åååh. blir glad av bara tanken juh! :)


one my way.

Vaknade alldeles för tidigt idag. Runt 9 gick jag ner till Hanna som satt på Jennie & Felicias rum. Åt mina mackor och drack min varma oboy som Jennie ordnat till mig. ♥

Åkte med Jennie i traktorn innan i eftermiddags. Bilder kommer upp i morgon, problem att lägga in nu eftersom jag inte är hemma. Fan min syster är grym! Sedan har vi varit i stallet, hos korna,grisarna,kaninerna och fåren. Så lite smått har endå hänt. Just det! Jennie blekte även mitt hår. One my way to bee blond again.
Var nere och tittade på film hos Jennie. Men hon somnade hah, så jag gick upp till Steen, som just nu är och handlar en looka citrus till mig medans jag sitter här och väntar. så gulligt :-*

Nu blir det facebook igen.

puss&KramTorsdag 17/2

Godmorgon.
Min natt tillbringa jag och Hanna i Skurup på nilsholgersson. Hanna sov nere hos Jennie och jag uppe hos Steen. Inte mycket till sova eftersom hans rum var som is!
Nu är Jennie på lektion så jag och Hanna sitter på rummet och väntar.
Perfekt morgon. Jennie hade gjort mackor med ost, skinka och en med prickig korv och gurka. Ochså varm oboy på det.
Mamma kommer efter jobb någongång och hämtar oss. Vill stanna ju ^^. börjar småtrivas.
Skulle kanske åka traktor med jennie. Får se hur det går ;)

nä nu ska jag göra ve mig. Lite smink och platta håret sen jävlar. hah!

puss&Kram ;)


kvalster.. uuuurk

Var som sagt på hudkliniken idag efter mycket om och men och efter väldigt låång väntan.
& det var som sagt kvalster. Så nu måste jag bli ännu bättre med att hålla i ordning på rummet. suck.
Efteråt stack jag och mamma över till Blocket för att ta en fika. Räkmacka med varm oboy.

Det blev skurup idag oxå.
Jennie visste inte om att vi skulle komma heller för den delen. Överraskning med andra ord.
Innan skolan stanna jag mamma & Hanna till i byn för att köpa en jacka. Rea på rea peiset. 75% rabatt. Från lite över tusen kronor tll tre hundra. Sånt kan man bara inte stå emot helt enkelt. Inte när man heter Marinah åtminstone :)
Bilder kommer sen, problem med att lägga in för tillfället ^^

puss&Kram ;)
Picture time.

Hemma nu efter en hel eftermiddag/Kväll i skurup.
Fördröjde tiden medans Jennie var inne & duschade.

Fika :DSå mycket kärlek gav jag denna drickan. Usch. Finns godare.

Lundgren är här hemma nu och snackar lite. Alex var oxå här men han drog för en stund sen :)
nu ska jag vara social igen.

puss&Kram ;)


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu

Rättare sagt en person jag ville träffa som jag är med just nu är min kära storasyster som jag är med just nu. Sitter nämligen på Nilsholgersson inne på hennes rum med henne. Har dock saknat henne enormt. Stor kärlek till Jennie♥ (sitter på felicias data :$ )
Just nu sitter mamma på möte, och jag har följt med Jennie ner i Slussen. Sikka namn på ställena ^^

Skulle ha stannat hemma ifrån skolan egentligen idag, men orkade inte vara hemma så lyckades ta mig dit. Duktiga jag. Gjorde även nationella muntliga delen med Nikki idag. & duktiga vi =)

Nu ska jag ut med jennie och ta en cigg.. Det blev inte så långvarit det där med rökandet.
Skriver mer när jag kommer hem.

Puss alla mina läsare :-*

Vila i frid

Varit hemma från skolan idag. För att ha en dag att bara ta det lugnt efter igår.
Vi, jag & Alex kom på att igår var min otursdag, som har hållt i sig till idag! Först och främst var det olyckan. Innan det, innan vi gick ut igår skulle jag in i garderoben för att ta min vinterjacka. Javisst så ramlar jag rakt över dammsugaren som låg framför ingången med ena handen höjd precis som stålmannen! Snacka om att Lundgren och Alex fick sig ett skratt. Skulle även gå in i badrummet igår och gick rätt in i dörrkanten.
Inte nog med det. Jag skulle öppna frysen som är precis under kylskåpet för att ta ut kött. Tar fel handtag och drar upp dörren rakt i huvudet på mig själv. Skulle även ta ett glas vatten och slog i huvudet i köks skåpen ovanför vasken. Så vila i frid mina små hjärnceller. Tror inte att jag har speciellt många kvar!

Alex och Michelle har varit här hemma ikväll. Michelle hjälpte mig som vanligt med designen. Tack för att hon finns♥
Alex har varit glasögon modell. & Även lekt feminin. & Han lyckades!Alex skulle prata med tjejröst. Men lyckades dock inte ;)Glasögon modell! HAH& Alex som glasögon modell och lite feminin på köpet :)

När jag endå håller på att skriva så vill jag tacka ALLA för sin omtanke. Uppskattas verkligen. & nu vet jag vem som bryr sig och inte bryr sig. Vilka jag ska ställa upp för och inte. Kärlek till er alla.

snygg va?Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Har börjat med en ny grej eftersom min fantasi inte är på topp.10 fakta om mig;
Namn; Marina yannickie anna Arvidsson
Bor; Staffanstorp
Intresse; Bilar
Älskar mest; min mobil
Familj; bor med mamma & syster♥
Rädd för; småkryp
Skola; Kometskolan
Närmsta vänner; Lundgren alex & Michelle ♥
Dålig på; Matlagning
Bra på; Att vara mig själv :)


Olyckan.

En perfekt morgon till ett dåligt slut. Brukar det inte vara tvärtom i sagorna?
Morgondagen igår har jag redan skrivit om. Men sen blev det ingen direkt uppdatering, och det är lite svårt att fixa det ifrån sjukhuset.
Vi satt på Pizzastugan i Staffanstorp. Det var jag, Lundgren, Alex Poffe och Jasse. Efter att jag och Lundgren krängt varsen pizza, (äckligaste pizzan i staffanstorp ) bestämde vi oss för att ta en åktur i Poffes nya bil. Sagt och gjort. Unga och dumma hela bunten. Körde först runder i Staffanstorp, ut mot Kyrkheddinge och vidare mot Kungsmarken. Där vi inte kom så långt. I alldeles för hög hastighet kör vi av vägen. Ner i diket. Ett dike som var nedanför marken, så bilen bokstavligt talat flög ut, ställde sig med förarsidan nedåt, men slog tillbaka sedan. En singelolycka med full bil.
Ingen fick som tur var större skador men stackars bil!
Den var inte så väldigt skadad, men den var ny för Poffe :/ 
Jag fick tryck över sidan när jag andades, ont i huvudet. Antagligen av chocken, och dels för att mitt huvud åkte som en pingisboll fram och tillbaka innan bilen landade. Nacken ömmar idag utavhelvete. Men inget större allvar kan jag tro.
Mamma & Jasses mamma kom till plats efter att Poffes syster tog hand om mig. (tack så otroligt mycket♥)
In till sjukhuset med mig & Jasse, för undersökning. Men jag tycker inte om sjukhus eller miljön där. Så jag ville hem såå fort som möjligt, och dels för att jag inte orkade ligga och vänta på doktorn hur länge som helst. De har ju inte de bästa sängarna i heller direkt.

allt kan gå så otroligt snabbt under bara ett ögonblick. Det är nästan hemskt att tänka på det kan jag tycka.
& jag märkte vilka som verkligen brydde sig igår. Vänner som familj. Nu vet jag var alla står. & Inte står för den delen oxå.


följ ännu en gång

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid


Matlagning!

På senaste tiden har JAG fått laga maten!
Det är inte var dag jag visar mina dolda tallanger. Nä men, har aldrig varit bra på matlagning. Men de senaste gångerna har jag lyckats. Bildbevis!ioförsig så var det bara spagetti, köttfärsås och stekt lök med svamp. Men jag lyckades! Annars brukar jag lycka med att bränna köttfärsen så den inte är ätbar. Eller blir den inte genomstekt. spagettin kokar alltid sönder eller för hård. Men jag lyckades som sagt :)
& idag gjorde jag pannkakor till mig och mamma. I´m awsome .


Häääääj!

En perfekt mogon! & En marinah på topphumör. Fan vad jag älskar detta.
Vaknade till att storebror stog i dörren till sovrummet
Men endå är jag fett uttråkad, och stör mig inte ett dugg på det!
Alex & Lundgren var här igårikväll. Mamma rensade garderoben, och Alex blev lycklig för en hatt och en massa tomma cigg packe. Ha :)
Har precis tagit ett bad, tvättat håret med mitt kära silver shampoo.  & det har gett resulltat. Ännu gladare Marinah!
Har inte uppdaterat på länge, inte kännts lönt eftersom inte så mycket har hänt. Blir bara totalonödiga inlägg, och den tiden kan jag bespara er som läser denna överintressanta blogg ;)

Jennie åkte tillbaka till Skurup i fredags.
&
Jag har nog aldrig saknat henne så här mycket. Har jag henne, världens bästa storasyster. Har jag allt.
Inser hur mycket hon har hjälpt mig. Det lönar sig att aktivera hjärnan ibland (:


Nej nu ska jag göra något vettigt. But what?!


Nationella 2.

Bloggdax!  Igen.
Denna veckan, eller det lilla som gått utav veckan har jag ite hunnit skriva. eller rättare sagt tänkt på att skriva här i bloggen.
Istället har tiden gått åt att plugga. Det vill säga pluggat matte inför nationella provet. Dax för sånt nu.
Denna veckan har vi haft ett nationella. & Det var i Svenska. Del 1 gick hyfsat bra, hoppas jag åtminstonde, och idag har vi del prov 2. Vilket jag är lite smånervös inför.
Har svårast med matten, därför får plugg-tiden gå åt matten, måste verkligen bli godkänd.

Jag håller på att blo blond... Igen. Iknow, sliter på håret satan! Men lite ägg & olivolja fixar allt. HA!
Just nu sitter jag och väntar på att hanna ska höra av sig så att jag kan möta henne på Ica. Nu är det hennes tur att blondera sig.
Jag ska även tänka på att gå inom banken och beställa ett nytt kort. Mitt gamla funkar inte inne på ica. Konstigt nog.

Glömde säga. Jag skolkar inte. Jag börjar faktiskt klockan 13.00 & då e det dax för det andra nationella i svenska :)
nu ska jag klä på mig och göra nytta.
puss&Kram ;)


Kaffebesök inatten ^

Jag låg fan ta mig och funderade igår! Efter att ha träffat T, insåg jag lite saker.
Vissa har ålder på papper. Tex 20. Men hell no att dom beter sig som det. Menar, finns dom som är yngre än 19-20 men e fan så mycket mognare. för att hålla på som vissa folk gör, e damn så barnsligt.
& måste tillägga; Jag är känslomässigt fri från honom nu.
Det kom jag oxå på inatt. Jag lärde känna fel person. & Nu kryper den riktiga fram.

Steen & Norre kom på kaffe inatt. Satt o snacka o lite sånt :)
 Aldrig har jag & Jennie städat så mycket, på så liten tid.HAHA!
tidigare på kvällen kom Lundgren, Alex & Steen. Så här har varit folk i stort sätt hela tiden denna helgen. Vilket är skönt, slippa vara ensam.

Idag kommer mamma hem från Billesholm. Kör där ifrån runt tre. Snart dax att börja städa lite i lägenheten. Diska, ta ut soperna, och lite sånt kan behövas.

Skriver kanske nått inlägg ti sen  :-*


morron!

Fredagen gick bra. Jennie fixade maten, jag diskade, & gick ut med soporna på första gången på ett par år. Några vänner kom hit, satt och snackade. & Sedan blev det Donkenmat ti nattamat.
Det blev inte så extremt sent åtminstonde. Vi kom i säng runt 02.30 och jag somnade gott direkt :)
Jennie sover fortfarande, jag har hunnit ge katterna mat, plockat undan i köket, och nu sitter jag och ser på tv. Funderar på att ta lite frukost strax.

sarvi, hajj


bring it on

Börjar äntligen bli frisk igen. Efter ca en veckas fökylning med hosta, rinnande näsa och ögon. Tiden har gått åt att ligga pall på soffan eller i badkaret med ångande vatten. sköönt. Har haft feber för första gången på många år. 39.4 till och med! Blev lite små chockad när jag läste av tempen. woopis.
Har dock inte varit i skolan de dagar som jag varit sjuk, men så hade jag tråkigt igår, orkade inte sitta hemma längre så tog mig ner till skolan, men det varade bara fram till lunch sen fick mamma hämta mig. Men idag är jag så gott som frisk (: lite hosta kvar, men har alltid  de några dagar extra tydligen.

Idag har jag & Jennie lägenhetetn själva. Mamma ska upp till mormor över helgen. Inga planer inför ikväll, men blir alltid till att hitta på något. förhoppningsvis (!?) Kanske nån film, eller något. Idag vill jag inte bara sitta hemma och inte göra någonting. Är redigt trött på det nu faktiskt. Så bring it on!

Måste bara tillägga!
snön är borta,& det älskar vi. YEY.


redan ny månad!

Januari månad går alltid så extremt snabbt, eller bara jag som tycker det? Menar, inte längesedan det var nyårsafton^^.
1 februari idag då.
Tisdag.
Helgen har faktiskt varit helt kanon. Träffat Danijel, igen, Jenny, Lundgren alex & en massa andra . Kärlek på de. Orkar dock inte skriva så mycket.
Sjuk igen, irriterad hosta och varenda millimeter av min kropp gör ont :(
TYCK SYND OM MIG! Sitter och dricker varm mjölk med ekalyptos (STAVNING?!)
Ska göra nytta :)

Kommer mer sen.. Kanske (:

puss&Kram ;)


RSS 2.0